Du är inte den jag trodde att du var.

Snälla säg att det är sant. Jag behöver det. Säg det! Det måste bara hända

you left the sweetest taste in my mouth

And the hardest part was letting go not taking part you really broke my heart and I tried to sing but I couldn't think of anything that was the hardest part I could feel it go down you left the sweetest taste in my mouth


I don't care what people think


döööööö


Its worth it, Im worth it

Imorgon är det tisdag,och det är även ett sjukligt bra datum imorgon. 25/8 är det mina vänner. Och vad händer då? Jo, lön lön lön lön lön lön lön lön lön (för oss som har slitit som svin större delen av sommaren vill säga) faan va fint. Imorgon är det även Stockholm med expo som gäller - dock en sämre kombo då de känns som att jag inte kommer komma hem med lika mycket pengar som när jag åkte. Men äsch, kom igen. Jag är värd de !! (eller finns de nått som heter spara??, mjäe, kanske..)

Nu ska jag iallafall sova för att det är upp tidigt imorgon igen, uschabuscha mammamia.



trött

Skola, hem, äta, jobba, hem och döööö

hold the line

Idag har jag sovit bort nästan hela dagen. Men jag har även kollat på Wallander med en lite för bakis mor och en lite för trött far. Middag blev det också såklart, en äcklig bakispizza fick det bli dagen till ära. Sedan blev jag lite för sugen på att sätta mig bakom ratten med pedalerna under fötterna så far och jag körde runt i märsta. Stanna, blinka, kolla, kör, gasa, växla, koppling, bromsa.. ja, allt de där. Hamnade sedan hos morbror och kusinerna, blev en liten saga "Kråke på sjukhuset" fick det bli idag (tror jag den hette). Kråke va de iallafall. Höll på att somna till Zlatan min älskling på tv så jag satte löpet hem. Nu ligger jag i sängen och har en trevlig dejt med kudden, fint de. Imorgon blir det först skolan, sen hem till Knivsta och jobba faktiskt. Vilket är kanon. 16.30-21 blire imorgon. Kom o shoppa vettja.

Godnatt


When you try your best but you don't succeed


Kenny, Kenny starfighter

Satt och spanade in mina naglar medans jag väntade på svar från Jullisen. Tjusiga är dom..


Det tog sådan tid, blev osäker på om jag skulle få något svar. Tankarna blev dem värsta..

Blinkade det till nu? Eller är det önsketänkandet som talar.....

Jaaråh!! Eller...? ska kolla!!
'
JAAARÅÅÅÅÅH

fan va fint, Julia är Bäääzht fan!

h3h3h3h3h3h3h3h3h3h3h3h3h3h3hE

why cant I forget you

Jag älskar dagar som dessa. Man tar det lugnt, tar en promenad till mormor på kyrkogården och sedan är det bara att vara. Bara gå runt utan att tänka på så mycket. Just nu sitter jag och tittar på The Hills och planerar hur det ska bli i mitt 'nya' rum.

Jag ska äntligen (iofs inte bott så länge i de rummet jag bor i nu, men det är nice med förändringar) ta min feta säng och byta rum. Ska ha kvar allting som är i rummet som det är nu förrutom sängen och tvn. Sedan ska vi göra om i mitt rum också såklart, men de kommer efter mitt. Det som behövs göras nu är att städa som tusan i mitt nuvarade rum, så jag kan flytta ut sakerna ur niklas rum och börja måla och fixa grejerna här. Men jag tror det blir nice, en säng och tv i ett rum och resten i de andra, fint de.

Nu ska jag hämta glass och sätta mig bekvämt och kolla The Hills, mysigt! Imorgon är det skola igen, nya lektioner väntar..

Stina fina engstrand, Puss


I know you want me, svennebanan, wavin' flag, hallå där

Slut! Ja, nu har hela sommaren gått och på onsdag börjar jag skolan igen. Sista året på gymnasiet och det ska blir så skönt att det inte går att beskriva med ord. Men den här sommaren har varit en riktig kanon sommar om jag får säga det själv. Men det är nog mest för det jag gjort. Har blivit en del åkande.

