my blueberry nights

jag är trött efter gårdagen. den blev väldigt lång. hur det gick till vet vi väl kanske inte direkt. men en sak jag vet är att jag ska lägga mig och kolla på film nu. mamma och pappa har glömt att köpa cola, jag tror jag dör. du som köper en cola till mig får 100 kr och så blir du min absoluta favorit. fyfan va jag vill ha cola, jävla puckon!

det är okej älskling, det är du och jag mot världen (N.F.E.D?)



i ett övergivet hus

det fanns en kärlek,
 men den har brunnit ut.
 du fick för stor del av mitt liv,
 jag kunde inte andas tillslut.

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen, för du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen. inget att förklara. 
jag gav upp för länge sen...


19 dec

så mysigt det kommer att bli vännen. tess är ju också med vilket bara gör saken bättre! pusss på oss


♥ Skolavslutning
♥ Mysa runt på stan och kolla julskyltingar
♥Power naps på rummet
♥ Festa och fira syskonen
♥ Hotellet och grejer
♥♥♥♥♥/5 = Hotell frukosten, dagen där på.

you know its ..


Jag hatar Sj

Fyfan, jag hatar SJ och tåg. Lack man blir när jag får gå tidigare från praktiken för att hinna i god tid till tåget så jag kunde få en nice plats liksom. Men när jag kommer fram ser jag det som är det asolut sista jag vill se. "Regionaltåg mot Märsta, Knivsta & Uppsala = Inställt!" WHAT, NEJ FAN HELLER! Jag slår mig ner med en latte och ringer desperat runt till mina 'vänner' för att inte ha allt för tråkigt. "Nej nu ska jag äta" jaja, nej men okej. Hejdå, jag klarar mig! "Åh gud jag är så kissnödig!!!" nej men absoluuut, vi hörs! Så kvar står jag i kylan, luvan är på och jag håller på att frysa ihjäl. Tåg jävlet som ska gå 18.40 är sent. Nähä? Är jag förvånad? Fuck you jävla Sj jävel. Och som en liten stjärna på det hela kommer det in en äckel tant med det äckligaste djuret som finns, jag hatar det! Katten. Saken låter och vill ha uppmärksamhet och tanten pratar med den som om det vore hennes unge (vilket det säkert va). Det är inte slut än. Hon väljer att ta upp en gegga som har färgen gul-grön och dricker som aldrig förr.. inte slut.. hon tar upp en rutten banan. Där var det stopp, fyfan va äckligt. Var tvungen att vrida huvudet 90 grader för att slippa se detta äääck--.

nej, förlåt men jag är trött och vill ha lite ny musik tack.

jag vill att det ska vara som det var.. inte som det är

En jädra massa memorys som glider förbi. Bilder från hösten, sommaren, våren och såklart förra vintern. Vissa bättre än andra. Musiken som spelas är ju för underbar, just nu "Jon Bon Jovi - I Can't Help Falling In Love With You" den ni, live också! Brabrabra, även den låten väcker en sovade björn så att säga.

Nu har jag hamnat i nått slags koma-minnen-trött-depp tillstånd. Lite jobbigt är det faktiskt. Men äääsch, imorgon är det en ny dag. En ny tidig dag med arbete och onda fötter. Mycket snö också för den delen. Nu ska jag bara ta en macka och sedan börshta tänderna och säga god natt till Rose som står och kollar på mig i fönstret.

Will you take me as I am..?

living on my own


im starving

Jag är alltid så jävla hungrig när jag ska sova. Fyfan va jobbigt! Nu måste jag gå och kolla om det finns någonting att äta. Så imorgon bitti kommer man få höra följande "Vem var det som var uppe inatt och skulle äta? Du är ju världelös på att smyga. Smäller i skåp och lådor gör du också!" - Jo, exakt så låter det när man har vart uppe och traskat om nätterna. Varför jag sitter här förtillfället och hör min mage kurra som aldrig förr så är det för att jag har varit och kommer alltid att vara världens bästa systerdotter. Just exakt, jag har varit barnvakt åt mina små skit ungar. Fyfan va tråkigt det är. Jag har nog aldrig lidit så mycket som jag gjorde idag. Saken blev ju inte bättre av att Tilia väljer att hyra en film som heter "Den magiska leksaksaffären", kan det bli värre? Ah faktiskt. Man måste ha svenskt tal på en amerikans film. Dra mig baklänges vad vidrigt! Ändå slutade det med att dom inte ens kollade på denna sjukt värdelösa film.

