Så jvla cool tjej!

image490

Saknar det!

Hittade alla bilderna från New York på den andra datorn, och oj vad jag vill tillbaka! Helt klart den bästa resan av de alla, så otoligt värt ställe. Sjukligt mycket shopping, folk och hus. Underbart ställe med andra ord. Jag Älskar Det! Och förlåt alla vänner som får lida under alla filmer osv som utspelar sig i New York, men jag kan inte sluta nämna att jag faktiskt varit där. Och fler resor dit ska det bli, det lovar jag!

image489

you know you love me

Tisdagen gick fort, kanske var det för att jag åkte hem från skolan!?! Var på Svenskan men kände att det räckte för mig, orkade verkligen inte vara kvar. Ska skärpa mig nu, inge mer orkar-inte-vill-bara-sova-och-gråta-dag. Men, en trevlig tåg resa med Iman och Glenn hem till Knivsta. Iman den söta och jag stod och pratade ett tag och kom överrens om en heldel, haha. Alltid trevligt att träffa den glada tjejen som Alltid får en att skratta!

När jag kom hem så ställde jag datorn på bordet så lade jag mig i soffan och somnade till John Tucker must die! Filmen som kan ses så många gånger utan att man tröttnar, haha. Har även skrivit en hel del på engelska arbetet idag, vilket är skönt. Ska redovisa om Jaqueline Kennedy på torsdag tror jag det var. Lite kul att lära sig något nytt om någon, men ändå, inte ett favorit ämne hos mig.

Idag har även första Gossip Girl avsnittet visats på svensk-tv och jag älskar det! Pappa klagar på att jag pratar högt och undrar vem och vad jag säger, men jag säger ju bara replikerna. Gossip Girl in my <3
Vill verkligen att det fjortonde avsnittet ska komma ut snart, kan inte hålla mig och se vad som händer. Och för er som började se serien idag, och inte har läst böckerna. Gör det! Det blir så mycket roligare om man vet lite mer om personerna osv. Iofs är böckerna och serien huuur olika som helst, men det är ändå roligare, så gör det! :)

Nu ska jag ta och skriva lite till om Jaqueline sen ska jag sova. En otroligt tråkig skoldag väntar imorgon, för vi har Jk hela dagen! :/ Uscha, orkar inte. Jag vill ju ändå inte bli journalist! Måste iofs ändå göra mitt bästa och visa att jag kan och vill, för att få ett bra betyg som sedan kan ge mig en knuff närmare Expo! :)

You know you love me, XOXO

Skolan utan Ida är ingen rolig skola!

Sitter i mitt rum just nu och har vaknat för en halvtimme sedan. Ruskigt trött är jag. Ida´s tur att stanna hemma idag vilket gör att min dag suger, för utan henne i skolan har man inte kul. Men jag mår faktiskt inte så bra,tro det eller ej, men känner mig allmänt sjuk, så jag går troligen hem efter svenskan (som är på 45 minuter!) viktig lektion det där, haha. Nej, nu ska jag försöka få i mig något, sedan är det tåget som gäller 10.05

image482


Ciao!

How, how did we go wrong?!

Något har hänt, tröttheten bara slog till! Efter en skön timme nere på form så har jag ätit en god och efterlängtad middag med familjen och även hunnit avnjuta en enkel fruktsallad. Att något så lite kan ge så mycket, jag älskar det! Just nu ligger jag i sängen och har utsikt på min ny inköpta väska. Den är råååååååsaaa! Imorgon får det nog bli premiär för den vännen. 

Snart ska jag släcka lampan och somna in i min nybäddade säng, myyyms! Kom just på en sak, om jag somnar nu så väcker ni mig när våren är här. typ i Maj, gärna den 19. Hur underbart skulle inte det vara på en skala?! Jag bangar inte! Nej, ska nog sova snart ändå!


I dont understand

Gårdagen spenderades hemma i sängen med älsklings glassen choc choc chip! Skönt ändå att bara vara hemma en hel helg. Tror jag behövde det. Som jag sa i förra inlägget så blev jag dock lite besviken, men hoppas det inte är någon större fara. Ingen aning om hur eller varför det blev som det blev.Tror iofs att jag vet, men inget jag behöver förklara för någon annan, det kan jag hålla för mig själv. Men en del förblir nog en gåta för mig!



