Yesterday!

"Jag lovar, jag kan sparka jätte högt! Kolla själv!" - vad hände? Om inte att tjejen ligger på golvet o döööör.
Det roligaste - bildbevis!

image581

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH


Embrace!

Datorn har valt att lämna mig, valt att krascha, valt att inte palla mera, valt att chilla utan mig. Trött jag blir! Därför valde jag en annan dator, en som går lite bättre, en som pallar mer, en som man kan chilla med utan problem. Glad jag blir!


Tänkte lägga mig på soffan och checka in HSM 2 för tredje gången idag men kände att det fick räcka med det för dagen. Kan ju kolla imorgon istället.. eller?

Yesterday blev det myskväll hos Åsis, jag gilla´t! Tjejen är ju grym.. förstår inte hur hon kan.. jag avundsjuk? nejnej! varför tror du det?! :O
Ikväll blir det chill hemma hos Bq i Uppsala vilket inte är helt fel, alltid lika roligt att träffa Vic. Sköna jävlarna Stajna  och  Nickelini hänkar, ey vi gilla´t! Får se vart kvällen leder, men vi börjar iallafall hemma hos henne..

Nu ska jag hoppa in i duschen och plocka undan lite här hemma innan mamma kommer hem med thai mat, fiiiifan va gott med andra ord.. hejpa!

Yesterdays bästa låt!


ÅSA ÄR GRYM!

Ännsi har åkt :(

Avz.blogg.se

hon är visserligen i Usa, men hennes blogg lever fortfarande! eller..?
ganska tråkigt att hon åkt :( "men äsch, Noa, tio dagar är ju ingenting, du hinner ju knappt gå upp ur sängen!" - tack X! tack...


Idag har jag inte gjort någon som helst nytta vilket känns riktigt bra! Hela förmiddagen spenderades i sängen till Sex and The City gänget. Sedan kom jag på att jag skulle göra våfflor? Jaa, våfflor, självklart var det Stajna som frästade mig igår så, våfflor sa du och våfflor var det. Kanske lite för mycket.. Så kanske det var bra att träna iallafall? Fast att det efterråt kändes som att jag lyft rumpan från sängen till soffan, så jobbigt var det alltså på gymmet idag. Mindre bra?
Efter det spenderade jag 21 minuter på hemlig plats (cool jag är som vet exakta tiden!) vilket var sjukligt nice.

Hockey och grejer var det ikväll också, resultatet var ju mindre bra men Oscar gjorde väl en helt okej match.. 1-1 HV74- Timrå i matcher. Men på fredag vinner Timrå igen! Okej? :)

Det blev mycket ut och gå ikväll också.. skönt men ännu skönare att komma in i värmen. På med mjukisbyxorna, stora luvtröjan och raggsockorna! Myyyys


Jätte trött tjej, ingenaning om vad hon skrivit.. ojj, god natt!

jag kan ju! eller..?

image579

avz

image578

ganska cool kille! :D

Oscar Sundh

Skööön han är!



Morgonens låt; Pictures of you - The Last Goodnight

eller...?

så jävla sköna brudar, eller...? va..? jooodå, eller..? :)


Kvällen spenderades hemma hos Stajna dit Anns och Årsta också gled in. Sjävklart började vi med att reda ut lite frågetecken till utropstecken vilket var sweet, tycker jag. Nyfikna som vi var så blev detta en skön start på kvällen. Eller..?


Parlamentet med en Knivsta bo är ju heller inte helt fel, heller inte när söt-björn är med också. och som en extra stjärna i kanten gjorde Oscar mål med Timrå som vann med 5-3 , vilket alltid är bra! Hur tänker dom nu, ska dom vinna mera..eller?!

"vad skulle man göra utan youtube?!" - så jävla sant eftersom att det var där vi hamnade sen, alltid lika nice att chilla me dessa SKÖNA JÄVLAR!

nu ska jag nog sova, eller..? nej, kolla på film, eller..? neeej, kanske.. eller... äta ska jag nog göra först! jaa...

I love it!



image576

Muttttis dååå..

