! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !



kan det bli mycket mer ovärt än det här? äähmen det är helt otroligt.





ödlisen försvann från sitt hem i min mage..

åh herre gudaash. jag höll just på att gå och lägga mig utan smycke i naveln. Panik jag fick när jag såg det. Vad händer om man sover utan smycke?! En liten fråga där.. Men nu sitter det i, det tråkiga "bas" smycket. Imorgon har jag som sagt tagit lite ledigt. Jag är "jätte jätte sjuk!!" jag lovar!

God natten
 
image645
(bulle or what?)

men frågan är; vad gör jag i skuggan?

                        

its hot out here

Har precis ätit upp en liten skål med jordgubbar och ananas, med lite riven mörkchoklad på - sjukt sommrigt och sjukt gott! Efter en dag i skogen (där jag har kommit fram till att jag verkligen inte hör hemma, alla kryp och läskiga ljud. njäe, inget för mig) med alla ettorna på GUC kände jag att jag behövde det här. Ont i fötter och ben och huvudet bara dunkar. Skönt att slå sig ner på en hettande anltan. Iofs är det skugga här under seglet. Så blir lite kyligt i mellanåt. Men det klagar vi inte på! Heller inte att det är varmt, för det är bara underbart!

Imorgon tar jag nog ledigt från skolan. Orkar inte ta mig dit faktiskt. Har så sjukt onödiga lektioner som jag inte förstår varför dom inte bara utgår? yysch på skolan. Stockholm får det bli i stället. Shopping för Noa står på schemat istället för matte och engelska. Nu ska jag fylla på min fruktskål. hejpa!

dagens

image644

Do it like me

Är det bara jag som verkligen njuter av solen just nu? Skulle inte tro det va. Men det är ju nästan för bra för att vara sant. Om ett tag ska jag ta mig ner till stationen för att möta Stina för att vi ska köpa mjukglass. Mummms ! ! ! Men värmen är helt otrolig. Har suttit i solen hela dagen men ser fortfarande inget resultat, matt jag blir alltså.. Men som sagt och som många andra också säger så är det inte långt kvar nu. Ah sex skoldagar. Och det kommer nog inte vara så många seriösa lektioner om jag får gissa själv. Sommaren, here we come!  

Skoldagarna som är kvar

28/5 Onsdag: Expo hela dagen
29/5 Torsdag: Friluftsdag
30/5 Fredag: Slutar 12.00
2/6 Måndag: Slutar 17.00, Expo hela eftermiddagen
3/6 Tisdag: Svenska lektion + Gympa (?) Slutar 14.40 (12.05)
4/6 Onsdag: LEDIG
5/6 Torsdag: LEDIG - Niklas tar studenten! ! !
6/6 Fredag: LEDIG
9/6 Måndag:
Vanlig dag, Expo hela eftermiddagen
10/6 Tisdag: Svenska lektion och sedan avslutning!

OM NI RÄKNAR SÅ HAR JAG 7 DAGAR KVAR!
SJU SKOLDAGAR
SJU DAGAR TILL
OM NI RÄKNAR SÅ HAR JAG 7 DAGAR KVAR I SKOLAN FÖR DENNA TERMIN!



28/5 : Hem efter skolan och plugga matte och skriva klart min artikell
29/5 : ev. Träffa Fanny
30/5 : Stockholm direkt efter skolan

Sen är det slut planerat för att då har jag sommarlov! Och det är så efterlängtat. Året har gått otroligt fort, men det är så skönt. För till hösten börjar jag i tvåan på gymnasiet vilket är as nice!

Ha ha ha!


No Air

Trött som jag vet inte vad imorse, men jag släpade mig till skolan i sällskap av Vickson Carlsson! Trevligt att träffa bryden, har inte setts på länge. Skolan slutade ju som sagt 12.05 så det var skönt, men innan dess fick jag och Ida tillbaka vårat fördjupnings arbete på svenskan. Betyg : G+ Höll Joanna Friberg på att svimma eller? - Ja! Matt jag blir.. har man kämpat som en tok och får G+. Kul, jvligt kul ! ! ! !

Sitter nu med en kaffe efter att ha cyklat upp till kyrkogården med lill kusin Line och hennes kompis Saga. Kände att det var ett tag sedan jag såg mormors grav. Och efter som att det är Lines farmor tänke jag att hon kanske ville följa med och lämna lite söta blommor. Alltid lika fint och mysigt där uppe. Jag gillar kyrkogården, det är så lugnt och fint där jämnt.

