vad tänkte jag på?

Ja juste, sova var det.

Imorgon ska jag sova superduperjätteüber länge..

och .. Grattis på 'födelsedagen'min käre livscoach och friend. :) 

(eller okej, det får vara din dag idag, men egentligen så...de blir inge, men visst ska du också få fylla 17 underbara år. jag älskar att vara 17, det är så roligt. du kommer märka det! )


gäspar.

hej!

morgon mys

Det vankas lite morgon mys med mina favorittjejer. Frukost och lite skitsnack sitter ju aldrig fel på morgonkvisten. Ioch försig så är det inte förrsen vid elva tiden, men det är så skönt. Börjar ju sent imorgon så jag hoppas jag kan glida in i lite butiker också. Ska kolla bikini och sedan har jag sett ett par coola strumpbyxor som jag vill ha! :) Ska kanske försöka läsa igenom EU papprena, men lycka till. Jag tror jag kan allt faktiskt. Men bara för att jag tror det kommer det säkert skita sig. fasen också! Men jag säger såhär då; "Fan, jag kan inte ett skit!" (kanske jag kan klara det då...) Hoppas hoppas hoppas

dock ska det inte fikas med just dessa favoriter, utan tre andra.
Anna Julia och Åsa!



men nu ska jag sova satt jag är pigg imorgon. det var jag absolut inte imorse.


håligt värre


'because I love you..'

NEJ! JAG KOM PÅ DET, JAG SKA KOLLA PÅ AVNITTET I GOSSIP GIRL NÄR CHUCK OCH BLAIR HAR DERAS MOMENT!
JAG ÄLSKAR DET........................

jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Hallåå?! Idag slog det mig. Jag har faktiskt inte gråtit på länge nu. Jag som gråter till alla serier, filmer och låtar. Haha, cry me a river - inga problem, brukar jag kunna säga. Jag vill inte bli ett stenhjärta, fan jag måste gråta, annars kommer jag sprängas ju. Kanske jag kan få fälla ett par tårar med en god vän Julia senare i veckan. Vad jag ska gråta över vet jag inte, har inte riktigt bestämt mig, men kanske för att jag inte gråtit på länge. Kanske gråta för att "tänk om jag har blivit glad!" kommentaren dök upp.. Kanske ska gråta för att jag inte vill gå i skolan längre. Eller kanske för att jag älskar godis så mycket som jag gör. Svårt det där.
Har jag tur så kanske det kommer något sorgligt avsnitt av Grey's Anatomy som jag snart ska kolla på. Annars kom jag iofs på det ulltimata nu! Det är bara att kolla på avsnittet då Marissa dör i Oc. Åh herre gud, jag minns det som igår. Min bästa vän dog, mitt framför mig i hennes älsklings famn. Gudash så sorgligt!


Listen to the words that you say

One evening, one friend.
Thats all..


Håkan Hellström!

Okej, jag är inget huge fan men han är ju för bra. Texterna han skriver kan ju tala för sig själva, helt otroligt! Så dagens händelse var då Håkans konsert på musikens hus i Uppsala. Jag och mina två vänner hade bestämt oss för att se detta, lite för otaggad på att åka in var jag, men satan va jag ångrar och tar tillbaka det. Det var Så värt det. Grymma låtar körde han såklart, men saknade dock Kär i en ängel och Den fulaste flickan i världen. Ååh, I like it.



Stoooort plus i kanten var ju då att vi valde att gå till ner på stan för att ta oss något att äta, efter att ha varit en stund hos Anna. Vem kommer inte inglidandes om inte Håkan själv. Ett foto fick det ju ta och bli. Det gäller ju att passa på!
"hejhej" och en nick med ett leénde fick man ju också. Det fick avslutas med ett glädjeskutt!

Nu ska jag somna med Ipoden - artist; Håkan Hellström!

"dom pimpar sina mobiler med saken som Jag vann!"

