epp


im quiet


nu ska jag sova. blev lite för sent igår måste jag säga. skolan idag var helt okej. jag var iallafall där. skit att planerna med stort a gick åt pipan idag. men det är nog löst imorgon - hoppas jag. nu ska jag som sagt sova. imorgon blir en så skön dag fram tills jag slutat, för då ska jag hem och göra upgifter till skolan jag ligger efter med. vill inte ha någonting kvar under lång helgen (lycka till!) äääsch, vi kan alltid önska. puss!




no more



strong

De här sög ju ganska hårt. hoppade på cykeln, lämnade pengar och får då veta att jag börjar 10.40 istället för 10. Alltså hade jag kunnat sova lite längre, gått upp senare och tagit två tåg senare. Nu ska jag vara duktig och åka in till skolan ändå. Dock skippar jag första lektionen, men åker in så jag ev.kan träffa Nikolina en snabbis och sedan kanske plugga lite... Får se. Men som sagt, nu är jag bra duktig som åker in ändå. Bra Noa, bra!
Men med min tur skulle jag gissa på att drama lektionen är inställd och då att jag bara har gk där janne bara glider runt och chillar. Eller så har jag oturen att alla lärare är där, har skit tråkiga lektioner och slutar 16.30.

 
 lack!

oouff

Okej, tisdag och onsdag ska man väl klara av att vara i skolan. Det är otroligt tråkigt med svenska, men vad ska man göra.. men går man i skolan så gör man. Det är bara att gilla läget. Jag hatar skolan just nu,det är så otroligt jättetråkiga lektioner och speciellt imorgon. Tisdagarna är mina hat-dagar. Fyfan! Svenska, Drama och GK. Slutar 16.30 gör jag också, så det gör fan inte saken bättre. Men 'sovmorgon' till 9.05 tåget - ooouff där tog dom i. Men som sagt, tisdag onsdag. Sen glömmer vi dom dagarna med hjälp av torsdagen. Fan va naaajs!

Det kommer bli så bra, vi har planerat allt förrutom kvällen - lite så det ska vara. Dagen ska vara upplagt och sedan får man se vad som sker. Något roligt kan man ju alltid hoppas på. Men har jag mina tjejer så kan det ju tammetusan inte bli bättre. Vad vi än gör så blir det bra. Love!


cool


C. Kass


Just One more taste of you, And I'll be fine


Klockan är inte ens elva och jag sitter uppe vid köksbordet och har pluggat lite. Vad är det med mig. Jag brukar verkligen inte vara uppe nu. På en ledig måndag liksom. Men, amanda sov ju här så det var bara upp med henne imorse, och sen då, varför gå och lägga sig igen när man är uppe och pigg. Så idag ska jag väl försöka göra lite nytta "det lär ju bli" och ah, nej kanske inte. Men man kan försöka..
Ska iallafall ta en tur upp på kyrkogården senare, var ett tag sen. Sen kanske jag kan städa lite. Om jag orkar börja. Och bara för att jag säger sådär nu så gäspar jag. Kanske ska sova ett tag först..


Wish I could tell by the look in your eyes
Wish I could tell what you're feeling inside
Wish you would say what I'm needing to hear
Give me a sign that would make it all clear

here I am

min rygg hugger hela tiden. som knivar. höger sida. du som vill hjälpa mig med detta, vänligen gör det fort. jag kan inte sova pga. det här problemet som har uppkommit. sen så är det lite små läskigt just nu. klockan är mycket och snart blir det ljust ute. jag ska försöka lägga mig igen. vet inte rikitgt vad jag ska göra åt knivhuggen. slå tillbaka kanske..


just walk away.

All I ever wanted

äntligen är den här veckan slut, och det betyder ju alltså att vi är en vecka närmare sommarlovet och allt vad det innebär. Efter skolan idag som var väldigt lång fast kort dag så gled jag ner på stan för att möta upp Amanda. Blev shopping för hennes del då min del redan skett på morgonkvisten. Åkte hem med en otroligt god sallad och bara var. Sedan åkte vi hit, till niklas place där jag för tillfället befinner mig och känner mig väl inte allt för trygg. Okej, det är fem minuter hem, Stina bor runt hörnet och det är Ingen fara. Men ändå känns det inte jätte bra. Fast på ett sätt gör det ju de.
Jaja, efter att ha vart här ett tag fick vi mer sällskap, jag och tjejerna. Två välbekanta herrar från Upptaaala/ Geeeefle gled in med bil och grejer. Det var ju trevligt! Nu sitter jag som sagt här alone och ska nog lägga mig på plats. Har så otroligt ont i ryggen och förstår ingenting. Whats up with that liksom?! Så som jag lägger mig från början - så vaknar jag.
 

