det finns inte

jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jagjag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här.  hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jagjag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här.jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag hatar det här. jag vill inte de här


Available

Imorgon ska jag upp hyfsat tidigt, inte för att jag ska jobba - då. Utan för att jag ska städa mitt äckliga rum, Det behövs verkligen, såå... euuuw !! Men senare mot eftermiddagen jobbar jag dock så mellan 16 - 20 kan ni ju glida in på Ica och handla något gott av mig. Faktiskt riktigt skönt pass. Nu ska jag slå på en film, eller ett gossip avsnitt så sover jag på två röda. Det lovar jag. Så trött som jag är. Och förresten, imorse åt jag världens godaste frukost tillsammans med min vän Amanda. Yes sir, du hörde rätt !! En pizza och en låda pommes, fan va gott

My heart is like an open highway - hehe



Dom är ju för bra, filmerna och såklart dessa tre. Ikväll var Jag Julia (som lever för potter) och Amanda (som sov halva filmen) och kollade på Harry Potter och halvblodsprinsen. Lika bra som dom brukar vara och det har fasen hänt något med Ron, har han blivit lite katt kanske. Eller så har han kanske bara blivit lite mer biff, fan va nice! Helt klart värd att se, de är en sak som är säker.

Jahej, det är hon som jobbar 24/7"

Eller det är så det känns, som att jag sitter där nere i kassan heladagarna. Men det gör jag faktiskt inte. När jag inte jobbar så sover och äter jag. Det är ganska nice faktiskt. Och just nu gör jag lite både och. Ligger i soffan och äter candy och halvsover till LA ink. Så jäkla trött, och imorgon ska jag jobba. NÄHÄ? 8.30-16, sen ska det bli karatefylla fan! Eller man kan ju alltid hoppas att det blir så, ledig på söndag så det är skönt faktiskt. nu somnar jag !!! hej

whats up with the lejonman?



Sinnes sjukt jävla bra spellista nu, kommer inte kunna sova.
Måste lyssna på alla låtarna...

Breakfast at Tiffany's - love it


you have to get better!

Jag skulle ju ha jobbat idag men fick ändrat schema, så det blev till att sova länge och mysa runt hemma istället. Men morgonen fick inte den bästa starten direkt. Vid två, då jag just vaknat så ringer pappa och berättar att famor ligger och sover på sjukhuset. Hon har resperator och ska nog ligga så tills imorgon. Och det blev lite för mycket så jag började stor gråta och fick panik helt enkelt. Men det blir nog bra. Det måste det bli!

Jag som skulle göra så mycket idag, packa upp, gå ner till banken, gå till ica och lämna papper, och sen städa undan i mitt rum. Men jag fick sjuk huvudvärk efter tårarna hade slutat forsa så jag orkar inte. Nu ska jag koka té och lägga mig och kolla på film. Ska sova tidigt ikväll då det är jobb imorgon.

skeda, skeda har vi hört


16 - 20.30

Nu ska jag duscha, sen börjar de. Fyra veckors jobb. Och jag ber till gudarna att det blir dåligt väder nu, palla ha solsken när man ska sitta inne i kassan på kniven liksom. Fan, kom på att jag måste ner till banken också, de sög ju ganska hårt. Annars är allt lugnt, saknar redan min fina vän S, men det här blir bra.. Har inte packat upp som jag lovat, men jag orkar inte. Kan göra det ikväll, när jag slutat, om jag inte ska göra nått roligare iofs. Som att hänga med min fina vän N som jag inte träffat på tusen år. Fick just ett text, de blir fint de.

Nej, dusch och sen var det jobbet ja. Hejpa
men egentligen så vill jag bara ligga på stranden och mysa i solen, puuuh 

jag måste ha det, och jag måste ha det nu!

Juste, mat. Jag har inte ätit på en vecka och jag är så hungrig. Ska laga så mycket frukost nu så det räcker och blir över i flera dagar. Det bästa som finns är när man gjort så mycket att man inte ens orkar äta hälften. what to doooo

B som ar fucking Bulgarien och Birthday

Niklas och jag orkade inte ligga kvar i solen sa vi gick in och satte oss vid en varsin dator. Han fyller 20 idag sa det ar nice. Sa han vill vall inget hellre an att aka hem till systemet och shoppa alkohooool liksom. En annan som ocksa har fodelsedag idag ar the best girl eveeer, Julia Nilsson. Grattis honey, wish I could be home with you right now. Hoppas de andra hemma super till ordentligt med dig. Det ar du vard. Badkaret it is!
Snart gar tiden ut och jag ar lite hungrig. Ska nog ga ner och visa mitt tontiga band och fa en macka eller tva, eller varfor inte tio, de fundar de med. Sen ska jag nog ta ett par glas cola, eller ah, ackel pepsi som det ar. Men nice med att bara kunna hamta vad man vill.

ikvall ska vi ta en taxi till Sunny beach och ata middag for att bror fyller ar. Haha, Basshunter ska tydligen komma dit i sommar. Nice for han liksom., Annars ar jag fett avundsjuik pa dom som ar dar pa supar resa, fatta nice dom har de. Sjalv glider jag runt med familjen, men de funkar de med.
Peace out.
LOVE YOU !

de är så långt bort, men du är ändå så nära - saknar dig redan!