Lite trött på att inte sova i min egen säng nu, därför har jag nu gjort det extra skönt inför natten då jag bäddat rent och städat rum nummer 1. Rum nummer 2 får jag ta tag i imorgon, jag orkar inte mera. Jahapp, kvällen då man inte orkar göra någonting är alla andra as taggade och väljer att styra upp lite. Bra där, bra! Själv ska jag nu hoppa in i duschen för sen klockan 21.00 börjar Djävulen bär Prada, och den har jag inte sett på tusen år, så Canal + first it is! Men som sagt, först en dusch. Sen kommer Amanda också, hon var ju super taggad på att göra något, men vi får väl se hur det blir med det..

Ja hej scarface


hoes before bros

visst tjejer? :)

I think so, yes. Alla hjärtans dag fick ett bra firande (?). Min stora suprise var vår älskade vån Kristin, och det var en riktigt fin överraskning om jag får säga det själv. So nice to see you again! ♥ Bilderna var ju också ganska lyckade? haha!




fredagen den 13

kan ju inte bli bra. och det blev det heller inte. sitter hemma i mjukisdressen och dricker té. ska nog förflytta mig till soffan och titta på sex and the city, värsta tjej grejen. här händer det ju inte så mycket, så ja, soffan it is.


' live for nothing, or die for something

Jag förstår inte grejen med att tjata. Vad vill man ha ut av det. Eller alltså jag förstår att det är någnting man vill få fram, men jag kunde inte bry mig mindre. Inte så att jag plockar undan i köket snabbare för att mamma kommer in i mitt rum och säger "städa efter dig!" tio gånger. Är det roligt att tjata eller. För jag orkar inte höra mer skit. Niklas bor förtillfället inte hemma och detta gör det femtio gånger värre. Jag får all skit. Det är bara mig dom kan tjata och gnälla på. Fuck it. Jag vill att han ska komma hem, och det är nu ! ! 

Trött på skolan är jag också, fyfan. Sen har jag feber också. Det gör ju inte saken bättre. Och så har jag matteprov imorgon och jag fattar ingenting. Verkligen ingenting. Sen är det ju tjejmiddag imorgon, just nu är blir det ju ingen sådan för mig, men är jag bättre imorgon så är det det som gäller. Alltid lika trevligt. Det suger ju att gå och bli sjuk nu när lovet kommer. Det suger verkligen! 

Har nu druckigt två koppar té till för dagen och ska nog göra mig en till. Jag lever för té, okej nej. Men alltså det är fruktansvärt gott! Imorgon har jag sovmorgon och jag ska utnyttja den till fullo.

vad försöker jag säga?!

J a g    ä r   s å   s k o l t r ö t t, h e l t   g a l e t ! !


take me away

Good day - not.

Dagen började jätte bra med en prommis med Josse (18 år idag!) ner till tåget, men det blev genast sämre. Tåget inställt och benen iskalla, usch. Kom försent till skolan och var där en timme. Och det sög ju. Gick och köpte en latte med Katja och sedan gick jag mot tåget. Väl hemma pluggade jag i kanske i tio minuter, sedan orkade jag inte mer. Jag ser för tillfället ingen som helst medning med skolan. Kunde inte bry mig mindre.

Och för tillfället suger allt annat också, palla! Jag tror jag skulle behöver en resa. Vart som helst, när som helst och även hur som helst.

Josefin Sundh

 

Coolt!



Gårdagen började med middag hos gullisen Josefin Sundh 17 snart 18 jordsnurr (imorgon om vi ska vara exakta!)
Det var mycket trevligt, champange, mat och trevligt sällskap - nice ju!
Efter en god middag som sagt och mycket bra efterrätt så blev klockan mycket och planen var att gå hem men vi hamnade först hos Stajna där brudarna hade fin besök av två unga herrar. Vi bestämde oss efter ett tag för att joina dessa herrar och glida till deras vän koket. Väl där möttes vi av bekanta ansikten vilket aldrig skadar. Hemgång lite sent kanske, men fasen man lever ju bara en gång.. Så why not.

lala la lalala

Så jäkla skönt.
middagen.
folket.
fortsättningen.

skön kväll ju!