Nej, på med favorit filmen The Notebook och somna är vad som står högst upp på listan just nu. Eller kanske ska jag diska medans jag har orken kvar, eller jag har ju inte de. Men då slipper jag göra det imorgon bitti. Åh, det längtar jag till. Att få sova super länge utan att någon ska störa, damsuga, ropa/skrika och tjata på att man ska upp.
Jag gör vad jag vill!

puss

Åh jag drömde om en framtid som glömmer

Och jag drömmer om en framtid utan dig

Och fast jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand
Så kan vänner viska och löften brista om och om igen
Håller du mig kvar i nått jag lämnat.. för länge sen

den sveper tyst förbi





Nu ska jag dejta kudden. Äckel skola imorgon så får inte bli försent.
Jag vill bara ligga hemma och sova. Bara vara - låt mig vara!

jag fattar allt och ingenting





Helgen är över och imorgon är det måndag. Eller jag är ju ledig som vanligt, men ändå. Det var en skön helg annars. Fredagen hos Jullisen kunde ju inte vart en bättre uppladdning inför lördagens firade. Vi drog en OC kväll och somnade allt för sent. Och senare mot kvällen hade jag samlat energi och drog mig ut till Anna för att hitta någonting att ta på mig. Och det blev ju världens sötaste klänning som tillhör Ebba (puss, och tack - anna sa att jag fick låna den!!! hehe). Sedan fick vi bråttom hem till Jesper som då hade styrt lite firande vilket alltid är super najs. Det var en bra kväll faktiskt, förutom små saker som alltid ska dyka upp. Jag fattar allt och ingenting! Somnade i en fotölj och sedan hamnade jag på golvet, skön...t. Och godare frulle imorse kunde man inte fått, våfflor med Stajna och blondinbella, fan va freeesch!

Shit va jag ska kolla klart på Söndagsparty med Filip och Fredrik, sen blir det sängen, film och däcka.
Puss

que

Jag är så trött på de här nu. Fortsätter det bara, finns det inget slut på de hela? För som sagt, jag är trött på det. Men det konstiga är att det vänder. Det flippar ett varv runt..
Jag fattar allt och ingenting. Men det kanske är så det ska vara. Jag vet inte. För jag fattar ju inte. Fast jag gör ju det på ett sett. Men alltså, seriöst. Kom igen!

jag ska plugga


snart

Nu skiver jag inte mer ikväll. Mina ögon svider lite för mycket, min mage kurrar och vill ha mat och jag har snart ingen känsel i fötterna då jag fryser som ett djur. Saken är den att jag fortfarande inte är klar. Förstår inte.. Men jag suddar, ändrar, lägger till, tar bort. Kommer ju aldrig bli klar. Det värsta är ju att det är tills imorgon. Men om jag inte har lite tid över imorgon bitti så får jag skriva klart det efter skolan och sedan dra mailet, bara det lämnas in imorgon så lär hon ju vara nöjd.

Någonting som är taskigt av min favorit lärare Åsa är att "ni får inte plugga under lovet!!" men ändå så får vi en analys skit och sedan ett stort jäkla ekonomi prov på samma vecka. Inte jätte snällt.. Så det får jag plugga till efter jag skrivit klart den här första skiten. Jag gillar verkligen skolan just nu! Men det är fasen inte lång tid kvar tills jag slutar tvåan i gymnasiet, får sommarlov, är ledig och åker till Magaluf med världens skönaste gäng och bara njuter. Oj, jaha, vadå.. Längrar jag dit?


problem, orsak, konsekvenser, åtgärder

jag är så trött just nu. vill bara gå och lägga mig. men jag får inte, inte än! måste skriva mera, om inte klart till och med. fyfan för det här just nu! hade det varit sol, dag och jag varit pigg kanske det hade varit ett intressant ämne. men nu är jag trött på de...........


jag ger dig min morgon

Jag ska nog ta en paus i pluggandet och ta cykelN ut till kyrkogården. Har inte varit där på länge nu.. Så det är på tiden. Sen är det bara hem och fortsätta med analysen och sedan ta tag i ekonomin.. prov på fredag! uuscha  

puss på mormor ♥


Kyrkogården är fin. Det är alltid så lungt där. Det är sorgligt. Och idag var jag ensam. Tände ljuset och bara var..

fanfanfan


Fast det var så kort romans
var det nåt jag borde ha förstått
Såna chanser kommer en gång bara
Aldrig att dom kommer två
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

OM du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt



Sitter i åsas säng. Det är kallt här. Men vi ska snart sova.
Hoppas hon inte hänger för mycket på mig bara. Ska nog bygga en mur av kuddar. Hehe. Vi slog rekordet på promenaden iallafall. Mer än två timmar. Måste alltså slå det också nu. Mycket ut och gå..
Men jag behöver ju tydligen de. Tack!