Nu ska jag plocka undan efter mig och sedan forsätta med plugget jag började med tidigare idag. Ekvationer står på schemat. Fiifan!


sovmorgon

Det bästa med sovmorgon är att man får sova längre än vanligt. Men om man går och lägger sig tidigare än valigt får man sova ännu längre. Det ska jag göra imorgon. För att jag ska lägga mig strax.

Jag har kollat på Troja ikväll för att höra namnen och se historien kring Iliaden och Odyssén. Jag har i och för sig sett filmen förrut, men varför inte färska upp minnet lite. Det rann en tår längs min kind när min älskling dog, av pilen i hälen. Hjärtat då!

Imorgon har jag alltså läxförhör på Antiken. Det kommer nog gå bra. Det känns så just nu i alla fall. Efter det så slutar jag. Med andra ord är min skoldag mellan 10.45 - 12.05. Det är ganska skönt! Men när jag kommer hem måste jag plugga matte och skriva en artikell. Så ingen vila och ro här inte.

Nej, som jag sa. Nu ska jag sova i min sköna säng. God natt!

we were forever

Hör och häpna. Joanna Friberg är pigg och glad. Vaknade innan klockan och jag kan meddela, och det händer verkligen inte ofta. Snacket med Nikolina om att bli bättre i skolan kanske hjälpte. Hjälpte för en dag. Aah, det visar sig i slutet av dagen. Ikväll ska jag plugga Antiken, kanske ta och kolla på Troja om jag hittar den.. Nej, nu ska jag ta och öppna dreamwever, fast först ska jag spela lite på hamsterpaj. (haha, Ida som lärt mig!!) 

you liiike him, you waaaant him . .

Detta känns faktiskt bra. Jag har just skrivit ut en del skolarbeten som legat och väntat på att bli klara. Så avslutade denna dryyyga sak nyss och hur bra känns inte det då? joodu, über bra! Ska ta och sussa nu efter att ha träffat min kära Nikolina efter en allt förlång tid idag också. She is back in the game nu bruden!

..solat har jag också gjort idag, och ätit grymt god mat. och läst både ELLE och cosmo. fan Noa, du är bra! eller är hon det? jag vet faktiskt inte, fet är hon i alla fall, right K ? HAH! ;D

jag vet inte, men jag tror idioten har tråkigt..

image643

ah, vi är För c00la!

Sådär ja. Nu har jag slagit mig ner på altanen med frukosten och datorn + Ipod. Just nu är det Akon, jag tackar inte nej.. Gårdagen blev en dag man inte kommer komma ihåg om hundra år. Jag och Stajnish kom på det att vi skulle göra Amanda och Natta sällskap och vara c00la att åka in till Stora Uppsala!!! aah, sant. Uppsala :O Tåget in och sedan blev det stor shopping på kvarnen. Gick hem till Luthagen och ja, vad gjorde vi? Tittade på TV svar; ja ( ! ! ) Mandy kände sig inte så kry så bra vänner som vi är begav vi oss mot bussen. Kvällens höjdpunkt var nog när jag hörde S göra samtalet hon skulle och då jag fick en kladdkaka bit innan jag skulle hem för att sova. Det tackar vi för!


Kan ju meddela att det inte finns ett enda moln just nu! Är sommarvärmen påväg tro?

he he he

Klart jag driiiiver! Skulle jag göra så många personer besvikna? Skulle inte tro det va..


Tror du mig inte?

Jag orkar faktiskt inte blogga, vem fan bryr sig tänker du?

Jo, kanske mina 5000450 st läsare jag har i timmen.

Aaah, det är heeeelt sjukt! I know..

Men fan, Ill be back soon.

Så sakna mig inte för mycket.

Det kan bli lite jobbigt alltså.
 