Vi har inte sagt hejdå än och det vill jag heller inte göra. Det är verkligen inte försen nu jag insett att det är på söndag det händer, och att det är i Januari det sker igen. Då vi ses igen Stinky vännen. Jag vill verkligen att du ska åka, för förstå allt jag ska få höra sen, om hur bra du haft de. Och jag vet att du vill de här så mycket, så för din skull vill jag detta. Men fan vad jag kommer sakna dig. Ärligt! Okej, det är bara vintern här som du är borta. Men det är fasen då jag behöver dig som mest. Du vet hur jag blir. Kommer ju bli helt galen. Varje gång jag går förbi ditt hus kommer jag kika mot ditt fönster som jag alltid gör. Kollar efter den blonda bruden med skönaste humorn och som även kan vara en av världens snyggaste bryyyd som faktiskt alltid får en att skratta. Kommer sakna de, att kolla på sjuka klipp på youtube. Eller att gå ner till Ica sista minuten. Och tro det eller ej, jag kommer fan sakna att ringa och tjata på att du ska skynda dig. Segaste ever. Men du vet forfarande att vi gillar dig ändå. Thats who you are, and we love you for it.

Saken är den att jag skulle kunna skriva en novell eller nej fan en bok om den här crazy damen, men de blire inge av. För mycke minnen som vi ska behålla för oss själva. Men Stina, ärligt. Jag kommer sakna dig som fan och kommer få panik utan dig. Men vi ska hålla kontakten och jag ska försöka hålla ställningarna hemma, men du får fan stötta mig från andra sidan. Men det vet jag att du gör. Lika mycket som jag stöttar dig genom de här. Tiden går fort och snart sitter vi hemma hos dig på altanen igen. Men då kollar vi inte på Haj filmer på y-tuben, nej då kollar vi på riktiga bilder från havet, skolan, familjen, killen, allt. Jag längtar!

och när du stängde dörren idag och jag kommit ut på vägen kom de. Tårarna. Jag saknar dig redan vännen!
 


I love you


if i could wish one thing i'd hear you call my namn




nio fina timmar

Yes, nu sitter vi på denna buss igen och har nio fina timmar framför oss. Eller nu är det bara åtta kvar - oh yes, snart framme! Men vi känner oss nöjda med tre bra dagar här nere i skåne, fint som tusan i Helsingborg och skulle inte banga på en lägenhet i hamnen. Mycket mysig stad det där. Fick en personlig guide vid namn Namik och han visade oss runt och i måndags bjöds de på mat. Söt grabb de där. Annars så har vi gått gått och gått och varit på Tisdagsklubben. Det var ju nice, bra drag och roligt folk att titta på. Fick ett tillskott för dagen idag också, här ifrån Skåne faktiskt. Kristin tog tåget till oss för att glida runt och bara umgås. Sen träffade vi bror min med K, A, K och J som drog en roadtrip till Köpenhamn. Juste de! Vi var i DK och träffade på Emms och marcus när vi skulle shoppa alkohooolen, en liten lätt chock där och gubben i butiken skällde på oss på danska, fattade jag nått? nej inte alls faktiskt. nej nu dör datorn snart så ska ta och byta om till myskläderna och sedan blir det till att läsa eftersom att jag inte sitter så skönt och har inte världens smalaste partner brevid mig. tror faktiskt att det är de största kvinnan på bussen. haha, herre gud! anna sitter o sover bakom mig.. skönt

kvinnan sitter nu o grinar också!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DS


vart skaaa vi ???

Helsingborg för ett par dagar. Hejpa!

noa och anna

5/6 2009
21.30
spontant gjort må jag säga

kids



har du knaarkat?!

Skånska är den skönaste och roligaste dialekten man kan ha, I love it!


Har lagt massa kuddar under ryggen och försöker hålla tillbaka hostan. Det gör så fruktansvärt ont, så jag vågar inte släppa efter den. Tog hostmedicin tidigare idag men den verkar ju inte dirket hjälpa. Har fått ont i vänsta örat också, och förkyld är jag. Inte bra de här alltså. Men jag ska inte klaga för då får jag inte åka om det nu ens blir av. (okej, örat gör piss ont, precis så ont som det gjort när jag haft öroninflamation förrut. FAN! men jag ska låssas som ingenting, för jag pallar inte)

Annars de senaste dagarna har jag somnat för sent och vaknat ännu senare. Idag vaknade jag vid tre tiden och var fortfarande trött. Whats wrong liksom.. Är helt slutkörd sedan bästa resan någonsin. Ah det måste vara det.

Och från de ena till de andra så är sällskapsspel underskattat. Varför spelar man inte spel oftare. Det är faktiskt roligt. Det gjorde vi hemma hos familjen Sundh efter en god middag. Vi satt ute och hörde regnet slå mot taket och spelade spel. Så mysigt måste jag säga!
Nej för fan, nu ska man kanske ta och kolla klart på sex and the city och sedan försöka sova hyfsat tidigt iallafall. ah, innan tre ska det bli idag!

what if

okej, men om vi nu ska göra de. hur kommer de bli. nu blir jag nervös förfan. kommer ju få panik. men fan va bra om vi gör det. alltså jag vill. galet va nice de skulle va. bara för Att liksom!  för faa-aaan


whoop whoop


RSS 2.0