MAGALUF 2009

Fyfan va jag saknar Magaluf! Det är helt sjukt vad jag vill tillbaka. Har just kollat igenom alla bildera - igen. Alltså resan var crazy. Musiken spelas också. Nästan så att det känns som att jag sitter där på hotellrummet och taggar. Eller..?! Nej, blanca it is!







datorn fuckade sig när bilderna skulle upp, kommer fler sen fan (och självklart blir de inte dem bilderna som är mest crazy! dem spar vi på..)


I fall when you leave

So tell me when you hear my heart stop,
You’re the only who knows
Tell me when you hear my silence
There’s a possibility 
I wouldn’t know

So tell me when my sigh is over
You’re the reason why I’m close
Tell me when you hear me falling
Theres a possibility
It wouldn’t show

made this little film just for you


yes.


-le love


skjut mig då


.

nu orkar jag inte mer

One

"Vem pratade du med?"
"Anna såklart..?!"
"Är hon din bästa vän? Ni pratar ju varje dag."
"Ja det här hon nog, ja hon är min bästa kompis!"
"Det är bra, stå fast vid varandra. Jajaa säger då de, ni två alltså.."
 


Almost lover


inte riktigt min grej, tidiga mornar...

Sista lektionen inställt, nice som fan!

"men vafan, alla här suger ju! dom fattar ju ingenting.. idioter"

Alltså jag jobbar stenhårt på det. Ska fixa det. Har panik!! Blir nervös så fort jag tränar. Det är inte snart, men snart. Fast ändå inte. Jag kommer inte klara teorin, någonsin! Vad händer då? Haha, jag fattar inte. Usch det är så tråkigt.



Men idag gjorde jag något sjukt roligt som jag Var så sjukt nervös inför. Halkbanan. Jag och Nikolina (min stalker var också där faktiskt, random ;)) åkte ut till Gillinge och körde som aldrig förr. Det var nice som fan! Sladdade runt - vilket jag trodde skulle va skit läskigt som istället visade sig vara sjukt roligt. Vi ville köra mer, men det fick vi inte för kära Bosse. Men nu är det alltså avklarat. Så egentligen är det bara två saker kvar sen skulle jag i praktiken kunna ha det i plååååånnnngboken. Kortet med stort K. Nej, men vi ska inte stressa. Jag har redan panik. Jäklar!!

RSS 2.0