Förlåt,men det är nog bäst för oss alla!


mina favoriter

image639

image640

image641
(bilderna på klänningarna har jag tagit från asos, men gjort helheten själv)

torsdag

Idag har jag;
                        Sovit till 12.30
                      Pluggat - skrivit en novell sak, kröniska och om Antiken
                    Pratat med söta Fanny som jag kanske även ska ta och träffa snart
                 Jag har badat tunna
              Jag har fått hem mina två nya piersingar
            Nu ska jag göra mig en latte och kolla på tv



imorgon har jag en lektion, matte. den är 45 minuter lång. ganska ovärt att åka till skolan för det, svar ja! jag måste åka dit vilket fall som helst. men sovmorgon har jag. tills 12.05 (då matten börjar) men jag tror jag tar och åker in lite tidigare och checkar lite butiker innan.. äsch, får se. nu ska jag göra en latte med ett hjärta som mönster ;)


jag vet inte varför, det bara är så

Idag vaknade jag 12.30 vilket kan ha varit det skönaste på länge. Har faktiskt inte sovit så länge på ett bra tag. Igår kväll kom jag på det att jag måste göra klart mina svenska uppgifter + att jag måste skriva en krönika och en nyhetsartikel. Alltså en hel del för fröken friberg idag. Skulle ha åkt in och jobbat idag men glömde bort att säga till vilket resulterar i att min chef (min morbror) ringer och skäller på mig. Dåligt samvete? Jaaa. Jag vet att jag inte tar det på allvar. Jag tror att en stor del i det hela sitter i att det är just min morbror som har 'anställt' mig. Sedan att han börjar med att säga "Du jobbar lite när du vill. Kom in efter skolan ett tag eller dagar du är ledig" alltså har jag inget fast schema eller vad man ska kalla det vlket gör det väldigt oseriöst. Men som jag sa till Nikolina. Jag kanske inte är redo för att börja jobba. Jag vill göra det, men jag kanske inte klarar det än. Fine, det är ett jobb och jag får pengar. Men fanns det någonting roligare än att sitta och ringa och skriva på papper så skulle jag inte banga. Jag har iofs bara prövat en dag, så om jag ger det lite tid kan det bli bra. Det hoppas jag på .. Imorgon blev det inge jobb heller då morbror inte är där. Alltså om jag ska jobba så blir det nog inte förrsen på tisdag. Noa, skärp dig nu!

en vanlig onsdag

Jag fick en chock idag då det ringer på dörren. Öppnar gör jag i mina stärniga mysbyxor, och vilka är det inte som står där hur gulliga som helst? Jomen självklart är det mina favoriter som glider över med kakor och grejer. 'Grattis i efterskott!' -naaw, nuttisarna då! Mammsen erbjöd sig att köra runt folket för att hämta badkläder, någon som bangade? Nix. Tunnan sa vi och tunnan va det. Lika myysigt och trevligt som vanligt. Har familjen fribergs tunna blivit en vana? njäe, inte än kanske, men vem vet, det kanske kommer att bli..

image638
Alltid lika sweet när vi glider förbi och är spontana.
planerna för helgen är klara vilket glädjer mig, taggad bryyyd atta pea? (okej, förlåt)

Vi fick ju låna den!

Okej, äckliga människor det finns. Tror att man kan gå in på någons tomt och säga att man bara fick låna en cykel. Vilken riktig människa gör en sådan sak? VEM? fy fan, jag skakade i benen och fick panik. morbror ville inte se dom stå på benen och mamma fick panik pappa ville bara kliva ut bilen och göra någonting dumt. men som sagt, vilken riktig människa gör så? ÄCKLIGA JÄVLA IDIOT HORA! AHHHH

tisdag

Jag har avklarat första dagen på jobbet och har strax även avklara avsnitt 18 på Gossip Girl för andra gången idag. Det är ju för bra. Fasen vad glad jag blir när jag ser mitt abslouta favorit program!

tack!

först vill jag bara säga tack till alla söta som grattat mig under hela dagen. thaank u sötnosar! <3

Sen vill jag säga tack till Johanna som gjort min header! Sjukt fin tycker jag. Checka in hennes blogg; Ojohanna.blogg.se

hon gjorde faktiskt två stycken söt som hon är; image636
image637

vad är det för en dag

JO, det är ingen vanlig dag för det är ett memos födelsedag, hurra hurra hurraaa!



image634
(trot eller ej, men memot till höger är bryden texten handlar om!)

every time you walk away from me..

jag är trött, har ont i huvudet och halsen, yyysch


imorgon är det min tur

Yes, du läste rätt. Imorgon är det min tur. Min tur att närma mig körkortet - bara ett år kvar. Så självklart fyller jag år. 910519



Gårdagen spenderades till en början ute som vätskekontroll-gumma, sedan visa-vart-du-ska-springa-och-heja-på-alla-som-kommer. Form västen var på och det var bara att stå där när det började regna. Men det är ju alltid roligt att kunna hjälpa till. right? Två duktiga kusiner som var med och sprang. Linnéa - 5 km. Bra jobbat! Tilia, lilla mini oxen? Bra lillan.. Rappen var också duktig och sprang 8 km, fiifan. Värre kanske det var för F som sprang 16 km. Haha, men han överlevde, vilket varken han eller jag trodde.

