Iphone

Hur länge har jag inte gått och dregglat efter denna telefon?! Allt för länge om jag får säga det själv. Jag måste bara ha den. Jag vill bara ha den. Den måste bli min ! ! !


galet snygg är vad den är!


att sova är överskattat

Filmen var galet bra idag!
Jag skrattade & grät - har du inte sett filmen? Se den nu!
SEX AND THE CITY - THE MOVIE JAO!


Åsa är galet underbart bra!


Allt jag inte var

Igår så var det en sådan här mysig dag. En dag man spenderar med en god vän på ett mysigt café. Precis det gjorde jag igår. Åsa och jag tog tåget in till stan för att köpa tyg och knappar med det slutade med att vi kom ifrån tygbutiken med lite snören och små knappar. Efter det hade vi ingen aning om när tågen gick så vi begav oss till ett favoritcafé - Wayne's coffee. Satt där i några timmar och sedan var det hemgång med lite regn och försenade tåg. Men det var skönt måste jag säga. Och våra tankar kring staden som aldrig sover - New York - kommer nog aldrig ta slut. Det är det ända jag tänker på hela tiden. Jag saknar det så galet mycket. Men snart flyttar vi dit, bildar familj, tjänar pengar och lever livet.
Och det blir inte bättre av att Årsta ska dit om inte allt för länge.

Nu är det lunch med mor och far - Niklas sitter väl i solen med en öl / drink vid det här laget. .

SATC



Im ready, Im done, Im finished. Snart drar Jag, Mamma, Ingvild (Norska) och Moster Jenny in till stan för att checka den efterlängtade filmen Sex and The City - the movie. Oj va jag hoppas att denna film är så bra som alla sagt. Hoppas Hoppas Hoppas!





Jag hade världens bästa dröm inatt. Det var verkligen en sagodröm. Please, gör så att det slår in!

Mamma Friberg är nog nojjigaaast

Imorgon drar Niklas och de andra grabbarna till Napa. Detta kan bara inte sluta bra.
Eller?
Mamma Friberg springer omkring som att det var hon som skulle åka. Matt jag blir. Och värre blir det. Då jag mamma och pappa drar till Kreta sen. Ah, jag tror jag ska låsa in mig på rummet tills hon är klar och har gått ut..
Dock tror jag att min mor kan vara lugn då Niklas gjort detta tidigare - jag tror att det finns andra mödrar som borde vara oroligare än vad dom är. Haha, hoppas det blir en vecka med mycket sprit, tjejer och sol för dom.

Ha en bra resa Grabbs, hejpa!


Jag rår inte för det

Galet jobbigt det var att träna idag måste jag säga. Det värsta är att jag ska dit imorgon igen. Körde bara armar, mage och bröst idag så ben och grejer imorgon förmiddag. Men det är lika galet skönt efter så, Yes Noa. Nu kör vi på igen!
Men det tråkiga idag var inte att jag var taggad på att träna eller så, utan att jag verkligen inte hade någonting annat att göra. Usch va värdelöst detta måste vara om Joanna Friberg drar sig mot gymmet för att inte bryta ihop totalt.

Efter en skön stund på gymmet blev det cykeln upp till kyrkogården och Mormor. Det är konstigt, men när jag kliver första steget i gruset och ser att solen är på väg ner och ser mormors grav - då känner jag lugnet. Det är så otroligt skönt att bara åka upp dit, vattna och fixa med blommorna och se mormors namn på stenen. Kanske det låter konstigt, men det är fint. Precis som min mormor var, Fin.
Det är så fint där på dagen, men nästan finare på kvällen, men finast är min mormor!

Galet va jag önskar att hon kunde vara här nere istället.. Nu ska jag kolla på film.
Puss!

:O DET KAN INTE VARA SANT!



JÄVLAR VA BRA DEN BLEV, SNACKA OM ATT JAG LYCKADES MED DENNA FLÄTA!

Vad jag bryr mig om nu


ÅSA KOM HEM DÅ!


Jag kommer inte älska dig för resten av livet

Two days ago; Då var det Allsång på Skansen som stod på schemat. Jag Amanda, JuliaB och Stina gled in där en sisådär två timmar innan det skulle börja och det var nice. Förrutom att vi höll på att blåsa bort och att allt utom Håkan sög. Men som sagt, det var nice ändå. Efter Skansen gled vi ner på stationen för att köpa med oss lite mat och sedan ta oss vidare med pendeln och tvärbanan(?) till Hammarbysjöstad. Stina tjatade om att vi var bara Tvugna att gå ner och ställa oss på bron och titta ut över de galet fina lägenheterna liggandes längs vattnet. MYSIGT! Skulle inte banga på att bo där. Gaaalet mysigt! Käkade maten till en film och sedan däckade Amanda. Katten Albin ville gärna sova med mig på soffan men jag vägrade att sova med honom. Så vi kastade ut Amanda på soffan så jag fick sängen. Thaanks Mandy ;)
För att sammanfatta kvällen säger jag nog; HÅKAN HELLSTRÖM & MYSIGT.