Annars idag då, det har absolut inte hänt ett skit. Förrutom att jag är ganska glad över att snön är här. Det är så mysigt när allt är vitt. Och då är det inte lika läskigt att gå hem själv i mörkret som det är på sommaren och på hösten med alla löven! (Fast det är fortfarande svin läbbigt att göra det!!) Nej, nu ska jag klampa lite extra hårt när jag går. Maaaaaaat!!!!!!!!!!!

  
asså jag skulle ju inte direkt banga!

David Archuleta



Are we just friends


älsklings mamma 25(?) år!



      


Warehouse, tre veckor

Min dator är dum och dör lite som den vill.. Lite för överhettad, men äsch.

Imorgon hörrni, då händer det grejer, då åker jag inte upptåget eller guc bussen, nej, jag åker SJ åt andra hållet. WOW! Yes, det är praktik som gäller, tre veckor utan skolan, läxor och roliga brudar. (och två galet snygga killar, tyvärr får vi inte spana in dom på jätte jätte länge, ganska jobbigt faktiskt. Jag gillar ju att kolla när han spelar pingis med ankan. åååh :() Det är SOUK 'gallerian', Warehouse som gäller för min del. Ska bli roligt, men har iofs ingen aning om vad jag kommer få göra. Roliga luncher kommer jag iallafall få då min Becca Friberg jobbar ett sten kast ifrån mig. Det känns bra! Men jag hoppas det blir bra, jobbar 9.30 - 18.00, så långa dagar, men det får man väl räkna med. Sköna skor är prio ett fan. Nej, nu ska jag lägga mig, upp tidigt så jag inte kommer försent första dagen, måste ju göra ett bra första intryck. hejpa, imorgon efter åtta sover jag nog. Bara så ni vet!



white horse

I'm not a princess, this ain't a fairytale
I'm not the one you'll sweep off her feet
Lead her up the stairwell
This ain't hollywood, this is a small town
I was a dreamer before you went and let me down
Now it's too late for you and your white horse
To come around


hippie ?


när jag blir 18..

så ska jag tatuera mig!


passa på

Det är inte okej, det är det inte. Att jag har ett prov imorgon och jag kan inte speciellt mycket, eller jo, alltså jag kan nog. Men ändå. Att jag på torsdag har en matte tenta som ska lämnas in, och att det är psykolgiprov på fredag. Men det är feting okej att det är Apu på måndag! Dock vill man ju ha allting klart och bra gjort innan dess, men det vet man ju kommer gå.. KANON?! Nje, inte direkt. Men jag skiter i't.

Det är jätte okej att man går och lägger sig klockan 21.00 och kollar på Gossip Girl igen -pluggade när jag kollade första gången idag. Sen om jag inte somnat så ska jag väl kanske se Oth också, haha. Jag gillar att jag har en brud i klassen som är lika inne som jag på det här med serier, Frida! Bra tjejen, bra!

Imorgon blir det lång lång dag i skolan, men jag har ju mina pärlor som gör det dunder. Det är öppet hus och jag ska jobba med expo ända in mot kvällningen. Men det är ju galet roligt så det gör absolut ingenting! Nej, nu är klockan mer än 21, så ska krypa ner nu. Hejdåååå!


min pappa är bäst!

Grattis på farsdag världens bästa pappa!


fucking

Ska klä på mig, dricka upp det jag har i glaset och sedan gå ner för att plugga. Skiter i att sitta hemma, för man kommer ändå bara på massa andra saker att göra, och jag Måste verkligen göra just det här. Denna vecka väntas fyra prov! Så jag har en del att plugga på..


mat någon?

