VILL TILLBAKA!


för faaa-aan magaluf

ärligt så är det de bästa jag vart med om. helt underbart! allting så perfekt, så bra bara. åååh,jag vill tillbaka nu. JÄVLAR VA UNDERBART, LOVE IT, KANON, TOPPEN, SÅ JÄVLA GRYMT

JARÅÅ!

Nej men vafan, vi drar till Maggan en vecka, fyfan va vi gillart!


så vi har längtat, och nu är den här. dagen vi åker!


So you do

Äntligen över.. Ah fotbollsKolan är slut och det är ganska skönt. Fyra dagar ute i både regn och sol. Men det har ju faktiskt varit helt okej. Alltså, egentligen kan man ju inte klaga. Efter en dö lång dag så blev det sista minuten shoppa inför spanien. Tre par skor och lite nödvändigheter kom jag hem med, bra de.
Efter de så har jag försökt packat. Men jag kan inte. Det är omöjligt att hitta allt och jag vet inte om jag vill ha med saker jag dragit med mig. Men det får bli som det blir. Imorgon är det midsommar iallafall vilket betyder att feta sekten ska samlas för trevligheter. Detta året är det lite annorlunda och vi kommer att samlas i stan klockan 10.30 för en surprise av familjen Egerup. spännande spännande. Mot kvällen blir det mat hos dem och sen får vi se vad som händer. Men på lördag 03.30 går iallafall bilen mot arlanda så frågan är när jag ska packa färdigt och få allting klart.. Äsch, vi får se hur de går. Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt igen, hejåhå.

w.p


boy dont smoke

ligger i sängen och lyssnar på The filthy youth! Like it a lot.....

snart ska jag sova. sista dagen på fotbollsskolan imorgon.
blir stan och köpa sista minuten grejer till magaluf.
för vi åker på lördagmorgon för dig som missat de.

here it is


love sex magic

fotboll, skolan, fotbollsskolan
barnen är roliga och jag får bara veta fler hemlisar och speciellt om vem som egentligen är kär i vem. hälsar man på någon är man kär i den eller så tycker man den är snygg. det var något nytt. igår var värsta dagen någonsin. regnade hela tiden och det var så lerigt de kan bli. idag var det bättre och dagen var i helhet mycket bättre. imorgon är det bara upp lika tidigt igen, nästan somna i duschen och sedan trampa iväg till kidsen.
juste! det är väldigt coolt att göra illa sig också. efter att ha haft en skada då vi trott för en sekund att lillan brutit tre fingrar så rullade det bara på. en fick helt plötsligt ont i handen. okej, vi lindar. en annan fick ont i fuck you fingret, och en till drog en vurpa och fick så ont i tummen så vi var tvugna att linda. trött jag blir. en annan bröt benet också, fast egentligen så gjorde hon ju inte de. och igår var det ju också x som skulle spy och aah, det finns en del.

barn: du raggar ju på alla!
jag: what, jag hälsade ju bara!
barn: ja, men vadå, inte så att jag hälsar på killar i min klass. om man inte ska ragga!

nu ska jag lägga mig, klockan är mycket (somnade lite tidigare igår, cirkus nio...) imorgon är en ny dag. och efter bollen är klar blir det att åka hem och börja tvätta. för det är någon som ska åka till spanien på lördag så hon måste ha lite kläder kanske, och just nu är det noll koll på den fronten. nej, läggdags!


time out!

måndag
tisdag
check!
onsdag
torsdag
fredag, midsommar
lördag, magaluf

But I can't let you go

Cause we belong together now
Forever united here somehow
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you


It's my heart you're dealing with And it's my heart you'll break

Jag är så trött. Är det så här det ska vara varje gång man jobbat ett par timmar liksom. Men pengarna är fina, så jag ska inte klaga. Imorgon börjar fotbollsskolan vilket även de betyder pengar. Fick mina söta F-98 så det blir nog bra. Men jag dör om det är såhär pissigt väder imorgon. Det har faktiskt regnat konstant i två dagar nu - för er som missat det liksom. Men what to do, inte så mycket nej. Nu ska jag hämta min kopp té i köket och sedan trycka play på tvn. Det är gossip girl som gäller. Förvånad? Nej, bryr mig inte heller. Hehe

nedräkning !!