Vilhelm Sjöqvist - beach säger:

iofs vare typ 35+ idag

Okej, hur deprimerad blir man inte av att prata med killen som sitter i världens finaste land (?) och sschteker everyday och bara har det nice. Själv ligger man lixom i sängen med fetaste täcket och fryser ihjäl, och ett plus på det är ju att det snöar ute.. Jag tror verkligen att jag behöver en resa. Verkligen att jag behöver..eller...? Öööehm, jo det behöver jag! Och saken blir ju inte bättre av att killen bor på världens finaste / dyraste hotell också.....eller...?.;)

image574

Since you´ve been gone, I must move on



Efter som att jag var ganska rädd igår
så vågade jag inte somna utan musik.
Så inatt har denna låten gått om och om igen,
så nattens låt är alltså; Sanna Nielsen - Empty room

I thought we were good, we were meant to be

Ligger i sängen och lyssnar på musik och tittar på gamla bilder.. ojj vilka minnen må jag säga! Kollade även mobilen för ett tag sedan, och yes, ett år sedan.. mobilen gick på högvarv i ett halvår (?) inkorgen blev proppfull med härliga, konstiga, annorlunda, speciella sms, från X? Hah, aa,det förblir hemligt! Pinsam tjej, eller...?joo, ganska! som fortfarande har kvar vissa av smsen, but thats life, måste ju få se tillbaka på förr i tiden lite.. eller...?
sorligt men sant, så jaa... vad säger man?!

Efter att ha tagit av mig skorna och sprungit in för grusgången efter att ha spenderat kvällen med Stina och Nikolina har jag det just nu ganska jobbigt att lägga ifrån mig datorn, jag vågar inte sova!
Snart måste jag nog ge upp, men usch, mindre roligt detta alltså. Gillar dessa kvällar med glass och en hel del prat, men när det övergår till läskigt snack får jag, fröken friberg - Panik, med stort P! Ääääähhj, nästan så jag lägger mig på soffan (så jag kommer närmare m & p i fall att jag skulle få riktig panik panik) eller nej, det vågar jag inte. Fönstrena mot skogen... mindre roligt!

Tack Stina och Nikolina, tack! (för paniken :D)♥


Portalgatan

Gårdagen blev värd, väldigt värd, lite värdare för vissa.. Sammanfattar alltså kvällen med - VÄRT!

Vaknade vid åtta tiden och var jätte pigg, kanske var det tuppluren på bussen igår som gjorde mig mindre trött. I alla fall, somnade om och har fram tills nu legat i sängen och halvsovit till en dålig film. Ganska trött tjej, men pigg ändå. Lite huvudvärk har jag dock vilket är mindre bra..

Söndag och vi är lediga hela veckan vilket är sjukt värt! Inga som helst planer, bara ta det lungt och umgås med vänner är det som gäller. Hoppas iofs på lite drag också, ska träffa Vick som är en riktig party brud!

Nu ska jag försöka äta någonting, men känner lite som L gjorde igår då Anna visade fetaosten.. hahahaha!


S

hem kommen från morfar och marianne, ska nu ta och dra på mig en klänning och sedan glida över till S.
hoppas de andra brudarna lägger i en högre växel så får vi se vart kvällen leder..

have a nice night babes! ;)


GLAD PÅSK!


image573
Glad påsk på er alla glada.
Idag är dagen man får leta påskägg och äta massa godis, dagen man äter mycket och god mat.
Själv ska jag åka hem till min morfar och hans fru mitt ute i skogen.
Tydligen är det påskfirande/födelsedagsfirande/inflyttnings middag

Nu ska jag äta en god liten lunch och sedan sluta vara så nojjig över att det är jag som kör senare..
Undra hur det kommer gå, undra!


Dagens vill vara;

image572

Hjärtliga gratulationer!

Jag sitter i skolan just nu och jag har fortfarande ont i mitt vänstra öra. Detta leder till att jag inte orkar vara kvar här utan åker hem och lägger mig efter denna lektion (10.45). 
Ikväll ska vi fira min morbror som fyller år, men får med andra ord se hur det blir med firande för mig.. 


Idag ska jag även passa på att Gratta Vilhelm Sjöqvist, Martin Wärefors och Kalle Engstrand. GRATTIS TILL ER! :)
 


Nu ska jag fortsätta spela spel och sedan måste jag komma ihåg att lämna in mina väl till tvåan. Mycket viktigt att göra det, annars blir det ganska jobbigt.. 



"Ni är ju faktiskt roliga!" - Iman Ali från Somali

jag har ont i vänstra örat och i huvudet, nu ska jag sova och hoppas verkligen det försvinner. orkar inte åka på någon inflamation nu på lovet, jag vill ju inte ligga ner bäddad hela dagarna..

orkar inte skriva så mycket mer än att Iman Ali från Somali är ganska skön, diggar henne starkt! Ciao<3


Fem stycken; vill ha nu!

image571

Plugghäst!

Mindre kul att komma hem och veta att man har en massa plugg.. Uscha! Men nu har jag en stor latte framför mig, och en hel del uppgifter.

Min privatlärare är på väg, hon ska hjälpa mig med matten som just nu är omöjlig. Jag förstår ingenting, helt otroligt alltså! Någonting som är ännu mer otroligt i detta läge är att min matte lärare Kent säger "Noa, du har ju det här mattematiska tänkandet i dig!" - oj, sa han det till fel person eller? Lugn nu Kenta! 