Söndagen är här och här kommer mina planer för dagen i en lista;

- Träffa Nikolina och ta en promenad [X]
- Firande av små kusinerna [X]
- Träna på gymmet med Josefin [X] 
- Städa mitt rum [/] - struntar i det idag, har varken tid eller ork!
- Plugga engelska [X]
- Plugga matte [/] - ligger redan på planeringen så jag struntade i att räkna idag!
Sova tidigt!

Ska nu ta på mig ett par leggins och en lång tröja. Hoppas på att Nikolina hör av sig snart, för dagen rinner iväg.. Ciao!


The End's Not Near

Min lördagskväll blev ju verkligen inte som jag trott att den skulle. hade fått helt klart för mig vad som skulle ske, men tydligen var inte alla så väl informerade med detta. tråkigt men så är det, självklart. Blir inte chockad någonstans, och det är absolut ingen fara. Lite besviken dock. Reaktionen från en person blev inte direkt som ja trott att den skulle i en sådan här situation. Men någon gång ska man väl också bli "huggen i ryggen lite lätt" av någon som står en nära.
Hoppas ialla fall att ni får en riktigt trevlig kväll!

Men för att få ut någonting bra från detta inlägg så blir det en stor PUSS till Nikolina som alltid -  i vått och tort - står där hon står, tack hjärtat!

- don't say it


Humöret är på topp och jag är taggad på en dag med shopping och härligt sällskap.

"jag kan inte andas..."

Nikolina åkte just hem, hennes mage gör inte riktigt som hon vill just nu, magkatarr kan inte vara roligt måste jag säga! Hoppas det går över tills imorgon iallafall. :)

Cyklade och mötte N iallafall och fasen jag svävade med cykeln, fort som tusan gick det måste jag säga. Det är verkligen ingen hit att åka genom döda Knivsta när klockan har slagit mörker, och mot Alsike dessutom. Uscha, nej det var inge skoj. Men det blev ändring på det när jag möter en mupp i pälsmössa och femtihundra halsdukar, haha. nej men var det inte Nikolina kanske?! Vi cyklade och fnissade åt oss själva helavägen från Alsike till Sundh till Ica, till mig. Riktigt roligt!
Trött som jag är så ska jag nu ta och släcka taklampan och tända den lilla lampan för att somna till lite skön musik. För imorgon blir det shopping! :)


-Tränings byxor

-Underkläder

-Nagellack

-Skor
-Väska?!

Om jag får säga det själv är det riktigt nice med pengar i plönkan. :)

Nej, God natt på er gullisar! <3

image481


cykeltur i kylan

Sitter i sängen med leggins och en stor t-shirt men ska strax dra på mig ett på mysbyxor och en tjocktröja då jag ska cykla ut och möta Nikolina. Vilken fin lösning vi fick där måste jag säga! Vi har abslout inga planer, men sällskapet bangar jag inte på. Får se hur det slutar heltenkelt :) Imorgon blir det Stockholm då jag fått lön idag, haha. Ut och gör av med pengarna bara, så fort som möjligt! Haha, nejdå, ska inte köpa något onödigt. Sällskapet fortsätter alltså tills imorgon kväll.

nej, nu måste jag tydligen skynda mig, haha. usch vad jag inte gillar att vara ute i mörkret själv! :|

Varför, ja, Varför??

Varför kan inte detta bara ske i verkligheten?!


Imorgon, imorgon, imorgon!

Härligt härligt, imorgon är det fredag och även löning. Äntligen säger jag bara!



Jag gick hem från skolan idag, hade ont i huvudet och kände mig bara hej-gå-hem-och-lägg-dig-och-grina. Haha, men det blev ju inte riktigt så, kollade på filmen Juno istället. :) Mycket söt film, haha, han är ju för gullig! (; Såg även lite Gossip Girl, jag älskar serien, kan inte rå för det. Men saken blev ju inte bättre av att man läser i Elin Klings blogg att hon ska äta middag med dom. Nejnej, jag är inte avundsjuk!!!!!!!