Hem efter att ha förfrusit fötterna - ner i tunnan. Pappa och Ola valde också att hoppa i. Det är så sjukligt skönt att sitta där i alltså, mammaamia. När middagstiden kom så gled Åsa, Stina, Amanda, Anna och Natta över för att käka lite mat. Sedan var det bara på med bikinin igen, myyys. Promenad och en hel del prat blev det självklart.
Somnade till sämsta filmen ever - Just my luck. (hahaha)


Gästerna har åkt och jag sitter mätt och belåten efter all fika. Fick pakeeet och grejer. Fan va nice! ;) Thaaank u


Grymt bra gjort av en viss tjej som inte gjorde det. Blir sjukt glad för din skull vännen. Du är grym och du kommer fixa det. Jag känner det på mig. Fan, joina min och S klubb! Palla något annat, right S? Vi står vid din sida

.


Ikväll, tunna, mat, mys, sällskap


Favoriter


Detta är helt klart min absoluta favoritfilmer!
Kan det bli finare eller?

Jag har bakat dy vet

Sådär, nu har jag slagit mig ner i soffan med datorn i knät. Sjukt jobbig skoldag alltså - multimedia och sedan frukost i matsalen, seeeen var dagen äntligen slut. Skönt att jag kom med 11.43 tåget. Hem och började baka? Varför? Jo, för på måndag fyller jag år = släkten kommer för att fika och fira. Och vi i familjen Friberg på rätta sidan av järnvägen har lite press på oss från familjen från andra sidan. Åtta olika sorter på kakor och allt vad det nu var som serverades + tårta och bullar. Alltså måste vi självklart slå det. Därför har jag idag bakat tre olika sorters muffins. Hallonmuffins, chokladmuffins och kardemummamuffins (?). 

Efter som att jag varit sjukt duktig och har städat efter mig i köket och grejer så kanske man skulle fortsätta göra mammsen och pappsen glada genom att städa mitt sjukt äckligt stökiga rum. Men vem vet, jag kanske somnar här, vilket inte skulle vara helt fel. 

Idag har jag tänkt be pappsen elda i tunnan också, vill baddiiischa där ikväll.. :)  

MÅSTE PASSA PÅ ATT GRATTA MIN KUSIN LINNEA SOM TOG KÖRKORT IGÅR! :D

FAN VA BRA GJORT BRYYYDEN

gosigatjejen91?

image630

Onsdag

Expo Expo Expo, det är det som gäller just nu. Vi har gjort klart våran första uppgift, jag Lisa och Sabina. Blev inte det bästa, men va fan. Klart är det, förrutom att vi inte kan skriva ut. Får ingen färg på grejerna. Idioter!

Nikolajna är hemma osh sschteker idag istället för att vara här. Skönt för henne måste jag säga. Kul också att veta det att Thunmanskolan har operationdagsverket idag = ledighet för dom. Så bara tre skoldagar, hur soft är inte det liksom? Iofs, jag är alltså ledig på fredag och nästa torsdag. Ska försöka få mammsen att sjukanmäla mig imorgon.. Har bara mulitmedia och engelska. Mutlimedia gör jag en hemsida på, den kan vila ett tag. Och på engelskan ska jag Ida och Anders planera en lektion som ska vara under 15 minuter. Varför? Ingen aning.. Ganska tråkigt om jag får säga det själv. Eller skönt iofs att komma till skolan vara här, och sedan sluta jätte tidigt för att gå hem. Den kanske det får bli istället..

Klockan 1 ska vi gå och kolla i något plåthus, där man kan ha lite event (man ser hur ställningar och skit ser ut). Pallilago ?! Naaaaat. Nej, åter till arbetet, eller..?!