Jag har skivit en krönika i alla fall, så nu ska jag skriva lite på min uppsats om dödsstraff.. sen måste jag sätta mig och läsa min engelska bok som ska vara utläst på torsdag.. kul att jag läst sisådär 20 sidor! 

Nej, nu måste jag fortsätta, ciao! 

image570
 

Var det Mars vi sa, eller var det November?

Vädret är inge vidare, jag blir så trött på detta land. Uscha säger jag bara! Tror verkligen inte jag är ensam om att tycka så heller.. Saken blir ju heller inte bättre av att en viss V åker till Dubai i en vecka imorgon, nejnej. Jag är inte avundsjuk! Hey brun utan sol, hey!
 
Imorgon är det sovmorgon vilket alltid uppskattas, gympa med världens roligaste lärare - Katinka 40 år "jävla latmaskar" "vad fan vill ni mig hela tiden?" "Joanna lilla gumman, du kan ju verkligen inte vara med på gympan, tänk på din STORA streckning i låret, herre gud, du kan ju dö!"
ganska skön med andra ord..

nu blir det sängen efter en hel del hockey tittande och matte pluggande :)

image568



Take My Breath Away

image566

jag orkar inte vara kvar här,
kan jag inte bara få ta flyget bort till ett annat land?
snälla, bara för ett tag!










Hemmafru?

Fläta i håret, tights och en stor t-shirt. Yes fredags kvällen spenderas hemma med min söta mamma. Idag stannade jag hemma från skolan för att jag vaknade med en fruktansvärd huvudvärk - idag igen?! Ja..
Städade rummt idag då jag inte hade någonting annat för mig. Snacka om rastlös tjej, jag får panik när det inte finns någonting att göra om dagarna. Hemmafru? Nej, aldrig. Jag ska arbeta och bli framgångsrik! Right N?

Nu ska jag nog ta och slå mig ner i soffan igen..
Pusss så länge! / Noa

Dagens bild får bli på;

image564
Leighton Meester

dagens bild;

image562
hur snygga är inte dessa tvillingar, helt sjukt..

god natt <3


image561
jag är förvirrad, jag vet inte vart jag ska ta vägen..

måndag 10/3

Skola idag igen då, (och Ida äger som vanlig) ganska trött tjej, men blir nog ändå en ganska skön dag. Som vanligt somnar jag för sent vilket resulterar i att jag är för trött på morgonen. Förstår inte vad problemet är, kanske kan det ha att göra med X? Idag blir det McDonalds med lite klassisar efter som att det är vidrig fiskgratäng till lunch.. Bättre att man äter onyttigt än att man inte äter alls. eller..?! 

Skulle ha tränat med J ikväll, men skippar det och vilar tills onsdag istället. Kanske ska passa på att plocka undan lite på mitt rum.. eller, njäe. Kanske inte..

                                                   image560


indiska

image559
Söt liten vårjacka som jag tänkt köpa den 25:e då jag får lön från mammas jobb.

you make me smile

Gårdagen spenderades med S hemma hos henne i en skön soffa med god glass och gott sällskap.. Trött som jag var åkte jag hem strax efter tolv slaget (tror jag det var).

Helgen har gått fort, som vanligt, så imorgon är det skola igen! Känns förövrigt otroligt skönt att veta att klassen ska splittras efter påsk någongång, oj vad jag längtar! Jag orkar inte med vissa människor. Jag hoppas verkligen jag kommer in på mitt val, jag vet inte vad jag gör om jag inte kommer in. Jag Måste komma in! Det är ju därför jag valt skolan..

Nu ska jag klä på mig och sedan ska vi åka och hälsa på Strutzen och Teppis. Mammas bästa kompis och dotter. Teppis (hon heter ej Teppis!) ska gå på Tbs, hon tycker det verkar as bra, så vad säger ni Tbs´are, Är det en skola man ska gå på?! ;) Nej skämt och sido, nu ska jag göra mig klar. Senare ska vi även fira min kusin Line, hon blir 12 år på onsdag.

Min nya favorit låt just nu; Colbie Caillat - Bubbly
It starts in my toes,
And I crinkle my nose.
Wherever it goes I'll always know,
That you make me smile.
Please stay for a while now.
Just take your time,
Wherever you go.

Underbara människa!


people

image558
Det var ett tag sedan älskling!


hey snygging!


Hur tänkte du nu?


Ganska snygg klänning!


Söt klänning på söt tjej.



Åååh va mysigt!

image553
otroligt sött, mysigt med en liten bebis! :)

"jag gör som katten.."

image552

Procent..