Trött som jag är ska jag strax slänga ihop lite träningskläder och lite låtar till iPoden då jag tänkt träna imorgon efter skolan. Jag vet, jag har fått en kick tror jag. :) (Linnéa, jag kan också! ;) ) och sedan somna till lite skön lugn musik. Det är alltid nice!

image480
Avslutar med en bild på kärleksparet själva.
Tänk dig själv om du blev gravid när du var 16 år, vad fasen gör man lixom?! :b

How did we go wrong? It was so good and now it's gone

Vad hände med den glada pigga jag?! Uscha, nu är jag bara trött, hängig och ledsen.. tråååkig tjej! Ännu en gång så tänker jag för mycket, vad är felet?!
Nej, nu ska jag sitta här och göra ingenting i en halvtimme till, sen har vi lunch och slutar halv fem idag. inte så roligt som det låter. 

I want you to want me 



Onsdag,

Duktig jag känner mig, har just kommit hem från form där jag och anna kört lite på gymmet. jobbigt men kul !
Nu är det bara att hoppa in i duschen och sedan sova, skönt som tusan. Imorgon väntar en lång skoldag och sedan fortsätter pluggandet efter som att jag vill ligga efter planeringen innom matten. Plus att vi har ett ganska stort engelska arbete tills nästa vecka. Vore ju skönt att komma en bra bit på det.

Nej, duschen som gäller, Ciao! 



Förlåt, jag ljög ;b haha, nu ska jag måla naglarna (lite roligare nu när jag verkligen har ett par riktiga! :D) och sedan ska jag sova. Kanske somna till Gossip Girl och Nate´s röst. HAH! nej men aa, kanske kanske inte ;)

Hypnotized

image477

God morgon!

Måndag måndag måndag, Det ända jag hör i mitt huvud just nu! Jag är otroligt trött, men kanske får jag skylla mig själv. Förstår inte varför jag inte bara kan lägga mig ner och sova, måste alltid lyssna på massa musik, kolla bloggar och bilddagboken osv. Kollade även lite på film innan jag kom på det att klockan var mycket. Hade jag varit smart nog hade jag kunnat plugga på GK provet vi ska ha idag, men tydligen inte.. Och oj vad det inte kommer gå bra på det här provet, jag är så otaggad!

Nej, nu ska jag äta någonting och sedan sminka mig - ner till bussen och till skolan!
Puss!


How did we go wrong? It was so good and now it's gone

Do you remember me?
Like I remember you?
Do you spend your life
going back in your mind to that time
Cause I
I walk the streets alone
I hate being on my own
and everyone can see that I really fell
and I'm going through hell
thinking about you with somebody else

Allt som tar tid är värt att vänta på..

..fina ord det där. och sjävklart är det sötisen själv som uttrycker sig så fint! :)

Lördagskvällen spenderades med 17 andra pratglada tjejer hemma hos Anna för att fira hennes födelsdag. Mycket trevlig kväll som slutade med en skön nattsömn i Julias bio. Myspys där må jag säga! Imorse begav vi oss tillbaka för att äta frukost hos familjen  von Zweigbergk, kändes som att vi var en storfamilj, jag gilla´t!

Nu är det söndagskväll, och jag är jätte trött. Men har bara suttit inne hela dagen så jag måste ut och träffa folk. Så upp till Alsike hallen om ett tag och kolla innebandy med Nikolina. Sen ska jag plugga natten lång för jag orkar inte med det just nu. Så, måste byta om. Ciao!

image472

fredagseftermiddagen :)


Bagel, Latte och Gossip Girl, kan det bli bättre?!

image470

Jag ska helt klart beställa hem denna tyffing! :D

image468

längtan..

image467
Sommar sommar sommar, här var det verkligen sommar.
Jag vill bära klänninar utan strumpbyxor, jag vill ha korta shorts och snygga väskor.
Jag vill ba bikini och stora brillor.
JAG VILL HA SOMMAR HELT ENKELT! :)

Uppsala-Arlanda,Arlanda-Knivsta

Efter att ha slutat 10.30 i skolan åkte jag och Ida ner på stan för att jag var bara tvungen att kolla på Monki om de hade något som föll mig i smaken, och visst gjorde det de! Fyndade hem fyra saker (bilden nedan), sedan var det bara att hoppa på tåget, men hamnar självklart på Arlanda och får byta tåg för att äntligen komma hem till Knivsta! Oj så jag skrattade när jag pratade med mamma i telefonen och försökte förklara vad som hänt. Haha, oooh ja så roligt! Nu ska jag göra mig en lätt lunch och lägga mig på soffan och kolla någon mysig film, eller varför inte Gossip Girl?! :)

image466
(dessa saker för 310:- inte illa måste jag säga! :)

GRATTIS LEA PÅ 18 ÅRS DAGEN! :D

image465
min kusin som alltid är smartar än mig i alla lägen, haha.
GRATTIS LEA!

