you are my life now

Det blev en jätte bra avslutning på denna vecka, några tårar till filmen Twilight och ett gott sällskap på stan är ju great! fredagen spenderade jag hemma i Noor hos annsisen. Blev kvar där för natten faktiskt, det var mysigt. Te, tårar och sömn. Det är bra grejer! Men jag måste be om ursäkt ifall att jag råkade smitta någon.. hihi

Lördag morgon, vaknar inte jätte tidigt men heller inte sent. Vi drog en sjukt god frukost med té och mackor. Fasen va mätt jag blev! Sedan kom 'taxin' och hämtade mig och det blev en suprise då jag såg att köket nästan är klart.. Sen hm.. vart det middag med familjen - niklas. Fick sedan skynda mig ner till tåget för att åka till mandy. Jag amanda julia natta och niki skulle nämnligen kolla på film och bara mysa hemma hos A. Skulle åkt hem, men övernattade ändå. Hihi, dock fick jag offra mig att ligga vid fötterna den här gången.. men det var skönt att få sova några få timmar iallafall. Innan dagen idag skulle börja.

Mandy väckte mig med att rycka i täcket vilket var mycket effektivt, duschen på två sek och sedan var vi helt plötsligt nere på stan igen. Mötte upp Nikolina och Emma för en skön shopping tur. Det blev två tröjor och två bodysar (?).. Fika på Waynes och grejer blev det också. Och den fina avslutningen blev då bion. Jag är kär! Julia, you know me to well..

Imorgon är det måndag och då ska jag städa mitt sjukt äckliga rum. Fyfasen så det ser ut just nu.
Tisdag, kanske träffa gullrumpan Skåningen-Krisse som är här uppe och glider.
Onsdag, nyårsafton! Börjar självklart med roliga grejer med familjerna och sedan blir det säääkert stan. Myys, rooligt, paarty!

Nu ska jag göra té (fan va jag dricker det!) och sedan sätta mig i sängen för att kolla på GG skulle jag tro. Eller kanske en film..?! Jag MÅSTE bli frisk nu, pallar inte vara sjuk längre.


hoosthoost, im sick?!

Om det är någon som nyser så är det bara jag. Är det någon som hostar så är det bara jag. Är det någon som snörvlar så är det bara jag. Yes, det är bara jag som börjar bli sjuk. Men det hindrar mig inte från att göra någonting. A - svara!

Det var ju lite roligt..

..att alla går ut och vi andra (som inte har åldern inne) får gå på bio på juldagen! Fast det är bra det med. Mindre bra är att min älskade vän fyller 18 snart, vilket betyder att när vi andra går på bio, då går hon på krogen. Men det är fasen inte jätte lång tid kvar tills jag fyller heller så..

Men vad är det alla pratar om? Julen såklart. "Haft det bra? Vad fick du? Såg du Kalle och hans vänner? Åh såg du när han tappade tändstickan? Gud så jag saknar Arne, han var ju bäst, han var ju med 30 år!" Men jag tänker inte rabbla, det orkar jag inte. Men jag kan säga det att jag hade en mycket mysig men tröttsam julafton. Tydligen hade jag varit snäll efter som att tomten kom och hälsade på. Dock var han lite små läskig.. menmen.
Bjuder på en bild på mig och min gullis Line!




jag ska nog läsa det. men inte nu. nu skulle jag inte klara det. jag skulle inte kunna förstå smärtan. jag ska läsa det, det ska jag. varför vet jag inte. men jag vill. du är en del av mig och därför vill jag ta del av det här. nordendahl.

Where are you Christmas?

Where are you Christmas?
Why can't I find you
Why have you gone away
Where is the laughter
You used to bring me
Why can't I hear music play?

My world is changing
I'm rearranging
Does that mean Christmas changes too?


Ohhh

Where are you Christmas?
Do you remember?
The one you used to know

I'm not the same one
See what the time's done
Is that why you have let me go

Ohhhh Christmas is here
Everywhere, ooooh
Christmas is here
If you care, oohooh

If there is love in your heart and your mind
It will feel like Christmas all the time, ooooh

I feel you Christmas
I know I've found you

You never fade away, oh
The joy of Christmas
Stays here inside us
Fills each and every heart with love

Where are you Christmas?
Fill your heart with love

Sy-Noa?