Yesterday; Rullade in med tåget från Stockholm runt halv två tiden. Då var det bara hem och på med bikinin och ut i solen för ett försök till att bli lite brun. Lyckades vi?! Det är en annan femma. Senare blev det movie med Nikolina. Blev den älskade "Tio orsaker att hata dig". Pinsamt nog hade hon Aldrig sett den.. haha.
Däckade strax efter hon dragit iväg på silverpilen.

Today; Vaknade lite för tidigt för att heta Joanna, men det funkar. Har just ätit lite och sitter och lyssnar på den underbara Håkan Hellström - För en lång lång tid. Ska snart gå ut för att möta min kusin Line, shoppa på Kniven och sedan blir det nog att sätta sig i solen. (Dock lite rädd att Lena ska dyka upp oinbjuden) Njut av solen people!

        


Ta mitt råd och åk tillbaka hem


Ganska jobbigt att jag saknar min Anna redan nu.. två veckor, äsch det går fort! (Nooooot!)

Håkan Hellström, me like!



Håkan säger jag bara, Håkan!

Allsång med Håkan Hellström

Åsa har åkt för ett tag sedan och kvar sitter jag med mina jordgubbsnören. Sitter och lyssnar på Håkan, som jag förövrigt ska se imorgon på skansen. Jag och Amanda drar in till stockholm imorgon förmiddag för att möta upp stina (som bosattsig i hammarbysjöstad denna vecka, istället för att vara här hemma och låta dagarna gå med mig) och sedan glider vi över till skansen för att skåda denna mannen. Rösten - sådär. Texterna - säger allt!

Vad har jag gjort idag då? Inte ett skit om jag ska vara ärlig. Det ända vettiga kan ju ha varit min träff med Årsta. Alltid lika trevligt (undra om jag någonsin kommer tröttna på den muttan alltså) måste jag säga. Skrattar lika mycket varje gång. Kärlek till Åsa, kärlek!

Jag har lite ont i ryggen, (kan vara tecken på att du inte ska sitta vid datorn längre, Idiot!) så sängen ser ju lockande ut. Men först ska jag ta ett glas mjölk (eller ska jag ta vatten?)och vänta på att Anna ska ringa. Hon som åker på Onsdag.. blir borta i hela äckligt två långa veckor.. Det gillar jag inte. För jag saknar min Anna!

Nu ska jag gå den långa vägen till köket. Fet som jag är (jag vet, svårt att missa eftersom att jag hör det dagligen) tycker jag att det är jobbigt att gå dessa 5 meter. . Godnatt äcklen! (nej, juste, det var ju jag!) 


23 Juni 2008


"åh kanin"



"jag har nog inte skrattat så här mycket som jag gjort under den här veckan jag varit med dig"

Come home




Midsommar!

Börjar med att berätta att mitt lag vann idag på 5-kampen! Galet bra gjort av mig Kenta, Karin och Oscar, vilken midsommardröm!

Sedan kan jag bara beskriva dagen med lite fina ord.

Lena - tog vårt hjärta med storm! Helt klart en favorit ..
Skratt - det går inte att inte ha kul med dessa människor!
5-kamp - gaaalet roligt!

Är liiite för trött för att skriva värsta uppsatsen här, så detta får räcka för ikväll. Tackar speciellt Anna, Jossan, Tessan och Filip för en mycket trevlig och rolig dag/kväll! Självklart alla andra också, kanske också speciellt Lena! Tack för att du finns och förgyllde vår dag. Nu ska jag sova, utan blommor under kudden "jag blir gift ändå!" - den kör vi på.
Höööööwwa höööwaa höööwwa HÖÖÖWAAAAAAAA!


1, 2, 3

1. Fotbollsskolan är över. Denna gången var det absolut inte lika roligt som det var förra året. Att ta hand om 11 st 6 åringar kan inte vara det lättaste. Heller inte när en av dessa herrar var ett år yngre 5 bast alltså. Uppmärksamhet, yes, uppmärksamhet är ett bra ord för att sammanfatta hur dessa unga pojkar är. "Men jag tror det har att göra med att han är ett år yngre" - och då får man slåss med öppen hand eller?! Jag är ledsen att säga det, men dom här boysen hör inte hemma på fotbollsskolan. Tågen och djuren är så mycket roligare än att spela fotboll..