Lite roligare och annorlunda väska

image464
den rosa skulle sitta så fint, men det skulle den blå och vita också iofs! :)
istället för $98.00 så kostar den nu $29.40
guuud så det bränner i fingrarna just nu!

Snälla, hitta hit. Hit till mig!

image463

No ones gonna love you

sitter och väntar på att någon gullig person ska fixa så att jag kan få hem nyaste Gossip Girl avsnittet, men det verkar ju inte gå så bra... så otroligt trött är jag också, tror inte den där sovmorgonen gör mig piggare någonstans. men det är ju naturligtvis mycket skönt att sova längre än de andra vissa dagar. imorgon börjar jag lite senare och har prov direkt på morgonen hoppas jag, och efter det så har jag planer på att åka ner på stan och checka in monki - rea där, så man kanske kan fynda något gulligt. :)

igår sa jag det att jag skulle ta min Ipod och gå jätte långt, men det har jag redan gjort - i skolan. jag fick för mig att vi inte behövde några gympa kläder utan att vi skulle ha teori eller lätt fysisk activitet, men tydligen inte. men, så jag och mina klassisar fick ta en promenad, huuur långt som helst! När vi hade gått i en timme och tjugo minuter så valde vi att gå över åkern för att komma till bussen, väldigt dålig idé! HAHA, man tappade kontrollen helt på fötterna, så sjukligt roligt. Mindre roligt nu efter då skorna ser ut som man vart i kohagen och spårat lite. så, ikväll blir det plugga på fotoprovet (efter som att jag går media) och även försöka se Gossip Girl!
Snart är det mat och jag är sååå hungrig!

image461
Vi skulle fota när vi kommit dit vi skulle, och det var bara jag Ingrid och Isabell som klarade det
här är då, Ingrid och jag, Isabell fotar oss! :D
HAHAHA


Blev just uppdaterad om att det inte kommit ut någe mer avsnitt, så jag kan ju sitta här och vänta! :D Hah
Tack Pluto för informationen :)

Innan sängen kör vi en lista! :)

Dagens humör: Seg men otroligt glad ändå!
Dagens borde: Tränat, men pluggade istället
Dagens frisyr: Håret i en slarvig bulle
Dagens klädsel: Svart tunika, mörkblå smala jeans och en beige sjal 
Dagens planer: Sova
Dagens materiella vill ha:  Väskorna
Dagens längtan: Sommaren
Dagens fundering: Kanske på tiden att ta tag i en del saker?
Dagens beroende: Häagen-Dazs, Choc Choc Chip
Dagens tråkigaste: Att jag inte vart piggare i kroppen
Dagens irritation: Att hon är helt sär
Dagens låt: Band of horses - No ones gonna love you

Nu ska jag verkligen sova! God natt ♥

måndagskvällen, 14/1-2008

Min älskling har just lämnat mig för någon annan, håååh! :( I need a new one, now! :D

Efter skolan så var det bara hem och plugga en heldel matte, lite "I think I'll need a tutor" stuk på mig just nu, går inge vidare bra..  Men en sak som är bra är att imorgon har jag sovmorgon och sedan bara svenska, så slutar antagligen klockan ett vilket är riktigt trevligt! :) Imorgon tänkte jag ta min iPod och sedan ta en lång promenad för mig själv och bara gå och gå och gå utan att tänka eller säga något till någon, det vore riktigt nice alltså. Får se hur det blir med det! :)  Såg nu att mina naglar verkligen behöver en omgång, så kanske ska ta mig ann utmaningen, men sedan får det vara nog för idag. Sen ska jag sova! :)

image459

Pusss / joanna noa elisabeth friberg ♥

Blåsapan!

Thanks mammsen, nu ska jag måla naglarna mer än aldrig förr, och nu kan jag skippa hårfönen för att det ska gå fortare. Nu tar jag bara hjälp av denna sötnos! :)

image456image457

Häagen-Dazs

There is only you and me
Now nothin' can take you away from me
And Baby you're all that I want
And love is all that I need
And I found it there in your heart

image455

Åh älskling, du och jag föralltid!

Happy working song

Jklar, nu kör vi! Lyssnar på lite härlig musik från filmen Förtrollad.

