Love you!

Jag är Så trött! Och jag tror det är därför jag har Så ont i huvudet just nu. Så det är därför jag ska sova nu. Eller snart..


JAG SAKNAR HEMHOLMEN!
  

 I love you. Men det vet ni redan!

Breakfast at Tiffany´s

Jag skulle just dejta kudden, då jag kom på det. Jag har ju fått hem filmen, filmen man bara måste se. Och det ska jag göra nu. Jag ska lägga mig och titta på Breakfast at Tiffany´s. Love it!


dock är den nästan två timmar, så kommer väl somna, men det är värt att börja titta iallafall!

buhuu


I mean after all the things that we've been through

Nu är jag trött på de här. Jag orkar inte försöka plugga mer. Det suger att ha två prov i matte på onsdag. Det suger att jag har en matteläxa som jag såg nyss kvar. Det suger att jag måste läsa en bok och skriva citatdagbok till den på svenskan, innan lovet. Det suger att jag måste läsa mer på drama grejen. Men det är så underbart att jag är ledig imorgon!

Om jag får en bra start på dagen imorgon (har suget till att vara duktig) kan det innebära att det ska pluggas hela dagen. Men får jag det inte så hoppas jag vädret är med mig så jag kan glida upp till kyrkogården eller någe, sen dra en halvtimme inne på hälsohuset. Eller så blir det att göra det jag är bäst på. Kolla på dåliga filmer och sova bort dagen. De gillar vi!

Jag är otroligt jätte trött just nu, men det vänder väl snart. Blev lite för lite sömn yesterday + att vi nu har förlorat en timme..

jag är hungrig!


låter bra!

elleeerr så går man bara hem och chillar hos ååsaaaa

take you down

Det är fredag, det är mörkt ute och jag fryser ihjäl snart! Jag har lite alternativ denna kväll, men det är absolut inget av dom som lockar speciellt mycket. Jag kan antingen sitta kvar hemma (fyfan!). Jag kan vänta och se vad Åsa ska göra ikväll (kul om hon har andra planer..). Elleeerr, så kan jag ta tåg jävlet in till tjejerna för en myyskväll (det är kaaallt ute!)

Elleeerr så ringer jag amanda och kollar vad dom gör just nu, jag kanske blir sugen på att gå ut i kylan ändå.. Vem vet


black and white


you look so lost

Kom nästan nyss in. När jag vaknade, (lite för sent) så såg jag det bästa som finns. Solen. Så otroligt skönt. Och varför då inte ta vara på sånna här fina dagar. Så jag drog på min vårjackan för första gången, solglasögonen på och sedan var det bara musiken kvar. Traskade upp till mysiga kyrkogården och njöt av vädret, kom på mig själv, att jag gick och log. Men när man kommer in där, innanför granarna så sänks man. Man går automatiskt saktare, man kollar runt sakta och man blir ganska depp - iallafall jämt när man är där ensam! Men sen är det bara att vända igen efter att ha hälsat på mormor, och till en början så går man sakta och försöker komma på andra tankar, och så blir det också. Ju längre ifrån man kommer, ju fortare går man och man glömmer nästan av vad man faktiskt gjort. Som att det rinner av en efter vägen. Men det är nog så det ska vara.

Jag hade tänkt att gå och sola efter prommisen, men varför betala för fake solen när den riktiga är här!
Imorse såg jag klart filmen Marley and me som jag börjat kolla på igår. Galet va sorglig den va! Slutet.. ojoj.

Nej, nu ska jag göra té och se om jag kanske ska sätta mig ute. Om träden inte är ivägen för den fina solen. . .

Whats up baby?



never think

I should never think what's in your heart what's in our  home so I won't you'll learn to hate me but still call me baby oh love so call me by my name and save your soul save your soul before you're too far gone before nothing can be done


Det var kaos här, men efter fem timmars hårt slit så är det nu tipptopp i båda rummen på tornvägen. Så galet skönt, och det bästa kommer senare, då man får gå och lägga sig i en nybäddad säng. Och imorgon bitti då man kan gå upp ur sängen utan att halka på en locktång, eller snubbla på ett par byxor. Skönt skönt skönt! Men det tog ju som sagt ett tag, så från och med nu ska jag verkligen hålla ordning, för jag Hatar att städa (iofs, hur många gånger har jag inte sagt det.. men ändå!) och vägarar att göra det igen. Så tråkigt och jobbigt. Usch! Men nu är det som sagt fint.. Ska kanske ta och möblera om lite,men jag orkar inte flytta sängen och skit själv, och jag vet inte hur jag vill ha, så det får va som det är ett tag till skulle jag tippa på. Skulle vara skönt att komma ut lite har ju bara vart inne hela dagen, i röran.. men jag pallar nog inte dra mig ut. Skulle isåfall vara bara för att jag inte gick till Tilia igår som jag lovade henne. Fast jag ska ju hämta tjejerna på dagis på onsdag, men ändå. Jag måste bli en bätte kusin! hehe

Nej, ja, jag ska vara snäll. Åka ner och pussa på kussarna blire!  nej, det blire inte

20 mars 2009

Idag fyller gullebulle Vilhelm år!
18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 18
SÅ STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VILLEM!



puss!