Kan min pojkvän sluta vara så fin?


nuttisarna då..

image629

Ha ha ha

image628

image627


saknar min mormor

image626

kan det vara kärlek

Du och jag, vi ville dela livet
fanns ingen oro eller tvekan, vad kunde gå snett
Men idag tar vi varann för givet
och har förlorat allt det där som var så rätt
Men vad är det då som gör att jag är kvar
fast jag har sagt jag ska gå, åh åh
Kan det va kärlek, åh åh
Kan det va så, åh åh
Att jag nog älskar dig ändå
Vi har nog tappat bort varandra
som att otrohet och svek inte spelar nån roll
Står kvar men går i smyg till andra
kanske bäst vi ger oss av åt varsitt håll
Men vad är det då som gör att jag är kvar
fast jag har sagt jag ska gå, åh åh
Kan det va kärlek, åh åh
Kan det va så, åh åh
Att jag nog älskar dig ändå
Tid att bryta upp, dags att ta ett kliv
packa väskan, ge sig av mot ett eget liv
Men vad är det då som gör att jag är kvar
fast jag har sagt jag ska gå, åh åh
Kan det va kärlek, åh åh
Kan det va så, åh åh
Att jag nog älskar dig ändå
Kan det va kärlek, åh åh
Kan det va så, åh åh
Att jag nog älskar dig ändå
Kan det va kärlek, åh åh
Kan det va så, åh åh
Att jag nog älskar dig ändå





eller var det så?

Jag har ju mina källor. Men hallå, klart jag inte blev förvånad att min pojkvän blev den som fick ställa upp som komiker på balen för 92orna. Björn min älskling gör allt för alla, jämnt!

Ledsen man blir när man får ett meddelande som säger det att "Kan ju säga att björn gustavsson var här ! !"  - Stina tappade hakan, Anna sov, Nikolina var Nikolina, Amanda chillade, och Åsa var Åsa. Och jag var påväg till taxin. eller var jag det? hah, nej. fick bli en cykelrunda hem med en drös Över trötta tjejer. hejåååhåå säger jag bara. Den där amanda alltså, ojojoj. inte att leka med. fick bli möte på cirkus tre ställen på resan hem. men fasen, den är alltid kul.

över trött som jag är ligger jag i sängen och pratar med en nörd. eller var det som en? äääsch, hejpa!

Björn Gustavsson ♥ Joanna Friberg = så jävla sant

Det vankas grillllliiiish

image624

Planerna för dagen; sitta hemma och ha det skönt i solen
kanske ta och klä på mig några kläder
åka ut och titta på balen
åka hem till nikolina och bara ha en otroligt mysig kväll med alla mina favoriter, minus stina. hon är bara en i mängden! :)

Premiär!

image622

Mammsen kom in och väckte mig denna morgon, med vad? Jo, en fråga. "Joanna, ska du bada?" Bada .. tänkte jag. Tackade nej och försökte somna om. Men gick det? Nej, tunna var det och tunna blev det.
Kan ju vara det skönaste på länge. Man slår sig ner i en sissådär 40 ° varm badtunna. Fukosten kommer severad på flytbricka.. och Aah, skönt var det!

strong



I hate you, cant help it..


Altanen, boken och solen

Ligger ute på altanen, där jag har legad sedan halv ett tiden. Har börjat läsa en ny bok, boken är ett måste på våren /sommaren. Otroligt skönt att ligga och läsa i värmen.
Så, yes. Altanen står där den står. Boken är öppnad och solen skiner. Och Noa är på toppen humör!

Kan det bli bättre?!

J.F

Jag orkar inte gå till skolan idag, jag sitter med mitt täckte fortfarande och det ända jag vill är att bara lägga mig ner och somna. Men får jag det eller? Nej, måste verkligen till skolan. Ska göra nationella engelska A muntligt idag. Sedan har jag två matte lektioner som jag nog måste vara med på. Kanske att jag skippar den sista (45 minuter lång). Men annars slutar jag ganska tidigt idag 12.45


Hem och sova i solen kan jag lova dig att jag ska, hah!

I need u

image621

har kollat en hel del på navelsmycken, men hittar ingenting speciellt som faller mig i smaken. allting är så mycket, skit som hänger och ser För mycket ut, nej usch. sådant gillar vi inte. men här har vi ett sjukt gulligt smycke, enkelt men mycket sött. gillar att hjärtarna inte hänger För långt ner. så aa, sött var ordet!
så folket där ute, om 11 dagar så händer det någonting speciellt - jag fyller år! jag har adressen till sidan här, så säg till när du är redo för att köpa hem det till mig..




