ikväll kör vi igen. hur kan man inte älska skåne?


skåneland - de va coolt

"äsch, sluta nu. Tänk att vi snart åker till Lund, det blir bra!" ett av alla såkallade peppande sms man får av en viss Aemvz, haha. Just då, ca tre veckor sedan va det inte direkt peppande. Men nu när dagen är här, dagen innan jag äntligen får lämna denna lilla by för att se eeen heelt nyyyy vääääärld,(hehe) och det kunde inte kommit vid bättre tillfälle. Så trött på allt som har med skolan att göra, allt som har med siffror att göra, allt som har med någonting anstängande att göra. Jag vill bara göra saker, bara för att, inte för att jag måste. Så jag hoppas Skåneland har något riktigt bra att erbjuda. Packat har jag, dock är jag sämst och har med mig allt jag inte ska. Imorgon när vi kommer ner vid lunch tid är det shopping dirr fan, måste ha något nytt att ha på mig på en av dessa tre utgångar på dessa sex dagarna vi ska vara borta. Landar alltså på hemmaplan måndagkväll. FYFAN VA SKÖNT!

Skååune, here we come!



Jag och Kristin på ett fik i Helsingborg i sommras. Om jag minns rätt så satt den blonda fröken mest vid bordet tillsammans med oss andra och drack en latte, men jag kanske minns fel... Hehee.

(jääe, o mongosarna nedanför är dem jag ska åka med. fan va lyckat!) 


frågan är bara vad jag ska vara på lördag..


and still

i'll admit it,
i was lonely,
i needed you then,
i wanted you to help fill those gaps of solitude,
i had no one and you were there,
in the back of my mind,
i saw no future,
i just saw the present,
i was alone and you were there,
you fell in love,
i felt sorry for you,
so i stayed,
i know heartbreak,
wouldn't wish it upon my worst enemy,
and still, i was alone but you were there,
wanted to love you so badly,
like the way i once did for him,
yet, those memories of heartache,
have numbed veins that once pumped love,
i hate that you're in love with me,
i hate that i can't be in love with you

i found someone else,
he's what i want,
i'm not alone but i still want him,
and he wants me,
just not as much as i want him,
he needs me for right now,
and i'll take that,
no future in mind,
i've fallen for him,
he revived my heart,
but instead of feeling light,
it feels heavy,
he doesn't love me,

i can't tell you of my infidelity,
it'll hurt you,
and i can't bare the guilt,
besides, i don't want to be lonely,
and, well...
you're still here

by ACH - le love

skit bra, skit bra!

Lisa är bättre på att berätta om resan än vad jag är.

Men, vi hade det super på vår lilla resa. Kunde inte fått en bättre start på lovet om man säger så. Och nu fortsätter det bara. Onsdag blir det tåget ner till Lund och fina skåne - can't wait. Och jag pratade med mina söte vän Anna för ett tag sedan, hon befinner sig i Oslo och jag kan inte beskriva hur avis jag är. Hon lever livet där borta, det är så nära men ändå långt bort. Men förstå att det bara skulle vara så att sätta sig på tåget några timmar ifall att det skulle vara något liksom. Åååh jag vill också!! Jobba, bo ensam och leva livet. Det jag skulle säga med att jag pratat med gullisen var att jag ska försöka ta mig till norge över en helg eller så. Skulle vara så mysigt. Ska se om jag och Jossan kan hitta en helg vi båda kan åka över och se hur hon har det. Nej, jag vill bara boka in massa små resor, då har man alltid någonting att se framemot. Sen ska vi ju åka upp till Bellas stuga i Kläppen vilket blir nice. Jag ska nog också göra Allt för att komma här ifrån under nyår och jullovet. Vi får se vad som händer, bort vill jag bara!


me.




























hyi hitto!

Hahaha, det är vi och dom. Det är de katjakaj och de tre blondinerna. Ikväll åker jag till Frida med en fet packning, och imorgonbitti går bilen mot Stockholm! Jag är små nervös då jag fortfarande inte mår allt för bra, men jag kan inte banga nu. Jag har sett fram emot de här för länge nu, dagen är här. Och det blir en perfekt start på lovet som kommer. Fan va bra lov jag kommer få. Jag bara känner de på mig. Båten, vännerna, Lund, folket, bara att få komma iväg är ju det bästa som finns! NU KÖR VI BA

...fy fan!

"Du ska vara där om en halvtimme!"

Mamma ringde ner till tandläkaren nyss och kollade lite hur man kan göra för att slippa smärtan. Svaret hon fick var att det kunde vara farligt om det började svullna ned mot halsen. Jag har nu alltså fått en "akut" tandläkartid och ska dit om 25 minuter. Jag som hatar tandläkaren, och idag kan jag varken prata eller gapa. Orka...