"Come my little friends as we all sing a happy little working song
Merry little voices clear and strong
Come and roll your sleeves up - so to speak - and pitch in
Cleaning crud up in the kitchen as we sing along
Trill a cheery tune in the tub as we scrub a stubborn mildew stain
Pluck a hairball from the shower drain to that gay refrain of a happy working song
We'll keep singing without fail - otherwise we'd spoil it
Hosing down the garbage pail and scrubbing up the toilet - ooh!
How we enjoy letting loose with a little "la da dum dum dum!
While we're emptying the vacuum up it's such fun to hum a happy working song - ooh! -
A happy working song
Oh how strange a place to be
'till Edward comes for me, my heart is sighing
Still, as long as I am here I guess a new experience could be worth trying
Hey! Keep drying!
You can do a lot when you've got such a happy working tune to hum
While you're sponging up the soapy scum
We adore each filthy chore that we determine
So friends, even though you're vermin, we're all happy working throng
Singing as we fetch the detergent box for the smelly shirts and the stinky socks
Sing along
If you can not sing then hum along
As we're finishing our happy working song"

Fredag

Skoldagen blev kort (som den alltid är på fredagar), Nikolina stod nere i gallerian så hon hängde med mig hem och jag kom på det att jag skulle göra en god efterrätt till familjen. Men det gick ju åt pipan, fn va arg man blir när det inte blir som man tror. Så tråkigt, jag som ville imponera lite, få lite poäng,men det gick ju inte. Jag fick ett "men det var kul och bra att du försökte, det kunde ju ha funkat gumman!", haha. Tack pappa, men aa..

Kvällen spenderades i Noor hos Julia med ,
lite folk (läs vilka dom var där där). Joakim och Vilhelm bjöd på lite teater - de spelade först när Tom spelar tvspel, och sen när Niklas spelar dator så kommer jag in och frågar efter grejer, det var väldigt roande måste jag säga! Haha

Nu ska jag kolla lite på Gossip Girl eller läsa lite - lånade en bok på svenskan i torsdags, den verkar vara helt okej, minns inte namnet just nu. Men kanske ska komma in lite i den. Iofs ser det ut som att det blir Gossip Girl, liiiite mer lockade måste jag ju säga.
Pussen ♥

BLOGGEN!

AAAAAAAAAAAAAAARG PÅ BLOGG.SE! Jag hade skrivit ett jätte långt inlägg och nej men visst, självklart känner det för att försvinna - men hejdå! ÅÅÅH, Skit också.
Usch jag orkar inte skriva det igen, haha. Får berätta det jag skulle imorgon eller senare i veckan :)

GOD NATT!


Skola vill vi ha, skola är roligt!

Sitter i skolan just nu och har datorkunskap, helt okej lektion förutom att den är så sjukt lång! Torsdagar är verkligen inte min favorit dag, jag vill bara försvinna när jag vet att det är torsdag. Inte bara det att det är nära till helgen och man vill bara att tiden ska rinna ifrån en så slutar jag 16.30 och det är inte roligt någonstans! Jag orkar inte, det är bara tråkiga lektioner också, Engelska, Svenska och avslutar dagen med Matte. men hey roliga dagen! :( 
Jag kan klaga för att jag orkar inte komma hem vid halv sex tiden (om jag åker buss och tåg), men Tim kan inte klaga över att gå till skolan och sluta halv elva, det kan man inte klaga på! :D 

Snart är det lunch och sedan kör dagen på, tråkiga, långa, värdelösa, hemska lektioner - men äsch,jag gilla´t ju! Ett stort jvla minus med denna skola att det är ju så fruktansvärt kallt här, minus med andra ord. Usch!!! 

Det värsta med idag är också att jag tyvärr tagit på mig att hämta och vara barnvakt åt min kusin Tilia snart fyra år(tog fel och trodde först att det var igår, men nix). Hämta på dagis och sedan underhålla henne. Iofs är hon väldigt duktig på att leka själv, så jag kanske gör som jag brukar - ger henne allt hon frågar om och ligger i hennes säng och kollar när hon leker, eller så blir det säkert barnprogram (vilket också är nice!) Ikväll ska jag försöka lägga mig och somna i tid, halv tre är fan inte bra!! Inte konstigt att jag är trött nu, jag har ju inte direkt ställt om mig (tidsmässigt). 