Iiiiiiiiiiih, det pirrar varje gång jag tänker på de. Jag har inte velat packa och vill inte tänka på de, men nu är det fan nära. Jag VILL packa och jag vill att det ska vara torsdagkväll och att allt ska vara färdigt. Sen på fredagen är det midsommar med världens bästa sekt. Sen på morgonen dagen efter sitter jag på planet mot maggan. SÅ bra! ! ! ! ! JAG LÄNGTAR (en jvligt nervös och pirriiiiiig tjej som skriver...................................iiiiiiiiiiiiih)


get your stuff and leave. and please dont look back. because my eyes will be filled with tears if you do.

jag är jätte trött, så nu ska jag sova. eller om ett tag, för först ska jag kolla på ett gossip girl avsnitt. eller kanske ett 90210, hehe. vem vet inte du vem vet inte jag, jag vet ingenting. imorgon ska jag städa mitt rum och gå ärenden på banken, gud så vuxet.

ny PÅ JOBBET !

Okej, nu finns de inge mer att göra i skolväg. Det är bara låta det vara och acceptera läget. Däremot finns det andra grejer som är kanon just nu. Jag har fått jobb - okej, sommarjobb. Men på söndag ska jag jobba på riktigt  8.30-18.00. Så skönt och så bra! Jag behöver det. "Det går nog bra, men det går lite sakta ibland..". Måste alltså träna på de där med alla plu. Hejåhå.

Nu ska jag duscha och sedan får vi se vad som sker, kanske ger mig ut till kyrkogården. Måste hämta cykeln på stationen iallafall, sedan får vi se vart vindarna tar mig.

PÅ LÖRDAG ÄR DET MAAAAAAAAAAGALUF TRÄFF !!!!! waaaaaaaaaaaaaaaah, LOVE IT


I gave up coffee and cigarettes I hate to say it hasn't helped me yet

I thought my problems would just dissipate
And all my pain would be in yesterday

I thought that that would keep my head on straight
And all my pain would be in yesterday

I thought if I didn't go astray that all my pain would be in yesterday

I thought if only I could try and change
That all my pain would be in yesterday

But it's true
I'm still blue but I finally know what to do
I must quit
I must quit you

hon är så jävla ball


och jag saknar min pojkvän!

JAG VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN !!!!

Så värt sommarlov detta kommer bli! Allting kommer va så perfekt, efter den här veckan. För på torsdag ska jag skriva två jävla matte prov. Sen så, den så kan vi börja leva påriktigt!
Okej, sommaren för Joanna Elisabeth Friberg ser ut som följade;tre jobb dagar på ica, träff inför maggan with the big M,  fotbollsskolan, midsommar med världens bästa sekt, MAGALUF, två veckor med Inga planer, sen blire Bulgarien, sen jobba tre(fyra?) veckor. pengarna rullar sedan in och det är guld!
OCH EN VÄRDELÖS GREJ SOM KOMMER ATT SKE UNDER SOMMAREN ÄR ATT MIN VÄN ÅKER BORT I ETT HALV ÅR. STINA DRAR TILL AUSTRALIEN OCH RAGGAR SOM ALDRIG FÖRR...! JÄVLA FAN


IDC about you!


trött tjej

 

I miss you, I miss your smile

you used to call me your angel,
said I was sent straight down from heaven
you'd hold me close in your arms
I love the way you felt so strong
I never wanted you to leave
I wanted you to stay here holding me

you used to call me your dreamer
and now I'm living out my dream
oh, how I wish you could see
everything that's happening for me
I'm thinking back on the past
it's true that time is flying by too fast