Joo, det kan man väl kanske kalla mig. Iallafall idag. Började med att sy upp en klänning som var gaaanska så mycket för lång. Så nu kan den också komma till användning. Sen nu så hittade jag en lång t-shirt/klänning från monki som såg ut som skit. Vad tänke jag med när jag köpte den?! Men den har jag nu sytt om. Resultatet;


(inte direkt meningen att få till en sådan sjukt snygg bild)

Skön jag är fan, ofta jag kan sy? Nu ska jag göra ett försök på att göra en fin rosett som jag kan sy fast i fram.. Eller varför inte i ryggen?! Hmm..

a beautiful girl



Jag har en mycket fin vän. Hon heter Stina Engstrand, och idag fyller hon år!
Så ett stort Grattis till dig. Nu är du ikapp oss andra.. :)


I miss you S

planer

Jaha, okej. Jag har verkligen ingenting att säga förrutom att jag känner mig lite stressad inför morgondagen. Ska imorgon bitti ta bussen in till Stockholm för att möta Frida. Sen hem igen, sy min klänning eller så får Åsa hjälpa mig. Sen ska jag hitta en väska jag kan ha till det jag ska ha med mig.. Och ja, usch. Känns inte som att morgondagens timmar räcker till. Fast jag tror jag kommer känna lugnet när jag sätter mig på tåget mot storstaden igen mot kvällningen. Mer än trevligt både tror och hoppas jag att det blir. Bussen hem och sedan en efterpärla med mina tjejer kanske?! Det vore ju mycket mycket trevligt.

Annars så har jag som alla andra jullov nu. Inte för att det känns som det för fem öre, förrutom att alla pengarna är slut på julklappar. Då förstår man att det är någon högtid på ingång. Men som sagt, lovet kunde inte kommit mer lägligt, orkar inte med skolan just nu. Fyfan vad jag hatar vissa ämnen, till expempel Matematik och Svenska. Jaha.. men varför? Jo, kanske för att min lärare är sämst och jag har självklart samma i dessa två ämnen. Men sicken tur jag har som slipper detta nu i några veckor. Eller ja, tre kanske?!

Nej, god natt. Blir ju tidigt imorgon igen fast jag inte har skola..

Love it!


155 dagar kvar tills jag blir 18

och lite mer än en månad senare så ska vi åka. åka till magaluf och ha så jävla nice! efter en jävla massa tjaffs och skit så ska vi imorgon boka. jag längtar..

snodd


där har ni oss..

gröön


från tärna till hulken. helt otroligt!

Grattis systrarna, och ett fint lucia tåg


Vi gick alltså hem till familjen Rapp igår för att fira att Sofia fyllt 20 och Anna fyller 18 (på tisdag, glöm inte att gratta!). Och tydligen hade någon kommit på att varför inte dra ett lucia tåg och sjunga för dem också. Såklart vi gjorde det. Jag och Josefin som lucian själv och tärna. 
          
Sedan föräldrarna, Maria som tomte, Ola som stjärngosse, Marie som ängel, Mamma som tomte hon med och Pappa som stjärngosse. Otroligt vilket gäng!


Så där stod vi, i ett fint led ute på altanen och sjöng. (dock togs bilden av mig innan vi var framme, A.R kanske lägger upp nått från själva sången..)
Lucia, Staffan var en stalledräng, Midnatt råder..



Efter mycket god mat och efterrätt cyklade jag i panik hem till Julia och vi mös ner oss i bion med ett gäng grabbar för att se skräck film. Vilket var bland de två sämsta filmerna jag sett. Alltså, visst var dom äckliga, eller nej, obehagliga. Några skrik blev det ju trotsallt. men vi däckade tillslut till Oc, då vi började se dubbelt.

älskling älskling älskling..


lucky?