2. Den årliga straffsparksturneringen var även idag och jag klarade det! Jag satte min straff och skulle alltså lägga min andra. Tyvärr missade jag den, Niklas (som för övrigt var 95a) räddade en sjukligt bra straff (eller var den bra?!) utav mig, Noa Friberg, ledare för grupp nummer 1.

3. Imorgon är det midsommarafton och familjerna är taggade till tusen. Schemat är klart och vi kör igång imorgon klockan 12. Det vankas femkamp, tårta, middag och party efter 21.00 - det kan inte misslyckas!

Inte okej!

Helt galet vad dålig match.. inte okej!

Feel like I feel

Jag och min käre vän Åsa bestämde oss för att ta tag i oss själva och våga se en äcklig film. Denna gång blev det Saw4. Kan det bli äckligare, vidrigare, snuskigare . . . ?? Tror inte det! Jag finner inte ord för denna vidriga rulle. Panik filmen rakt igenom. Hon skulle sussa kvar här men vi kom fram till att vi skulle få sova lite extra om hon sov hemma. Så för inte så länge sedan lämnade hon mig. Jag somnade när vi checkade What happens in Vegas, och nu är jag piggare än någonsin. Jag kan INTE somna!

01.36

absolut ingenting att bry sig om..


..jag vet inte vad jag försöker säga, jag vet inte vad jag vill. mycket snurrar just nu, fläkten och mitt huvud. blinkar gör det också, lamporna och mina ögonlock. jag har ingenting att säga. ingenting att berätta. du undrar och jag kan inte svara. jag vet inte vad jag ska säga. jag har inget svar på din fråga. någonting doftar. jag tror det är hudkrämen. magen kurrar och jag ska lösa problemet med lite sömn. men inte än. jag tänker för mycket fortfarande. ligger jag ner snurrar det mer, tankarna alltså. jag är trött. men jag måste bli riktigt trött för att kunna somna. jag har pratar med dig men du är trött. snart ska jag ge upp. snart ska jag också bli trött så jag kan somna i min varma säng. men innan dess måste jag lindra smärtan som går igenom mina axlar. smärtan som vägrar släppa mig, precis som tankarna av dig. jag vill inte ha de, men det sitter kvar. mobilen är snart död, så som kraften i mig. jag däckar snart. men jag vet att om jag lägger mig snurrar det som aldrig förr.

att aldrig ge hjärtat rakt ut


..

min pappa cyklar just nu vätternrunt. efter 11 timmar gick kedjan av och i och med detta så tappade han en timme.

mamma och jag har en liten mysig dag ihop. vi ska strax åka till kyrkogården och sedan sola. sen har vi köpt så att vi kan baka muffins och så avnjuter vi nog dom med en film i soffan.

det regnar ute och jag fryser.

igår var jag med åsa för typ 99ionde gången på inte alls lång tid.

igår somnade jag utan att kolla på film eller lyssna på musik. - kanske därför jag är så pigg?!

nu ska vi åka och ikväll vet jag inte vad jag ska göra.

ikväll spelar Sverige match.


..change is hard / joanna

Sommarlov!

Jag har jätte ont i mina tänder
Jag ska få tandställning i underkäken också
Jag är trött
Jag blir irriterad på dig
Jag vill åka till Grekland nu
Jag vill ha sol och värme
Jag Ska åka till skärgården!!

its too late, yes, its too late!






forever

Kom hem från Thunmanskolan för ett tag sedan. En skola jag gick på i sex år. Galet länge! Från 4an till 9an.
Många både bra och dåliga minnen därifrån. Mina två söta kusiner som går där var som vanligt mycket fina. Bellabella och Line. Bellisen som slutar 9an och blir lika c00l som jag och ska gå i skolan i Uppsala. Vilken skola är en annan femma. (Vilken skola bella??) Line börjar 6an till hösten, stor hon har blivit! Men kul att vara tillbaka på den gamla sidan, längtar tillbaka som bara den. Usch, det var inte lika roligt att börja gymnaiset som jag trott. Men det har ju gått fort och snart står jag på flaket och skriker "för Jag har tagit studenten.."  vilken känsla. JAG LÄNGTAR!

Duktig som jag är har jag tagit tag i mitt tränande igen så ska snart ner och köra lite. Skönt måste jag säga, speciellt då vädret inte är på topp! Väskan står packad, nu är det bara Nikolina som saknas. Seg tjej det där!

Ni som gått ut 9an, luuugnt ikväll va?! :)


Jag tycker om min Ida !