Nej, nu kör vi! - fan va jag är bra! 



trött trött trött

just nu känner jag bara för att lägga mig ner igen och sova tills sommarlovet är här, men det fungerar ju tyvärr inte riktigt så.. jag har gjort bort mig totalt genom att ställa om dygnet. tror att man ska vara pigg och vaken på nätterna och sova på dagarna - inte heller rätt. känner mig iofs väldigt duktig som är vaken just nu, så nu blir det en varm dusch och sedan mat. soffan står redo med tre filtar och hundra kuddar, nu kör vi en slapp-och-ladda-om-dag! :)

image451

väskorna från Chanel

image450
jag skulle verkligen inte banga på dessa skönheter!
jag älskar dem, så är det bara.

låten som spelats hela dagen - så söt! :)



Once upon a broken heart
I was walking alone in the dark
Looking for a way to start again
What I wouldn't give for a friend

There was no love in my life
There was no light in my eyes
All the tears that I had cried and cried
Seemed like they'd never end

And I never believed fairy tales came true
But now I know that they really do
Now that I found you and now that I'm here with you
Just look at the sunshine in you


Showed me a world I had never seen
I woke up and fell into this dream
Happily ever after just took time
Once upon this broken heart of mine

Long ago and far away
I could never dream of the day
That your love would come my way and stay
And sweep me away

And I never believed fairy tales came true
But now I know that they really do
Now that I found you and now that I'm here with you
Just look at the sunshine in you


Showed me a world I had never seen
I woke up and fell into this dream
Happily ever after just took time
Once upon this broken heart of mine

This is a way a fairy tale feels
This is the way I know it's real
?Cause this is the way a broken heart heals

And I never believed fairy tales came true
But now I know that they really do
Now that I found you and now that I'm here with you
Just look at the sunshine in you


Showed me a world I had never seen
I woke up and fell into this dream
Happily ever after just took time
Once upon this broken heart of mine


Lördagen hos Bq

Kvällen blev ju inte direkt som vi tänkt oss, men säg mig, blir det någonsin det?

Men allt blev ju lyckat tillslut, efter att ha varit både i lägenheten, salabacke och tillbaka till lägenheten. Och även träffat lite nytt folk så somnade vi på morgonkvisten som små barn ihopkrupna i varsin del av sängarna. Morgonen blev ju inte som jag tänkt heller, uscha! Ber om ursäkt för att jag inte var så trevlig och social (A). Åkte hem nu på dagen och tog ett bad och sedan var det sängen som gällde för att ta igen timmarna lite. Nu ska jag strax lägga på luren där jag har Nikolina och ska kolla lite på Gossip Girl, antar att jag somnar till de otroligt bra avsnitten!

Imorgon blir det städa rummet och chilla. Onsdag är det ju faktiskt skola, så då gäller det att vara pigg och utvilad (vilket jag abslout inte är, ge mig fem veckor till!!)

Men, TACK ANNA,NIKOLINA OCH VICTORIA FÖR EN VÄRD KVÄLL! :) Puss på er

image443 image445
image446 image447
image448 

Nej vadå, jag är inte kameraskygg?! /N


fredag

Dagens låt som spelats om och om igen är ju helt klart Westlife - Something right
men också låten som var väldans populär igår, Enchanted - That´s how you know

Hah, nu ska jag äta lite äcklig middag och sedan får vi se vad kvällen leder oss.. :)

torsdagen i Noor


Anna von Zweigbergk - fan va bra!

image442



En varsin dator i knät, high school musical filmer, lussebullar, musik och youtube så klarar vi oss ganska bra! men framför allt har vi ju varandra, vilken härlig kombination måste jag säga.
GOD NATT!

sängen är min bästa vän!

Timmarna rullar förbi och här ligger jag och har inte rört mig en centimeter ur sängen, vilket jag inte tänker göra på ett tag heller. Inte vad jag känner just nu! Ojj vad skönt det är att inte ha någonting att göra, utan bara vara, I like it!
Senare idag vet jag inte vad som sker, men hoppas på att få komma ut ur huset (min mor är sjuk) för jag känner inte för att hamna där jag också.

Tydligen är jag tvungen att resa mig nu, mot min vilja! Vilket tjat det är på ´du kan inte sova bort hela dagen, nu måste du gå upp!´ usch.. nej, nu blir det till att hoppa in i duschen istället då, (andra plats på bästa vän!)

