jag går brevid men halkar efter, jag orkar inte springa mer. försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser.

Första dagen på hela veckan som jag är tillbaka i skolan.
Förkyld som en tok och har sprängande huvudvärk, men det gör inget.
Jag måste hålla ut lite till.
Ikväll, eller efter skolan ska jag möta pappa och sedan resten av bio gänget.
Men innan dess ska jag shoppa lite, måste bränna pengar känner jag.
Nu ska jag leka lite i photoshop, skech up och illustatior, yes det vi gör i skolan!
PIGG?

you just dont care

Ooohe, jag är så trött på det här nu. Lite för hängig tjej som sitter i soffan och har svårt att andas. Imorgon ska jag till skolan vilket fall. Har missat en hel vecka pga den där jävla sprutan. Shit va jobbigt. Jag mår skit och kunde inte klaga mindre. Idag gick jag upp och skulle ta mig till skolan, men det slutade med att jag slet av mig jeansen i panik och kastade mig på mitt kalla täcka - ah det blev för varmt och lite för mycket. Kände mig fortfarande inte bra alltså. Men hur jag än mår imorgon så blir det skolan.

Jag ska sluta önska att jag ska bli sjuk, för när man väl är det så är det de värsta som finns. Hatar det. Det blir varmt - kallt - varmt - kallt, hostar så man får ont i ryggen, kan inte andas och är svullen i halsen. Nej fyfan! Nu ska jag (........aaah, nu blev de varmt) hämta ännu en ipren och sen kanske slå på en film, eller bara kolla på tv. Ligga på soffan ska jag iallafall fortsätta göra. blööööhee, orka


give me the money

Det bästa med att jobba är när lönen kommer. Kunde inte varit nöjdare över att jag har det jobbet jag har. Det är kanon! Tyvärr har jag inte kunnat jobbat extra denna vecka då jag varit/ är sjuk. Och imorgon slutar jag sent och har andra planer med familjen. Men så kan det vara. Ska jobba hela dagen på söndag, så det är nice. Men det är strunt samma, för det jag skulle säga var att igår när min feta lön kom kunde jag inte blivit gladare. På modevisingen hade jag på mig en tokfin tunika från Odd Molly och ett par toksnygga stövar från Hunter. Så imorgon efter skolan ska jag glida förbi Holmlunds hämta ut dessa skönheter. Åååh, love it.

 
(klicka för större)

Oh det jag menar är att utan lönen hade inte detta varit möjligt.
Hmm... undra vad mer jag ska shoppa. Eller ska jag göra ett försök till att spara?


'..going to be okay. That he would always be there for me, that he always would be my best friend and that I could never lose him.


and I will always be there for him, for you! That I always would be his best friend and he could never lose me.'


Big city life

Nu kommer det tråkigaste inlägget någonsin.

I lördags tog jag den fruktade sprutan, och självklart ska jag vara en av dessa som får bivärkningar. Inte så illa att jag går baklänges eller liknande. Men feber, förkylning, huvudvärk, ont i hela kroppen och mår allmänt dåligt. Ja det är jag det! Men jag överlever, ska inte klaga allt för mycket.
Efter bion jag var så nervös över - New moooon så gled vi till lammisarna och det slutade med en blå arm och en trött noa som somnade lite för sent vilket kanske resulterade i att jag mådde apa dagen efter rent ut sagt. Feber och allt ovanstående slog till och det var mindre nice.

Söndagen spenderades i sängen och lite tagg inför måndagens bravader...

Måndagmorgon startade tidigt och jag mötte upp vännerna vid tåget 07.35. Fyrisskolan skulle bjuda på heldag och även lite modevisningar. Jag kände mig pigg och taggad. Alla visningarna var nice fan, gick som på räls om jag får säga det själv. En bra dag helt enkelt. Och för att 'fira' detta begav vi oss alla till Terassen för lite mys, men det slutade med att jag kände mig dålig igen. Antagligen för att jag slappnade av och då kröp det fram igen liksom.. Tog sista tåget hem och somnade sedan med feber igen.

Tisdagen blev en hemmadag med pappa som också ligger sjuk. Vi tog ett besök hos läkaren och ingen halsfluss för min del iallafall vilket är bra. Blev film efter film efter film, ah ni förstår.