I wont let you fall

Två personer på bussen. Det kan bara betyda en sak, att det snart är sommarlov! För vissa har det bästa på året redan börjat, och för andra (mig själv) börjar det i morgon eftermiddag. En trött men glad Joanna vaknade som hon skulle på morgonkvisten och startade dagen med en liten frukost. Bra att jag har börjat med det nu på senare dar då jag inte ska upp tidigt, skynda mig till bussen, känna pressen av läxor och ha långa tråkiga skoldagar. Sommaren är runt hörnet och jag njuter till tusen. 

Planer: 
  • Ledare på fotbollsskolan v. 24 fre v.25 mån-tors
  • Grekland med mamma och pappa v.28-29
  • ev. hälsa på farmor och farfar i Varberg
  • ev. åka till Stockholmsskärgård
  • Annars bara njuta och ha en härlig sommar med vänner och familj! 
Nu måste jag slå på dreamweaver MX som vi jobbar med nu när jag gjort/gör en hemsida. Inte så roligt längre, men kom igen, sista multimedia lektionen idag. Och jag är inte ledsen! Kanske tar och slänger ut en länk till min coola hemsida senare.. 

its you and me


♥     ♥     ♥    ♥     ♥



♥        ♥        ♥        ♥        ♥        ♥        ♥        ♥

doften av sommar

just hem kommen från en promenad i sommarregnet, det var skönt. men innan dess satt jag och en av mina absoluta favoriter ute och mös och hade som vanligt lite deep talk. jag gillar det och dig starkt Åsa! om cirka fem timmar ska jag upp igen. är inte ett dugg trött utan har kommit förbi trötthetsstadiet. men om jag lägger mig ner somnar jag nog på två röda ändå. imorgon är det alltså kurs eftersom att jag ska vara ledare på fotbollsskolan i år igen - en vecka, sol, fotboll, barn = pengar = kanon!

äsch, palla med detta? nej, nu ska jag slå på en film. hejpa ! !

Niklas tog studenten igår

   
    

Grattis kära storebror!

.

jag vet inte vad jag ska tro

! ! !



fyfan, du har ju något problem. jag orkar inte mera, jag skiter i det!

Burkini ?

Okej, förlåt. Men vad fasen är detta. F skickade länken för några minuter sedan och jag skrattar fortfarande.
Bra och kul för er muslimer, men jag måste bara citera en vän "vart är vi påväg?"



Länken

come back to me, I need you !

sitter fortfarande i mitt rum med mysdressen på och håller på att frysa ihjäl.
bra nikolina att vi inte gjorde det vi tänkt, men fan. sköna vi är som ens tänkte tanken!
nu ska jag lägga mig i sängen (ska bara hämta raggsockor) och kolla på Gossip Girl.
imorgon är jag ledig och det ser ut som att det blir Uppsala för lite underhållning under dagen.
mot kvällen kommer Fanny över och sedan blir det bio för henne mig och nikolina.
sängen nästa,

god natt !

diktanalys om denna ..



"Gudars like tycks mig den mannen vara"

"Gudars like tycks mig den mannen vara
han som får sitta dig nära, han som
tätt intill dig lyssnar till röstens
     smekande tonfall

och ditt ljuva lockande skratt som alltid
i mitt bröst fått hjärtat att häftigt skälva.
Ser jag bara dig skymta förbi mig flyktigt
     stockar sig rösten


tungan är som förlamad och under huden
löper elden genast i fina flammor;
ögats blick blir skymd och det susar plötsligt
     för mina öron


Svetten rinner ned och en darrning griper
all min arma kropp. Jag mer färglöst
blek än höstens gräs. Och det tycks som vore
     döden mig nära."


yesterday

Igår var det lördag, jag gillar lördagar, det gör jag!

S kom med planen att ta tåget in till stan, köpa glass gå på bio och mysa vid ån. Men planen blev ändrad då vi kom på att man kan inte gå på bio en varm sommardag utan pengar. Så det fick bli glass och mys vid ån istället. Och det funkade lika bra det. Frågan är hur många gånger vi fick höra "ni är så vackra, alla fem!" igår kväll. Hur många?! Men vi tackar och tar emot, right?!  Äckliga gubbar som glor på tjejer i 17 års åldern. Fyfan för er. Annars då, ja det blev häng utanför ett place där man bara blev mer och mer sugen på att bara springa förbi alla och smita in. Men blev det så? Nejp. Snart är det vi som står där. aah, snart! (NOOOT). Ersättningsbuss istället för tåg, den är mindre bra då vi hade en bryd från Väsby med oss. Stackars liten. Hah, Liten var namnet! Men vi tycker om dig ändå A.
 
Nu har jag suttit inne För länge. Ut i solen och ut på tomten för att hjälpa min käre mor och far att äntligen bli klara med altanen. Och förresten, min farmor och farfar har kommit hit. Dom ska bo i sin husvagn i en vecka inne på vår grusgång. (HAHAHAHA)

image646

RSS 2.0