oh baby, love you too!


Just don’t stand there and watch me fall

I don’t mind it
I still don’t mind at all
It’s like one of those bad dreams
When you can’t wake up
Looks like you’ve given up
You’ve had enough
But I want more
No I won't stop
'Cause I just know
You’ll come around
Right?

Just don’t stand there and watch me fall
'Cause I, 'cause
I still don’t mind at all
No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more


I feel good


allt för min syster

inte gråtit så mycket som jag gjort ikväll. jag och amanda gick på bio och tårarna slutade inte rinna. helt otroligt. grät så mycket att jag började skratta. kunde inte sluta med det heller. men ah, vilken film. vill ni gråta. se den!


Bra jobbat noa!

Svimma inte, för det gjorde jag nästan när jag hörde mig själv säga "jag ska ut och springa!".

Tisdagkväll

Vad gör jag just nu..
..jag sitter i min säng med täcket över knät och där på står datorn. Jag lyssnar på Håkan.H och skriver en kreativmotivering till ett arbete jag gjort på Gkn, det är inte det lättaste då jag känner att jag måste göra det riktigt bra.

Imorgon är det först skola sedan väntar långhelgen, så skönt! Ska hem till Katja för att föra lite innan vi drar oss vidare. Ska göra av med mina sista pengar innan löning (LÄNGTAR). Så jag skulle tippa på att ni finner mig i baren under kvällen.

Nu ska jag försöka göra klart det här, annars får jag gå upp lite tidigare imorgon och fixa det, och det blir det ju ändå inge av så, nej det ska bli klart nu. Jäklar va jag är hungrig...


20 september

min lille baby fyller år idag. love you! ♥


påväg hem från en crazy taxiresa och efter en kväll på saluhallen. bra firat fan!


Skåne

Bokat, klappat och klart!

Jag, min äventyrskompis och en ny resekamrat (hoppas fortfarande att vi får en fjärde resenär) har nu bokat tåget ner till sköna skåne över höstlovet. En fin resa över till DK har vi även på schemat då vi tänkt vi ska på Sensation i copenhääägän. So sick! "Går ni inte in tillsammans är det kört. Som att hitta en nål i en höstack fan!" Blir nog en dagstripp till mysiga Helsingborg för att hänga på Haket och sådär också. Hälsa på grapparna vi hängde lite med i Magaluf liksom. Bara sådär tjilla runt. Men framför allt, vi ska äntligen åka och se hur vår käre vän Krisse24 bor och lever livet i Lund. Så dåligt av oss att vi inte varit där än, jag menar, hon flyttade ändå dit efter åttan.. Det kan ju bara bli bra!




crazyfuck


Dagens

Gick ner lite i vikt i helgen, Så nöjd!

knock you down

Jäkla skit. Jag somnade! Så får kolla sen om jag lyckades spela in de annars så får jag väl checka reprisen eller hos min vän nikolina som troligtvis lyckats spela in de. Nu ska jag dricka upp mitt té och gå till tåget som går om en timme.

Usch jag är trött!

and meet me at the hotel room

Yesterday blev det en magaluf återträff - utan planering. Vi var hemma hos mig (- karin linnéa och martina) för att äta lite mat och dra en lite förkrök innan vi skulle ta oss in till stan. Och då vi stod uppradade i badrummet framför spegeln kom vi på de. Det var vi som va i magaluf tillsammans. Det slutade då med att jag sprang och slog på magaluf låtarna och vi stod och sjöng (läs skrek) i kör. Sedan fick det lov att bli lite gruppbilder, ja hurså.. Efter många in och ut hämta, lämna ta med och glömma historier så kom vi iväg och strötte på några fina grabbar på vägen för att sedan sätta oss ner på framfickan. Och vi var inte ensamma kan jag ju meddela - fast det vet du nog själv. Eftersom att hela stan va där och ville ha plats. Tur att vår pärla hade bokat bord så vi hade någon stans att sitta och dricka. Det blev fullt och folk jag aldrig sett förr slog sig ner. Allt ifrån sköna till osköna jävlar dök upp under kvällens gång. Kunde vart bättre. Men alla mina fina vänner var där, så kunde inte vart nöjdare på så vis. Slutade med att jag höll på att frysa ihjäl på vägen hem i sällskap av Amanda och Julia. Jag somnade på soffan strax efter jag tryckt i mig en macka och mandy snott min säng.

Nu ska jag kolla på Gossip Girl tills klockan 02.00, då börjar VMA på MTV som jag bara måste se.

love

ååh, jag blir alltid lika glad av att höra din röst. Saknar att ringa och bara prata en sisådär tio minuter. Saknar att kunna va hos dig på mindre än två minuter. Saknar att sno alla dina kläder. Saknar din humor. Saknar dig, Stina!


min älskade bulle


Min lilla älskade bulle som kan vara den roligare som finns just nu.
Här kunde hon dock inte säga Noa, utan sa Moa, och så var hennes favorit mening inte
"har du knarkat, scchh ssch" hehehe, yes, jag som lärt henne!




(liknar bilderna nikolina hade på sin kusin förrut också)


det hände!!

Hahah, vafan äre ett skämt eller. Vinner aldrig. Nu vann jag 25:-, haha. Shieet

plötsligt händer det

Oh jag är typ chockad. Kom hem för ett tag sen och som vanligt tar jag med mig posten in. Och ännu mer vanligt är det att det absolut inte är något till mig. Men när jag kommit in och lagt de på bänken (som vanligt) ser jag att det står Joanna Friberg. Kollar på de andra två breven. Joanna Friberg. What, tre brev totalt. Alla till mig. Helt sjukt. Och av Nordea fick jag en triss lott, fan va nice, ska nu se om det kan bli ett par millar, vore nice.

Har tagit på mig ett pass på jobbet också, 16.30 - 21, fint med pengar. Me like!


älskade lille puppy


Stina din crazyfuck, hur fan tänkte du här? :D


(snodde någon kines bild tror jag, såårryh)


Something always brings me back to you.

Jag är förkyld, har ont i halsen och har ont i huvudet, och har känningar av feber... :( 

Har jag blivit sjuk? Men nej, det har jag verkligen inte tid med fan. Jag ska till skolan, sen händer det grejer. eller nej juste, det gjortde ju inte de. Att vara sjuk har jag faktiskt tid med, tills fredag iallafall, för då är det helg igen. Fast egentligen inte, missar så mycket i skolan om jag är hemma. Nej, dit och lida bara.


Super ledsen tjej som just tömt skorna på två liter sand. Hamnade här när fucking A tvingat ut henne från Grabbarna Grus. Hon hade funnit sin babe för kvällen, men "nej nu räcker det, nu ska vi gå hem!". Det sög ju. Och just nu är jag såhär sad för att jag inte vill må såhäääähääraah... heheh

(eller så var jag bara jävligt trött och tankad..?!) :)


världensbästa filip & fredrik



RSS 2.0