Jag ska fan göra pancakes! Galet gott..



och BtW min nikolina var helt klart bäst igår, och alla mina andra vänner som också var med och modellade var gryma!

take my hand

"Nu har hon tagit en till ipren!" - Mamma agneta. Svar ja, det har jag. Mitt huvud sprängs snart, jag har ont i ögonen (ni vet när man tittar åt sidorna) och så har jag faktiskt ont i lederna. Det sist nämnada kan vara för att jag har som äcklig vana att knäcka fingrarna.. Men ändå. Man kan ju alltid lura sig själv att Ipren hjälper. Jag är faktiskt väldigt varm i pannan också, är det en grön gubbe (= febern) som står och lurar bakom ett hörn?! Usch, nu ska jag bara lägga mig ner och dra ner ögonmasken "Queen of the night" så lovar jag att jag sover om cirkus tre minuter. Om inte mindre. Och som mamma också sa "Vad är det nu du vill skolka ifrån då?" Faktiskt absolut ingenting alls, jag måste till skolan imorgon. Jag vill faktiskt dit. Imorgon är det psyklogi, modevisning (min älskade vän ska vara med och vara snygg!!! inga namn, bara två bokstäver; N & A, Börjar på det första, slutar på det andra. åtta bokstäver, no more!) och matte. Alla - båda lektionerna väldigt viktiga. Dock lite tråkiga, fast jag börjar fatta matten, eller nej det gör jag inte. Men vi säger att jag gör det, då blir jag glad. Nu känner jag att jag somnar om en halv minut, så ska lägga mig under det feta täcket och sova.


I still don't know what you've done with me

 

äääsch

JAG ÄR DUKTIG, NU HAR JAG PLUGGAT OCH KOMMIT EN BRA BIT PÅ VÄGEN. IMORGON EFTER SKOLAN SOM SLUTAR 16.30 SÅ SKA JAG FORTSÄTTA PLUGGA. JAG ÄR BÄST! OCH IMORGON SKA JAG OCKSÅ STÄDA UNDAN LITE PÅ MITT RUM, FAN VA BRA JAG ÄR. OCH OM JAG ÄR SMART OCH ÄNNU BÄTTRE IMORGON SÅ PLUGGAR JAG UNDER MIN GALET LÅNGA RAST. NÅGON SMART KANSKE KAN HJÄLPA MIG MED MIN MATTE TENTA SOM JAG INTE FATTAR. DET ÄR SVÅRT, MEN JAG FÖRSÖKER - SÅ JAG ÄR BRA! NU SKA JAG SOVA, HEJDÅ!


jag é ganska cool 

SO what



Jag är jätte trött, jag har sovit för länge och för mycket idag. Imorgon är det skola och jag gör ett försök till att plugga. Det går faktiskt ganska bra, inte för att jag kommer komma ihåg det jag lärt mig nu imorgon. Men det är en annan historia. Igår var det nice hemma hos Mandy i Lutis, sällskap av tre grappar man ej träffade igår (det gjorde jag iofs, men ni hajjar grejen liksom). Jag var hur trött som helst, men det har vi redan bett om ursäkt för. "vi tar nattbussen hem, mycket roligare" Jävlar va kul det var när medeln låg på 40+. Inte för att J och N var vakna under resan hem, men ändå. Jag har haft ett skönt lov, men imorgon börjar det underbara, att äntligen få gå upp tidigt och frysa när bussen/tåget kommer sent. Det är mysigt! Men nu ska jag fortätta plugga,
jag är bäst!


"Älskling, kom igen nu!"
"Vem älskling?"
"Du, såklart!"
"Åh ja, jag é någons älskling!"

Coldplay - Lovers in Japan

Så, nu har jag nog gjort allt jag ska ha gjort under lovet, förrutom en sak. Plugga. Men det kan jag göra någon annan dag. Fast grejen är ju den att jag har prov på onsdag, men äsch.. Jajo, annars är jag fasen ganska stolt. Jag har ätit sjukt mycket godis, sovit borta lite för mycket, sovit lite för länge in på dagarna, ätit onyttitgt, kollat på samma filmer tjugo gånger, shoppat med mor och far, ätit på Grekens med farmor, farfar + kusiner, varit på kyrkogården, bakat, lyssnat på bra musik, vart på världens sämsta bio. Jag varnar er! Gå inte och se "låt den rätte komma in". Jag ska inte fortsätta för jag bryr mig inte för fem öre, inte ni heller. Men ändå. Nu ska jag ta min skål med godis (som snart är slut) lägga mig bekvämt och kolla på hmm.. Sex and the City filmen.

Juste, det ända dåliga med den här veckan har varit att en kär vän pressenterat mig för en underart bra grej, The Hills. Jag är fast, jag inte sluta titta, kan inte sluta drömma mig bort.. Men sen Nikk, sen så.. (om ett par år du vet)


RSS 2.0