AAAAAHH

fyfan va ont det gör. fyfan va ont jag har. jag dör snart av smärtan!

let the music play


fredagskvällarna är det bästa som finns


Sitter just nu i soffan med pappa och mamma, mätt efter middagen med hela familjen faktiskt. Nu blir det till att ligga här hela kvällen, och det kunde nog inte bli bättre. Så sjukt trött och som sällskap får jag ju av min bästis, Anna! Hur nice? Nej, ska sätta löpet och dra av mig oskönaste tröjan att mysa i, på ska pappas tjocktröja som är bäst. Puss på fredagen. Imorgon ska vi båda jobba, så blir inte så sent. Pengarna är finare än finast!


23 oktober


fyra stycken. vi fyra.


would you

Frågan är om jag börjar bli sjuk? Det har jag verkligen inte tid med.. Skola, skola och skola. Massa plugg och får inte missa något i skolan nu. Har absolut inte tid att vara sjuk imorgon eller någon dag denna vecka.

men jag har ont i huvudet, är varm, fryser, har ont i lederna, ont i halsen oh känner mig helt enkelt sjuk..

Nu kör vi!

Try JibJab Sendables® eCards today!

fuckkk


you dont know me

Jag ska fortsätta leta. Jag ska fasen komma iväg. Vill inte vara med om samma sak igen, år efter år. FAN! Ge mig ett hus i LA, en lägehet i NY eller en mysig stuga i fjällen. Jag vill bara komma iväg. Vi ska fan fixa de här. Kom igen nu, vi jobbar på de!

Annars så ser jag fram emot en sak imorgon, och det sker 9.30 - vi ska pröva studentmössor. Efter det kan dagen bara dö. Orkar inte med den här skiten!


friend like you

I like the way you're not afraid
You've got the world planned in your mind
People say you cannot do it but they don't know a friend like you

they bring me to you

så trött på allt just nu. jag ska ta min glass och lyssna på joshua radin. depp hej

Anna, här har du texten! :)

"Hej vad heter du ra?
Jag heter Evert och jag har en groda i fickan
Å, vad har du mer då?
Jag har en tam underlat och en hund som kan vissla
Å, har du nåt mer då?
Jag har en vän som har ormar under sängen
Å, vad har han dom till?
Han bara har dom och ser hur dom gör när dom äter
Å, du...jag måste gå nu,
Jag ska följa med pappa när han går på jobbet
Å, vad gör du där då?
Jag hammrar och snickrar och spikar och sågar och borrar
Å, jag måste gå nu,
Jag ska få ärter och majs utav min mamma!
Å, vad jag älskar majs!

Å, VAD JAG ÄR GALEN I MAJS!"

always here with me

Jag är så trött på skolan och allt plugg. Hinner ju bara upp och gå till skolan, sen ska man lägga sig. Och så börjar det om. Imorgon så är det äntligen fredag så jag och mamma tänkte ta och ha lite mor och dotter eftermiddag/kväll. Jag åker in till Stockholm och möter upp världensbästa mamma, vi ska till ett ställe jag tror vi båda kommer Älska. Ska fasen ta med mig kameran för en gångsskull, tror faktiskt att det är en hel del sevärda saker faktiskt. hehehe, undra vad vi ska göra tänker du nu...

Men efter det så ska jag hem och sedan ska jag mysa vidare men världensbästa kompisar. Nu ska jag dock sova, och juste, imorgon ska jag nog inviga mina as balla leggins jag fick hem idag. Nice med de!


puss på bästaste mamman som finns! love you ♥


Godnatt

How do you sleep while the rest of us cry



Please come now I think I'm falling

Jag kan vara världens tröttaste tjej just nu. Körlektionen imorse gick super bra, han tycker jag är grym och vi ska nog fixa det här snart. Dock suger det att det började 07.00, så jag gick upp 05.05 imorse, helt sjukt! Efter skolan skulle jag plugga, men jag somnade. Sov i tre timmar och jag är lika trött fortfarande. Nu ska jag se sista avsnittet på The Hills maraton som är på tv, sen ska jag sova. Imorgon blir det en skit dag, torsdagar är tråkiga!


helloooo


pallante

Känner mig och ser ut som ett mongo i mössa. Men skönt är det och jag ska bo i den här nu. Mysmys! Ska snart ta mig ut i kylan och möta upp en vän. Hem sedan och dö på soffan igen. Skönt fan!

 
he he he he he heheee, hoppas ni hör min röst ekande i huvudet...


Skjut mig fan!

 


TRÖTT, HAR TRÅKIGT SOM ETT DJUR, SAKNAR STINA (typiskt en sån här kväll jag skulle kunna ringa och fråga "vad gör vi? ica om 2 minuter? sen tjill hos dig?" ah, sen hade jag suttit där och snackat skit om allt och alla, men snart... snart.... sitter vi där igen, LÄNGTAR SOM ETT MONGO!) HATAR SKOLAN, VILL HA MASSA PENGAR, VILL ÅKA FRÅN KNIVSTA, UPPSALA OCH SVERIGE! Hejdå idioter


RSS 2.0