I can't live without my friends

Vi sitter ute och myser på altanen. Musik, tidningar och solen. Like it!



och självklart varandra..

I can almost see through the dark there's light


Something in your eyes, makes me want to lose myself
Makes me want to lose myself in your arms
There's something in your voice, makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts
The rest of my life
If you knew how lonely my life has been
And how long I've been so alone
If you knew how I wanted someone to come along
And change my life the way you've done

Me and my boyfriend(s)











hon har kommit ut med det, jag hänger på

Detta är alltså min nya näääjbaah. Galet nice.
Är det kris så går det lätt att samla oss alla tre. Vi två och coach.
Fasen va bra det ska bli det här. Ser jag fram emot det mer än bruden själv?
Ja, det är nog så.. 

Hon har alltid haft mig, men nu har hon mig ännu närmare, thats great! ♥ 






här blire fan inge mat

Yesterday blev det en liten resa till Sigtuna för att fira Beccson, och det var trevligt. Tårta och grejer tackar man ju inte nej till.. visst. Efter ett par timmar med trevlig sällskap tog jag bussen hem till Knivsta för att invänta en kär vän, Nikkson. Senare skulle vi ta en liten promenad för att hämta nycklar hem till Niklas lägenhet och även lite av livets vatten. Men det gick ju som det gick, men kvällen slutade iallafall i en fåtölj..
 


Har just fått de tre fulaste bilderna jag varit med om. Vissa värre än andra..

jävla fritjof.........

Friberg, 18 år!

Idag fyller en helt sjukt underbar person år, vi har inte känt varandra så länge, men vi passar,
I can feel it - fribergarna.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN REBECCA !

denna dag ska naturligtvis firas, det är öppethus och vi tjejer ska dit och myysa!

breathe under water

Det går ju verkligen inte att sluta klaga. Och varför ska jag göra det egentligen? Jag börjar tröttna på allt nu. Jag förstår inte hur folk tänker. Ääsch, jag pallar inte. Ska lägga mig i badet nu. Hoppas jag mår bättre imorgon så jag kan gå till skolan. Har iofs bara två lektioner, men det är värt det. För är man hemma på dagen får man inte göra något på kvällen. Thats the rules. Inte för att det händer något imorgon, vad jag vet. Men ändå.


I've fallen in love

Jag mår faktiskt bättre nu, febern har nog försvunnit skulle jag tro, eller jag är fortfarande sjukt varm men det känns inte lika mycket, om man säger så.. Annars då så hostar jag på här i sängen, halsen blir nog bättre för varje kopp té jag dricker - är uppe i fyra nu..
Imorgon struntar jag nog i att jag är sjuk - om jag är det, vilket jag inte hoppas! och går nog till skolan ändå. Men det var nog de jag inte skulle gjort igår. Mådde faktiskt inge bra och det slutade ju såhär. Men jeje, vem bryr sig? Nu ska jag hämta mitt té i köket och sedan blir det filmis.

I want to break free

har min önskan gått i uppfyllelse?

hals ont, hostar, feber och sjuklig huvudvärk..

OBS! men nu ångar jag mig

Lilla favoriten

är så otroligt söt! Helt galet, jag förstår inte att hon har blivit stor. Låter as töntigt, men jag får nästan panik av att mina små kusiner blir så stora. Nu är vi inte längre 14 och 9 år, utan 18 och 13. Jag och Limpisen orkade inte vara kvar här i lördags, så efter ett tag så vi gick hem till niklas lägenhet och käkade pizza, bara hon och jag. Sedan var det Wildkids som gällde, haha. Jag ska nog börja umgås mer med min lilla pärla, hon tycker det är roligt, och det gör jag med. Titta bara så söt hon är! (hon har aldrig så här mycket makeup, utan jag skulle bara testa lite..)