Balen

Tro det eller ej, men här står jag i mitt nystädade rum.. i.. min balklänning..
De som är födda året under mig ska på bal på lördag, och oj va jag är avundsjuk!
Jag vill göra det igen, göra det ännu bättre. Jag ångrar att jag var brunett och inte blond under balen, jag ångrar att jag hade ett litet band för att klänningen skulle sitta uppe hela kvällen. Men gjort är gjort, och balen var kanon. Kunde ha slutat bättre, men det är ingenting jag kan ändra på idag.

Ååh, jag vill också gå på balen!

Om det är någon 92a som läser här, gör balen till er kväll! Ha rolig, gör spontana saker, titta inte på, dansa som idioter! men framför allt, ha riktigt roligt ihop, det är det sista ni gör ihop - på riktigt!
:) Och jag kan ju passa på att meddela att självklart kommer jag och mina vänner upp för att titta på alla tjusiga flickor och pojkar. Det ser vi fram emot!


Nu ska jag fortsätta kolla på gamla bal bilder och sedan ta en dusch för att hoppa i säng..

image620
jag och min söta vän Nikolina under kvällen

av: paulina 5/5-2008

image619

Lilla grannen Paulina kom förbi med en teckning. Det ska förreställa mig när jag pluggar.
Mycket fint tycker jag! :)

want

Sitter just nu ute på altanen, våran nya fina, större Och fräshare altan.
Pappa med hjälp av grannarna har även ställt tunnan på plats. Mycket fint blev det måste jag säga. Men vi väntar med invigningen, den blir tills nästa helg. Åååh så mysigt!

Det bästa är nästan att nu kan jag säga att jag har gjort en hel del. För det har jag faktiskt. Skruvat golv och grejer. Hah, det var fasen även jag som åkte med och köpte brädor (som jag lärt mig att det heter, inte plankor!) jädrar vad jag fick bära grejer. Pff, aah, Joanna Friberg har fasen gjort en insatts. Bra jobbat idiot!

Sitter och lyssnar på Sum 41, och försöker skriva på min och Idas svenska uppsats. Men det går ju fan mindra bra. Snacka om att vi måste sitta kvar i skolan nu i veckan och skriva som idioter! Aah, idioter var ordet!
Imorgon går jag äckligt länge också - 17.00, efter det blir att plugga lite matte. Måste kolla igenom boken lite. Kanske ska man göra det redan ikväll? Kan kanske vara en bra idé.

Men varför känns det och som att sommarlovet redan är här?! Skit också. Jävla skit. Men det är bara sex veckor kvar, plus att det går bort massa olika dagar. Idrotsdagar, omprovs dagar och allt var det nu är. Nej, ska lägga ner bilddagboken, bloggen och alla skvaller sidor för ett tag nu. Måste försöka skriva lite mer på svenska skiten!

FAN!

image617
(dålig bild)

Snickaren-Noa?!


Trot eller ej, men jag ligger ute på altanen och skruvar golv..

image616

äähmeen va faaan

image615
bilden är från Valborg


Ikväll väntas chill med brydarna. Mycket mysigt om jag får säga det själv.
Laga mat, prata, och bara umgås,kan det bli bättre? NEJ

klockan 17.40

Du kan inte ha det lätt just nu lilla vännen, det är bara att höra av dig!
Jag tänker på dig och dom andra.. <3



Jag vill 'habba' (haha!)
Jag vill ha godis
Jag vill ha sommarlov
Jag vill sova
Jag vill fylla år
Jag vill åka till New York
Jag vill åka till Grekland - nu
Jag vill träffa farmor och farfar
Och, Jag vill att du ska bry dig

'min mobil funkar inte, men ring mig sen!' - haha

Börjar med att säga det att jag har fått en ny släkting.. idag hälsades det. Robin heter pöjken, som är min söte kusins pojkvän. Gulligull där! Thats it!

Sedan kan jag bara säga det att Fy fan va ovärt, inte värt någonstans 'Kapet'. Eller var det de?
Sitter i sängen med ytterkläderna på, orkar inte ta av mig dom + att det är kallt.. Måste skynda mig med att krypa ner under täcket. Nejyyyscha, nu ska en inte allt för sliten noa ta och sova. (jag är nog den som mår bäst imorgon.. eller är det Årsta?)

HEJPA !


RSS 2.0