Glad för att jag börjar klockan 14.00 imorgon och slutar 16.15. Kunde inte bli en bättre och längre sovmorgon! Jag kan liksom sova ut till klockan 12. Herregudash. Annars då. Idag var det middag med kusinerna + moster Jenny, galet nice med Grekens mat må jag säga. Sedan var det lite jul mys med pyssel och grejer. Lite ljus och så vart det. Självklart blev mitt bäst, men det sa vi ju inte högt inför barnen. Men så är det ju alltid. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon film och sedan hoppas jag på att jag vaknar före klockan imorgon. Det är nog en av många underbara saker. Att vakna helt utvilad och pigg - Före klockan!


Förresten! Herre gud, världens grej hände idag!!!!!
Jag hade sönder en spegel....................... Eller jag tappade den i golvet och det blev en spricka igenom hela skiten. Ingenting låssnade eller gick sönder så. Men vem fan blir lycklig av 7 års olycka. Ah inte jag, för jag fick tårar i ögonen och galet med panik. Fyfasen, fortfarande rädd...

understand

 Ser någon någon förändring?! Nje

Chuck Bass/ Ed Westwick!

Jag älskar dig Chuck Bass! Helt sjukt galet underbart

Jag älskar Gossip Girl, så det är helt sjukt galet det med, men alltså detta avsnitt idag. Det är helt klart det bästa på hela skiten. GUD SÅ BRA! Jag är kär...


iiih



Mycket låtar och grejer idag. Men vad gör man inte när man städar, jomen självklart lyssnar man på lite musik på hög nivå. Håller på att fixa Sunes Jul gör jag också, det kan inte bli ett bättre slut på denna kväll än att somna till bland det bästa som finns. Familjen Andersson.. Ojoj!

Idag har jag också fått reda på att alla våra planer med hotellet och grejer sket sig till den 19e. Fan jävla skit också! Jag var så galet taggad på att fixa sig, förkröka på rummet och sen glida ner för att fira 18 och 20. Men sånt är livet, man kan inte alltid få som man vill. Vilket jag borde lärt mig nu.. Men vi får se hur det blir.

Onsdag, jävla bra dag det ska bli. Boka resa och grejer.. Längtar!

Mitt rum är fett nystädat och det lyser nästan (det kommer det göra när jag är helt klar). Så ska bli klar och sen är det familjen Andersson som gäller. Gyyy så mysigt!

7 things


I probably shouldn't say this
But at times I get so scared
When I think about the previous
Relationship we shared
It was awesome but we lost it
It's not possible for me not to care
And now we're standing in the rain
But nothing's ever gonna change until you hear
My dear

You make me laugh
You make me cry
I don't know which side to buy
Your friends they're jerks
When you act like them
Just know it hurts
I wanna be with the one I know
And the seventh thing I hate the most that you do
You make me love you

VSFS 2008 - so hot!


å

men jag tycker om dig ändå, för den du är!


ice

Myskvällar är mysiga. Idag blev det en sådan liten sak. Godis, eld och två soffor - nice. Och juste, två vänner också. Det blev alltså allt detta med Ås och Stini. Härliga tjejer det där. Och jag älskar det där när två av oss går ihop mot en. Idag var det min och Stinas tur att bilda team, alltså jag måste säga det att vi gjorde det riktigt bra. Fick till några fina kommentarer och grejer emot mongot i soffan mitt emot. Lyckades få reda på en del saker - som är lite för hemliga för att nämnas här. Eller ska jag kanske ta och berätta.. Mje, hon blir så arg då..
Hon ljuger ganska mycket också, så när vargen kommer är det fan kört!

Jag ska ju vara bäst imorgon såklart. Vad gäller det? Jomen pepparkaksbakning och grejer. Men det är fan inte det jag ska vara bäst på. Jag tror att imorgon ska jag ligga lågt med att finnas med i toppen och stå och bossa över alla. Nej jag ska nog dra en Julia - hålla mig vid sidan av när det gäller köksarbete. Jag ska fan va bäst på Wii. Det är det jag tänker göra medans de andra misslyckas med julgodiset. Men när det gäller peppisarna ska jag nog vara med och både tillverka och äta. Det kan ju faktiskt bli trevligt..

(S,kan det vara ..............)

nuttisarna


RSS 2.0