Älskade lilla Line

And I say baby, yes I feel stupid to call you, but I'm lonely

Jag vill inte gå och lägga mig. Jag vågar inte. Jag kan inte.
För ungefär två sekunder sedan slog det mig, jag har glömt stänga mitt fönster. Det är jätte lite öppet men det är det värsta som finns. Åh, jag hatar det här! Komma hem från en äcklig film, man ska lägga sig men vågar verkligen inte. Gå hem fick jag också göra. Iofs med Tom och Jesper, men jag fick gå själv från särsta. Ännu läskigare och jag hatar det. Jag ska fan ta körkort på min födelsedag så ska jag åka bil vart jag än ska. Så fort jag vet att det kommer vara mörkt när jag ska hem - japp, då tar vi bilen. Iofs är det också läskigt, men det går mycket fortare. Man slipper gå och kolla överallt, höra ljud och framför allt slipper man bli blöt om fötterna! 

Jätte jätte jätte jobbigt att det inte finns nå täcke i den här sängen, för jag vägrar sova i mitt rum. Det blir sängen här med filten och överkastet. mysigt? nej inte jätte. Uschhhh, jag vill inte! Ska nog slå på Gossip Girl och min boyfriend Chuck Bass. Puss på honom. waah, puss o kram, god natt!

Lyssna på Maria Mena - Sorry ska jag bara göra en gång först. Den är bra


roligt samtal med åsa?





bad luck

Tidigare ikväll fick jag en lätt hjärtattack. Satt vid datorn och får ett sms som lyder ungefär precis såhär "Var det dig jag såg sitta vid datorn? I så fall får du räta på ryggen. ♥ " Blir man rädd eller när man inte tror att någon ser en utefrån gatan. Herre gud, lite små roligt efter som att det var coach som var sändaren, så han sköter ju ialla fall sitt jobb. Dock lite läskigt efter som att det inte alltid är så att man har persiennen nere och man kanske inte alltid har så mycket clothes på.. haha, men det blev det snabbt ändring på.

Men det var ju inte det jag skulle säga hääära just nu.. Utan att någonting har hänt, någonting har gått snett - jag har fått väärldens otur! (eller så är jag bara jävligt klantig??) I tisdags skulle jag med två friends ta bussen till stationen. På något sätt fastnar jag med mitt absoluta favorithalsband (♥) och det går sönder.. Det roliga är att jag verkligen är ledsen över detta. Det var ju värsta fyndet, värsta finaste halsbandet någonsin, och nu är det slut med det.. Buhu! Efter bussen skulle  vi ju såklart ta tåget hem och när jag visat upp tågkortet tappar jag det på marken och det tog ett tag innan ja fick upp det igen. Igår Onsdag så gick jag först på stan med Julle sen så skulle vi ta tåget hem, nice de stod inne på spåret, vi går dit, ska slå oss ner. Men nej, först väljer jag tydligen att slå i huvudet stenhårt i hatthyllan? Hur man lyckas med det vet jag verkligen inte. Men det var ju inte jätte skönt. Fick en chock, vilket oftast resulterar i skratt. Idag Torsdag så ska jag ner till bussen, och är så fruktansvärt nära på att få till första vurpan i år.. eller faktiskt på hela vintern..Men jag klarar mig. Kommer till skolan, går in i klassrummet och ser att strumpbyx jävlarna har gått sönder. Helt nya i förpakningen imorse, men ca. en timme senare helt pajj. Less man blir. Sen på förmiddagen skulle vi ha redovisning och under genomgången eller ah då vi övade glömde jag helt totalt bort vad jag skulle säga (själva redovisningen gick iofs bra, så det var ju okej, men allt annat då..) men det kom tillbaka. Men helt seriöst, ja börjar bli så trött på detta nu. Nu får det vara nog!


brand new day

Det blir tydligen inge usa i hela mitt liv som jag hade tänkt. planen förrut var ju att flytta till amerikaaat plugga, jobba och leva livet. men planerna är ändrade! , det blir inge usa plugga i ett par år och leva livet. Ska det bli usa så är det en lägenhet och det är ett par gånger om året. Om det blir ens så mycket.. får se hur det blir.
Men hus i Spanien blir det. Och Australien om jag får välja, men det får jag väl inte.. Ha kvar huset i sverige ska vi ha (som vi ska köpa snart - skriv upp på listan! måste ju bo in oss där lite. men det kanske räcker med att vi gör det inköpet när jag går i trean..?!) så att det bara är att komma hem lite då och då. Träffa vänner och familj och sådär..

Men annars är min framtid planerad, det är nästan för perfekt. Men det kan ju faktiskt sluta riktigt jäkla bra!

RSS 2.0