Pusss och go' natt era ensamma jävlar! ♥



- här hade jag sommar-Noa frisyren, och tandställning. Fan va härligt! Saknar de lite.. elläääähr?


You and me babe, how about it?


Igår var vi till en början hemma hos emmsisen och chillade cirkus tio tjejer. Vin, pipa och massa snack vilket alltid är nice. Sedan begav vi oss till Ängby och skuggan för att chilla vidare. Jeppson fyllde (fyller idag!!!) vid tolv slaget så sång blev det såklart. Annars lite vin i Hela ansiktet, skratt åt inzoomade bilder och annat kul.. Hemgången blev dock inte lika rolig. Fyfan va jobbigt allt blev, men vi finns för varandra, thats it!

nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sen bege mig till åsa?!
eller, ah, jag vet inte. får se!



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JESPER, 18 BARRE!!
PUSS ♥

kvar i nått jag lämnat



vad hände här då? jag förstår ingenting..!

långa nätter

I cant sleep!

new york


Det är galet vad jag saknar den här staden. Helt otroligt! Jag vill bara tillbaka nu nu nu. Så mysigt att vakna på morgonen i lägenheten. Vakna till när ytterdörren slog igen, då man visste att frukoste var påingång. Vakna av känslan att man var där man var, The big apple! Den trevliga mannen som varje morgon stod och log. Hälsade godmorgon och öppnade dörren för en. Alla gula bilar. Alla människor. Alla stora skyltar. Alla fräsha butiker. Allt! Jag saknar verkligen allt med det. Herre gud va jag älskar New York!

   
    

Men jag vet att jag döljer en sanning

Jag vet vad som måste göras ändå sitter jag kvar här och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är och om jag behöver förklara den skugga som vilar i tiden förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär.

.. och jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans.


Lite för pysslig?



Yes, det är armbands pyssel som gäller just nu. Börjar dock tröttna eftersom att det inte går som jag vill.. Jvla skit! Jag har gjort ett par stycken innan (jag och nikolina slog oss ner på wayne's för ett tag sedan och började pyssla. vänskapsband var det som stod på planeringen då..) men nu ville jag ha fler. Nummer ett, för att mitt favvo vitflätade armband har blivit snott av Jesper. Och nummer två, mitt andra armband med kulor (haha) har blivit snott av Filip. Så har köpt hem lite mer tråd, pärlor och grejer. Men som sagt. Detta gick mindre bra. Får fortsätta imorgon eller nått, måste få de andra färgerna av nikolina också.. Fast fan också, måste köpa mera spännen.. Har förbrukat alla förrutom ett.

Har jag tur ikväll så blir det en tripp till statoil med åsa, jag är så sugen! Under våren och sommaren blir det alltid en massa häng där ute. Förstår inte varför godis och glass är så mycket godare på nätterna...


Tisdagen bjöd på..


Efter att inte sovit allt för länge natten till idag så beslöt vi oss för att åka in till stan och bara vara. Drog en macka vid ån, och lite små tittande efter shopping. För mig blev det dock bara armbandsmatrea, hehe,och en goood islatte. Tog en promenad till pappas jobb och fick åka bil hem vilket alltid är lika skönt. Trött på att åka tåg och buss nu..
Och innan vi åkte hem drog vi en sväng förbi niklas nya lägenhet. Nice. Men när det är klart tror jag det blir mycket mycket mycket bättre..


måndagen bjöd på solsken

 

Ska nu ta mig i kragen och glida över till åsa för att chilla.. sen får jag tydligen sovsällskap. det är alltid mysigt!
puss på solen

can he tell that I can't breathe?

   
..He's the reason for the teardrops on my guitar. The Only one who's got enough of me to break my heart


Easy come, easy go, will you let me go.

Sömn kan vara det bästa som finns, men jag har inte fått så jättemycket av det de här senaste dagarna. Sena kvällar och relativt tidiga mornar, alltså allt för lite sömn för min del.. Men nu är mamma och pappa hemma igen, och det har varit otroligt skönt att få vara ensam ett par dagar, dock har jag helatiden haft sällskap, men ändå. Det är ju så nice att slippa tjatet och att behöva göra en massa saker som man blir tillsagd. Jag längtar tills jag flyttar hemifrån, sinnes faktiskt. Fast jag tror jag kommer bli den här tjejen som drar söndagsmiddag, onsdagsfika och fredagsmys hemma med mamma och pappa liite för ofta sen. Men yes,  skönt var ordet!

Yesterday,
var det chill här hemma och det var nice. Blir ju aldrig som man tänkt, men sånt är livet. Det slutade iallafall med att nästan hela högen somnade i soffan, och vissa svek sedan, men vissa trogna stannade tills morgonkvisten. Men för att sammanfatta kvällen så var den väl, ja, annorlunda på något sett.


ganska ..




 
..nice

if I just breathe


RSS 2.0