Om någonting kan vara 110% så är det precis vad min dag har varit. 110% super bra! Efter skolan som slutade klockan 12 idag så åkte jag hem till Knivsta för att gå och träna. Gick super bra, så otroligt skönt att gå ner och bara köra på helt själv. Efter det lyckades jag med en helt otroligt god smoothie som jag drack upp undertiden jag lyssnade på lugn musik i ett varmt bad. Ååh vad bra dagen har varit! Och jag hoppas det fortsätter så här! :D

Nu ska jag plocka undan på mitt rum så mamms och papps blir glada, det är alltid bra!

image551
Den bestod av; Vaniljyoghurt, naturellyoghurt, hallon, blåbär, solrosfrön och linfrön.
Riktigt gott, och det är ju inte helt fel med den härliga färgen heller!
Oj vad jag ska missbruka mixern i sommar..

Fredagen!


♦ Skolan 08.35-12.45
♣ Träna
♦ Skriva engelska berättelse
♣ Plocka undan på rummet
♥ Kvällen spenderas med A och N, mina ♥:e gull

image550

6 Mars 2008 - Pappa fyller år!

image549


Skolan just nu!

image548

Ser det ut som att den här människan orkar vara kvar här eller? 

Onsdags planerna!


♥ Skolan, bara journalistik hela dagen, ganska skönt - men tråkigt!
♥ Plugga lite i skolan
♥ Shopping och fika med favoriten
♥ 17.00, hjälpa kusinen Line med små tjejerna. Laga mat osv..
♥ Hälsa på Strutzen med familjen
♥ Hinna träna?


Han gjorde mål idag igen, good!

image547

varför?

just nu vill jag bara gråta..

ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

Älskling igen!

Okej, ärligt, jag är kär i killen. Kan verkligen inte sluta titta på alla underbara klipp med honom.

image546

Tandställning?!

Tror jag tackar ja. Var hos tanten idag och hon sa det att om jag vill kan jag få räls och sedan en stål tråd och sen en natt sak, typ plast sak.. Men jag tror, trots att jag redan har haft det så tackar jag nog ja. Annars kommer jag ångra mig när jag står där med man och barn. HAH!
Men några månader (hela sommaren jag vet!) men varför inte ta chansen?!

Emms och jag gör det tillsammans ;D Samma tandläkare och grejer.. April blir det alltså en räls i min mun - igen! *suck och pust*

Älskling!


Verkligen god Morgon, med stort M!

Jag förstår inte själv varför jag är uppe såhär tidigt idag, sjukligt trött är jag men det känns som att det kan bli en helt okej dag. Har iofs prov í radio som jag inte pluggat ett dugg på, och sedan ska vi även sända i skolan idag - jag vill inte! Varför är jag uppe då? Jo, jag ska till tandläkaren idag! Något av de ställen som får min mage att vända sig, benen att skaka och händerna darra. Jag får panik! Men okej, ska försöka behålla lugnet idag. Så farligt kan det inte vara.. Hoppas tanten kan vara mindre hårdhänt än vad hon var jag träffade henne sist, hon sliter ju typ ut tänderna. Usch!, obehagligt!


Ååh, jag vill också!

Kan någon bara trolla så jag får så hära fint hår nu? jag vill verkligen ha långt fint välvårdat hår, men fn, det går ju mindre bra!

image545

SAKNAR!

image544

Vad hände..

..med den snygga Mischa Barton? Hon ser ju för jvlig ut, rakt ut sagt! Jag gillar det inte iallafall. Kan hon gå tillbaka till den tiden hon var som snyggast i The OC?! Iofs, är hon fortfarande lika cool, men nej. Vad hände?


 


image543

Let it be

Ligger på sängen i min rosa morgonrock och dricker en latte. 
The Beatles hörs i högtalarna - mys med andra ord!

Idag blir det Ikea för att kolla på vår Snygg-Åsa som ska modella för sina kläder hon sytt, minns jag rätt ska även Snygg-Josefine också vara med.. Ikväll blir det till att åka till Josefine som är en trevlig prick, och ha det lite aa, trevligt! 

Pratade med Tilia i telefonen nu på morgonen och hon fick panik då jag berättade att det stod en Bambi på vår baksida. Ganska roligt att höra henne när hon skulle förklara för morbror vad det var. Och en heldel frågor får man också.. Haha, söta unge! "Bor dom där? Varför då? Vad gör den? Vad heter den? Har den sagt det till dig? Va? Neeeej, skojjar du nu eller?"  :)

Nu ska jag strax orka resa mig efter telefonen och se om A har vaknat ..

1 Mars

image541

RSS 2.0