- Magaluf 20/6-27/6, är nog den bästa resan jag varit med om i hela mitt liv (efter New york). Har aldrig haft så roligt som jag hade det då. Träffade sjukt sköna männikskor, umgicks med mina favoriter dagarna långa, drack en del alkohOOl och hade det skönt i solen. Ett minne för livet, helt klart. Vill så mycket tillbaka så det finns inte! Men, nästa sommar drar vi igen, mot ett nytt resemål gissar jag på. Och vart visar det sig. Åhe Magaluf ♥



- Helsingborg, Jag och Anna tog bussen ner till Helsingborg för att tjiillla och hälsa på grabbarna vi träffat veckan innan. Dock träffade vi bara tre stycken, men det var en riktigt trevlig och spontan resa. Me like. Vi bodde på vandrarhem och kollade på fotboll. Vi åt pasta med ost och åkte till Danmark. Vi träffade Kristin och shoppade. Och, vi njöt av ledigheten.


- Bulgarien, Familjen friberg hade bokat resa till Bulgarien, Elite. En vecka med 'gratis' mat och dryck och ett riktigt nice hotell bjöds det på. Det blev inte som vi hade tänkt oss med väderet, men vi hade ju varandra, och vi hade 'turen' att bo nära shoppingen, en taxi resa och där var vi. Sunny fucking beach. mammamia. Vi käkade på KFC och kollade lite i de butiker som fanns. Vilket inte var många seriösa sådana, utan det var mest eller ah, bara billiga skit grejer som inhandlades. Det blev lite spa för mig och mamma och niklas träffade en ny kompis - massage hette den. Det var en mysig resa, men det blir väl inte så mycket mer när man är ute och far med familjen.


- Ica Kniven Knivsta, Det är där jag har bott nu i fyra veckor. Det har helt klart varit värt det nu när jag idag räknat ut vad jag kommer tjäna ihop tillslut. Jag kan göra vad jag vill. Åka någonstans, shoppa, spara eller bara spendera pengarna på skit när dom väl börjar trilla in. I love it. Men det har varit små jobbigt att gå upp och börja 8.30 och sluta vid 17. Men det har även varit roligt - till en viss del. Strax innan lunch och när man vet att man snart ska få stänga kassan, då är det tungt. Ryggen värker, magen kurrar och det ända man hör är pipet från maskinen som vägrar läsa in vissa tidningar eller köttbitar. fan! Alla PLU koder har heller inte satt sig, men de flesta, enklaste har. So thats good.


- Varberg, Halmstad, under sista veckan på ica så var jag ledig i tre dagar så då passade jag mor och far på att ta bilen ner till varberg och halmstad för att hälsa på farmor och farfar, plus kusin emma. Jag körde kanske två timmar och det var grymt. Jag gillar att köra bil, längtar tills jag kan sitta där själv och att det är Mer okej att köra 125 än vad det är nu. Och slippa höra pappas röst 'du kööör för fooort förfan!!'. farmor var fortfarande krasslig men hade återhämtat sig riktigt ra efter att det varit kristiskt tidigare. Men det var skönt att se henne. Stackars farfar också, lille gubben då. Halmstad vart det också, och stranden. På kvällen när vi satt och käkade glider Wallinder förbi och det var man inte direkt beredd på. På hemvägen blev det shopping som aldrig förr. Fan va nice. Free port med snygga och billiga kläder.


Men sen hamnade jag på Ica igen, men nu är även de över. På onsdag börjar som sagt skolan och det ska bli små skönt faktiskt. Längtar tills januari, då kommer baby hem och så går skolan extra fort på våren. Tänk att jag ska ta studenten nästa år. Det är heelt sjukt. Studentskivan är redan bokad 19/5, på min 19års dag alltså. Birger är det som gäller. Bara att boka in i kalendern. Nu ser jag plötsligt framemot något...

Men sommarens bästa är helt klart, (kanske inte så oväntat) Magaluf!!



Grattis på födelsdagen honey!!


love you nikkssssoon

(have fun ikväll, drick lite för mig också!!)

!

tyst, mörkt, ensam. ensamt
vart är du?


jag kände mig som de. men om en vän kan viska och ett löfte brista går jag hellre hem


Happy B-day baby


Love you


------------------

fyfaan, mår så dåligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

och så ska jag jobba 15-21.05

om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt


?

vad hände nu då?

lover, the only one



Så trött. Sov inge inatt. Sov nu på kvällen. Vill sova nu. Ska sova snart.
Får inte sova bort hela dagen imorgon som jag vill. Fan. Jobba 8.30-16.00

fin låt iallafall

RSS 2.0