Idag onsdag, vad händer? Ja, hemma idag igen. Mår inge bra alls och det suger. Jag får se om det blir skolan imorgon ändå. Skulle behöva det tror jag. Får smått panik av att ligga hemma hela dagarna och inte göra något. usch, ah nej, ska göra mitt bästa för att ta mig till skolan imorgon. Men får se hur jag mår helt enkelt. Nu ska jag ta ännu en ipren såg jag... fyra timmar sedan den förra. Sedan blir det nog soffan igen. Sova tidigt ska jag också göra.

Skolan är nice fan... say whaaat


Panik?



Nejdå, jag har bara lite för mycket plugg att göra, men ingenting händer. Jag har gjort en uppgift idag iallafall, och nu ska jag ge svenska talet ett försök. Juste, jag måste skriva klart en naturuppgift också, men det går nog fort. Sen så ska jag inte göra mer idag, ska sova tidigt för jag kommer knappt upp ur sängen på morgonen, lite små jobbigt.

Och juste, imorgon ska vi testa skorna på Vagabond till modevisningen vi ska gå på måndag. Det blir nog nice!
Nej, ska ge plugget en chans. Hejpa


dream about me, and ill do the same

tröttaste tjejen på länge. vad fan hände? kudden, nu ska du och jag sova!


Simon i Linköping är niiiice fan!

Just nu för tillfället känner jag mig helt död, helt fuckkked up helt enkelt. Har jobbar två dagar irad till halv tio. Alltså många tycker att det kanske inte ser så jobbigt ut, men det är det faktiskt. Jag är mongotrött och sitter uppe med min älskling, Colan just nu. Vi ska nog vara vakna ett tag till för jag måste kolla klart på tv. Sen ska jag sova, och när jag väl vaknat då kör vi igång igen. Skolan. Platsen jag skulle kunna elda upp, fan palla. Jag hatar skolan! Bangar inte på att hoppa av och bara flytta. Fan palla. Fan palla. Fan palla.

Nej, nu ska jag kolla mitt schema kom jag på. sen ah, vette fan. hålla Linköping uppe hela natten, höhöhö. bryr mig inte. inte du heller. hejpa

mitt liv, jag älskar dig!


vimmelbild från Babe, Lund


Lördagen ute i Lund på Babe, kattiga är vi..


G to the rattis!

Äntligen har nån i gänget tagit kortet med stort K. GRATTIS ÅSA BABBBBYBOO, nu kan du äntligen kör hem mig på fyllan och köra mig vart jag vill, ah när jag vill.. hehehe


Love you

p.s.
hur många gånger har jag inte haft den här bilden? det spelar ingen roll, för jag gillar den! puss d.s.

vadå, jag har inget att göra?

Tre historia uppgifter
Religions prov
Matte prov
Grafisk kommunikation
Naturkunskaps uppgift
Svenska nationella
Körskola
Plugga teori
PLUGGA ALLTSÅ
Städa rummet
Jobba
Pröva kläder
Pröva skor
Öva att gå
Leta biljetter
KOMMA IVÄG

besvara frågan

Jag vet inte vad jag ska göra, jag får panik. Kommer ingen vart med mitt plugg och jag förstår ingenting. Jag sitter och stirrar i texterna och tänker på annat. Jag är värdelös! Finns så mycket att göra, men ingen tid. Jag orkar inte mer. Varit i skolan en vecka efter lovet och jag är redan trött. Finns inte mer. Det är så värdelöst. Måste åka här ifrån. Nu! One way ticket....

but i cant help it


It’s a about a man from 1,320 miles away who somehow ended up a few feet away from me

Ännu en vecka har gått, och kunde inte va gladare för de. Så skönt att tiden bara försvinner, det går faktiskt fort. Snart står jag där i min vita klänning, i min vita mössa på ett äckligt flak, men fan va jag ska njuta. Kommer vara den bästa dagen i mitt liv! Lovet som jag tillbringade i Lund, Malmö och Hgb var så bra, älskar att åka bort här ifrån. Så imorgon innan jag åker ner o jobbar till halv tio så ska jag ringa J.Sundh för att kolla när vi ska hälsa på min söta vän A.Rapp i Norge. Så super mysigt att åka över under helgen - aldrig varit i Norge tror jag fasen.. Dåligt av mig.

Men som sagt, imorgon efter en tråkig (antar jag) skoldag ska jag jobba först, sen får vi se vad som sker. Inte träffat några på länge, längtar efter mina små pärlor. Eller är de dom som längtar efter mig? h3h3h3


RSS 2.0