Cold winter

Det var alltså kungsberget idag med skolan. Sjukt taggad imorse, men det över gick till nervositet. Jag kunde ju bryta benen, ramla, tappa liften, korsa skidorna, eller inte ens komma ner för backen. Allt detta var ju bara att glömma, jag var ju grym! Dock ramlade jag en gång under dagen, men det var bara för att det var feeetaste is saken mitt i backen och jag kom med lite för hög fart och väljer att bromsa lite just där - vrump, hej rumpan. Sen det här med att tappa liften, alltså det hände ju på sätt och vis, men det var ju med flit. 

Here is the story;
Jag står själv i ankarliften och ska skicka iväg ett sms..Jag har Sabbe framför mig och ett snepp till så har jag Katja och Lisa men det hjälpte ju inte mig nått i denna situation som följer..  Jag tappar mobilen! Jag skriker och märker samtidigt att jag var jäkligt snabb på att hoppa av och försöker sedan fånga upp mobilen, men råkar göra satt den åker iväg ännu mera. Plogar mig fram och får till slut tag på den lilla saken. Förbi kommer tre killar - som vi åkte med som tur var.. Och frågar om jag vill ha lift, men jag skrattar bara och åker sedan ner brevid liftarna, ner i lift kön och åker sedan lika glad upp igen. Och dum som jag är så tar jag upp mobilen, denna gång för att ringa Lisa och skratta åt vad som just hänt. Pinsamt att skratta för sig själv, så varför inte dela det men någon som redan skrattat åt en och inte med en.
Så hedan efter så ska jag nog ha något slags band på mobilen när jag åker skidor. Eller helt enkelt sturnta i att ha den uppe medans jag står i liften. Herre gud vilken pappskalle.

Meeen, vi hade kul. Satt och halv sov brevid Katja på bussen hem, sjukt skönt att stänga ögonen efter en fart full dag. Pierre frågade varför jag vinglade in i bussen.. Jaa jag har faktikst inge svar på den frågan efter som att vi misslyckades lite med den stora grejen som skulle varit dagens höjdpunkt. Nej,nu ska jag fortsätta kolla GG och se om jag kan hålla ögonen öppna. Jag är Så trött!


Vi drar till fjällen, fest hela kvällen!'



hej, det här är vi när vi åker lift. det är roligt.

There's never a right time to say goodbye

Imorgon ska jag upp 6.30 klä på mig varma kläder och sedan bege mig in till stan. Sedan blir det bussen med tjejerna från klassen mot Kungsberget! Jag har inte åkt skidor på typ hundra år, men fan, bara jag kommer ner så är det lugnt. Annars åker jag gärna skoter ner med någon snygg vakt. Men ska försöka hålla mig på benen, vore jobbigt om det skedde en olycka.. Hehe

Nej men hallå, vad gör jag uppe? Måste ladda kameran, och töma den måste jag också. Men nu har jag iallafall tömt iPoden och laddat den med nya låtar så det är nice, laddad med baterier är den också. Nej, fy. Godnatt då........


(jääävligt snygg bild på mig och maarääja förresten!)

me to you

Jag har suttit inne hela dagen. Jag har panik. Jag får panik av att bara sitta. Fast det kan ju vara skönt, men inte för länge. Nu ska jag kolla om det finns något litet att äta. Har inte ätit nått idag så dör av hunger snart! Waaah, jag vill ha sommar och värme nu. Jag vill till Magaluf nu tack. Kan vi spola fram till 20 Juni?


Och du är den som får mig hoppas

Jag pallar inte mera, jag orkar inte sitta här. Nu ska jag lägga mig och kolla på film för det här suger, så det så!


RSS 2.0