Pusss

there for you


you said it would be easy..

N - Hejdå 2007, Hej 2008

Har inte kört någon sammanfattning än, så här kommer den,
Året var alltså 2007!

Resor
; I Mars var det Usa/ New York med familjen, främst för att fira pappa. I sommras var det Spanien/ Benidorm med mamma och pappa medans Niklas var på Cypern/ Aya Napa. Nu i höstas var det en resa till Varberg/Göteborg med kusin Linnéa för att träffa farmor och farfar + kusiner.
Skolan; Började alltså på Guc, där jag stormtrivs!
Vänner; Två nya tjejer som kommit med i bilden är Amanda och Ida (som då går i min klass) det är verkligen dom som gör så att skolan blir extra rolig. Riktigt härliga tjejer det där.
Några andra som jag kommit närmare som redan funnits där är ju självklart Anna och Nikolina, tack för er!
Minnen/bra; Balen -2007, Badberget, Julias födelsedag, "nikolina-och-noa-som-marissa-i-oc!", sommarkvällen hos VC, vattenpipan, spontana kvällar in till Uppsala, chill kvällarna hos T, mina underbara kusiner som alltid gör en glad och får en på andra tankar. tagit hål i naveln,serverade på 30 års fest, spåra med smink hos n, haha,  listan är lång! :)
Mindre bra; Allt jvla tjaff som alltid ska förrekomma, förstår inte vad problemet är! Farmor och farfars flytt till Varberg, att man inte utnyttjade ledigheten i sommras, Annars är det nog inte så mycket som har varit mindre bra, vilket då är bra. Haha, men självklart kunde man ha gjort saker ogjorda, och gjort saker man kan inte planerat. Vart lite mer spontan helt enkelt.

Nu är det alltså ett nytt år, 2008!
Jag har längtat, nu är det en ny start som gäller. Fan va det här året ska bli bra! :)
Nyårslöften då?! Äsch, det är överskattat.
Men det är väl det vanliga skulle jag tro - Äta nyttigare, träna mer, vara bättre i skolan, vara snällare mot andra och mig själv, ta vara på tiden osv osv. Men äsch, man får väll ta det som det kommer, det ska jag göra.


N

Förlåt för det tidigare inlägget, men kvällen gick ju åt pipan som sagt.
Men nej, nu är jag glad igen, (tack för att du höll dig vaken ;) och nu ska jag slå på lite bra musik och sedan kommer jag nog sova hur länge som helst imorgon. Jag älskar att sova, det är bäst! Fan va värt, hey sängen hey. :)

Imorgon blir det prommis med favorit tjejerna så klart, vilka annars lixom, får se vart dagen leder helt enkelt. Kanske lite så vi skulle ha tänkt idag, och om vi gjorde det (som vi inte kunde hjälpa) så gick det ju fortfarande åt pipan, jag orkar inte! Så skönt att bara få ut allt på dessa två älsklingar som bara är där, men ändå är så jvla bra!


Vad jag än har sagt eller kommer säga, jag vet att det inte hjälper, jag vet!
Men jag orkar inte, men jag menar det verkligen när jag säger - förlåt!

N

Det nya året verkar ju redan gå åt pipan! fyyyfan, varför?
faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!

Tack A och N för att jag fick fira 00.00 slaget mer er i en taxi iallafall, det var fan nice det också! Ni är så jävla underbara!
Jääääääääääääääääääääääääääääävlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr vad jag inte orkar detta!
faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

DET VAR JU PRECIS SÅ HÄR JAG INTE VILLE ATT DET SKULLE BLI
VARFÖR VARFÖR VARFÖR VARFÖR VARFÖR VARFÖR VARFÖR VARFÖR VARFÖR VARFÖR VARFÖR???????????????????????????????????????????
men vad fan tänkte vi med, det är ju vi. klart något händer, alltid, det är så det är, right?
det finns ingen förklaring helt enkelt!



Middagen var trevlig som vanligt, miljövänliga och bra raketer, sådant gillar vi! :) Bra där Kent! Alltså om jag ska vara ärlig så var kvällen helt okej. Oväntade och oplanderade platser (var fan inte meningen!!!!), skrik, gråt, tjaffs, taxi, panik, vurpa x2, gråt, skrik, panik, frussna tår, skadat knä, hej-promenad-med-f.

som ni ser, fan va lyckad kväll!

RSS 2.0