Come what may

Den här veckan har gått så otroligt sakta, helt galet. Men nu är det äntligen lördag och klockan är tolv, vilket betyder att mamms och papps är på arlanda och där med är dom snart hemma! Jag har aldrig saknat dom så mycket som jag gjort nu - under den här tiden. Dom får aldrig åka utan mig igen. Frågan nu är hur ska det gå i Magaluf, kommer jag ha hemlängtan? Nje, tror fan inte de. Kommer nog inte ha så mycket att tänka på. Då är det nog mer - här och nu!
Men just nu är jag rädd och vill bara gömma mig i något hörn, fyfan va jag hatar att vara ensam!!
Stina Amanda och Åsa var här för att kolla när världelösa Sverige förlorade. Fyfan! Skit grejer, orkade inte titta tillslut. Men som sagt, nu sitter jag här själv, jag fryser och tittar helatiden ut igenom fönstret. Ut i skogen! Waaah, usch va vidrigt det är.........

Ska hoppa på m & p när dom kommer, och sedan sova. Är så trött, Krisse24 sov ju här inatt, och vi hade en del att prata om. Blev lite för sent igår med andra ord. Imorgon ska jag städa mitt rum och umgås med mina fina föräldrar. Måste träffa mina små hjärtan också, Tilia och Freja. Har inte sett dom på två veckor - dålig kusin jag är :( åh, mina bebisar! ♥


Grattis till studenten!



om hon såg de här..

..skulle hon döda mig. men jag bryr mig inte, för jag älskar henne och hon är sinnes sjukt kattig.., vem é hon?


och fast vi båda vill, mer än någonting annat..

Nu sitter vi här igen, jag och amanda. Hon har nästan flyttat in här och det är jag överlycklig för. Imorgon slutar jag skolan och det ska jag fira med en fika med tjejerna från klassen. Kvällen kanske börjar och slutar på bj, vem vet. Annars så rullar allting på, förutom att jag saknar mamma och pappa så sinnes sjukt mycket, förstår inte! Men snart är dom hemma, snart är det midsommar, snart är jag hemma från magaluf, snart åker jag till bulgarien, snart jobbar jag på ica och snart sitter jag i skolbänken igen och snart tar Jag studenten. Fast det är långt kvar. Men tiden går fort..
Nu ska vi lägga oss och drömma,

ibland kan en dröm vara de finaste man har.











min baby


fan.

fan va hungrig jag är.
fan va jag saknar mamma o pappa.
fan va jag är trött på skolan.
fan va glad jag är över att den slutar imorgon.

I still haven't found what im looking for


jag vet att du har tänkt, men berätta hur du mår


1 juni - nu är det sommar!

 Jag har sovit för länge idag, gick upp för kanske fem minuter sedan. Ska dra på mig bikinin och ett par shorts och sedan gå ner till morbror för att kolla lite där. Får se om jag stannar där ett tag eller om jag går hem och lägger mig och dör i värmen. Plugga ska jag göra idag också, om jag gör det i solen eller skuggan vet jag inte. Men det är pinsamt, jag är Så blek! Nej, nu ska jag starta dagen med ett glas nyponsoppa, sedan rulla vidare...

Du ska inte tro det blir sommar
Ifall inte nån sättar fart
På sommarn och gör lite somrigt
Då kommer blommorna snart
Jag gör så att blommorna blommar
Jag gör hela kohagen grön
Och nu så har sommaren kommit
För jag har just tagit bort snön

Jag gör mycket vatten i bäcken
Så där så det hoppar och far
Jag gör fullt med svalor som flyger
Och myggor som svalorna tar
Jag gör löven nya på träden
Och små fågelbon här och där
Jag gör himlen vacker om kvällen
För jag gör den alldeles skär

Och smultron det gör jag åt barna
För det tycker jag dom kan få
Och andra små roliga saker
Som passar när barna är små
Och jag gör så roliga ställen
Där barna kan springa omkring
Då blir barna fulla med sommar
Och bena blir fulla med spring

RSS 2.0