Ljudböcker is the shit

Sitter för tillfället med iPod hörlurarna och lyssnar på "Män som hatar kvinnor" - Stieg Larsson. Just nu förstår jag inte så mycket, men det blir nog bättre om man lyssnar ordentligt. Om en vecka ska jag hålla en redovisning om denna bok, "Avtryck och intryck" är temat, och jag förstår fortfarande inte vad denna bok kommer säga mig. Men det kommer, det kommer.. hoppas jag! Jag är lite rädd för att lägga mig ner och lyssna, det finns en stor risk att jag kommer somna. Så jag sitter upp ett tag till. Lite till bara. Sen ska jag lägga mig och försöka sätta mig in i boken och somna till gubbens berättar röst. Kommer antagligen få lyssna om imorgon igen, haha, sopa! (Och usch, jag tycker den verkar lite läskig bara av att kolla på omslaget!!)

Ska jag vara ärlig så är jag lite nervös inför min svenska lektion, hon kommer lacka. Hon kommer döda mig. Hon hatar mig, därför hatar jag henne och svenska lektionerna. Men fan också, jävla skit. Detta kommer inte gå så bra.. Orka!


take a break

Jag hatar att ha långa raster. 11.20 - 14.30; Riktigt jvla värdelöst! Just nu befinner jag mig hemma, precis som förra veckan. Då var jag duktig nog och åkte tillbaka och gick på psykologin som slutar 16.30, frågan är om jag orkar vara så duktig idag igen?!


with or without you




Vad är det här?!

Nu ska jag fortsätta städa lite i mitt rum.
 Sen kommer mamma Edlund och ska kolla på vårat kök. Tydligen har mor och far fått för sig att det ska ske en förändrig. En kraftig en..

jag har fått hem skretchup, det är kul! hejdå


I'm leaving you, I'm not sure if that's what I should do

Yesterday var nice, förrutom att jag hade väldigt ont och att det alltid ska hända saker.. menmen.
Jag Nikolina och Julia tog tåget in till Amanda och Natta som satt i en lägenhet och chillade. Syftet var att vi tjejer skulle fira Mandy som fyllde år den tjugonde, men det gick ju sådär att få ihop gänget. Men det var skönt att det bara var vi. Åt och drack lite, och sedan bestämde vi oss för att åka hem till kära Knivsta och Tompis hus. Det var mycket trevligt tills alla grabbarna sprang iväg, och vi tjejer blev sittandes i sofforna. Inte för att det inte var trevligt, men ändå. Lite roligt.. Men dom kom ju tillbaka oskadda, vilket var tur. Blev kvar där tills folk började dra sig hem (för att slippa städa) och när dom gick ner för att slå på en film, då var det hemgång för Joanna Friberg. Men en trevig kväll som sagt!

Idag så är det helt andra bullar. Idag ska jag sitta barnvakt åt mina små kusiner, Tilia och Freja. Helt själv, hela kvällen. Snacka om att jag kommer ha tråkigt, och usch så trött jag kommer vara. Men det är då nice att man har vänner som Nikolina som råkar äga en väldigt fin Sex and the city box. Den kommer gå på högvarv ikväll, det gillar vi. Nu väntar duschen, och sedan börjar barnvakteriet. Hejpa!


in the kitchen

Står för tillfället i köket och steker ett par fina pankisar, riktigt nice! Är så hungrig så jag börjar gråta snart.. Men snart slinker dessa underbara vänner ner. . Jag är ju för grym, vissa kallar mig till och med världsmästaren (?!)

Återkommer med resultatet senare! HEJ

Saken är ju den..

.. att vi är ganska coola!



I loved you once, needed protection

Min fina Nikolina var just här. Vi drog en pizza och checkade GossipGirl. Kan inte bli bättre. Nu är det långhelg, vi är lediga imorgon och fredag - så skönt! Jag tror jag behöver det, börjar bli ganska skoltrött..

Galet glad tjej när man får tillbaka sitt första arbete på Samhäll, tror man missuppfattat hela uppgiften, men det är några få som gjort riktigt bra ifrån sig - jag. VG+ stod det på pappret, och jag fick en chock. Sjukt kul att se, det är då man blir lite extra sugen på att plugga och göra bra ifrån sig. "Jätte bra!"  Thank you, bara tacka och ta emot.




si

Jag vill hem och kolla på Gossip Girl!


määääh, ÅÅÅH

JAG HATAR FISK! ! ! ! !

MIN MAMMA TVINGAR MIG ATT ÄTA, MEN JAG VÄGRAR. SÅ JAG KOMMER DÖ SNART, FÖR JAG ÄR JÄTTEHUNGRIG!

Hit by a train

Jag sitter hemma i mitt kök och äter. Varför? Jo, det ska jag ta och berätta, för att jag har rast i tre timmar, och idag kände jag inte för att tillbringa dom timmarna i en galleria, nej så jag tog tåget hem och äter. Sen ska jag tillbaka igen för att ha en värdelöst tråkig psykologilektion.

På tåget in i morse så kom Jossan på den härliga idén att vi åker till Gävle på torsdag, går på stan och så, sen kommer våra pappor och hämtar oss, så går vi på hockey och sen så åker vi hem. Låter as bra om jag får säga det själv, så hoppas vi bara det går igenom då. Det vore ju roligt.

Nej, nu ska jag äta upp och sen är det väl på tiden att åka ner till stationen igen då. Trevligplats det där..



SHIT VA JAG BER TILL GUD ATT TÅGET INTE GÅR !! SNÄLLA !!

Alone

igår kom åsa hit, vi tog på oss mössorna och tog en promenad. efter att varit ute i kylan ett tag så gick vi hem till mig igen om drack te och åt mackor. det var mysigt! sedan gick jag och la mig i min sköna säng.

där jag även ligger just nu. har precis avslutat en skrivuppgift om mitt kroppsspråk. det blev tillslut fyra A4 sidor. jag har ingen aning om jag gjort rätt eller inte, men jag hoppas det duger. inte för att det är värsta grejen, men ändå. jag är otroligt glad, för den här veckan kommer bli så soft. vi går ju bara tre skoldagar och har ledigt i fyra sköna dagar. jag hoppas jag tar en tripp till sthlm på torsdag för att inhandla ett par nya skor, men vi får se hur det blir med det.. nu ska jag göra mig en till kopp te, ska upp till kyrogården idag också, har inte varit där på jätte länge. 'förlåt mormor!' nej, puss på er!


yr

känns som att alla gör någonting idag, alla utom jag. och det är så jvla skönt! har pratat med å om att göra någonting, men fan va jag inte orkar klä på mig, gå ut ur huset, ut i kylan, in någon annanstans och sedan gå hem själv i äckelmörkret. nej, då stannar jag med andra ord hemma på soffan, så skönt. jag tror jag ska göra mig en kopp te och slå på en film, det vore skönt. men det skulle iofs vara nice att komma ut här ifrån. delade tankar? ja, hurså.nej, jag stannar hemma ikväll. då blir mor och far glada också, och det är bra. imorgon ska vi nog provköra en bil, eller vi och vi, pappa ska. men jag ska helt klart med och säga vad jag tycker. vill inte ha någon ny bil, men tydligen måste vi, jag fattar ingenting. morgon hoppas jag att det blir någon form av chill med tjejerna, var länge sen nu..

nej, ska koka vatten nu. later.. love yah!


tack åsa


COLDPLAY - FIX YOU
COLDPLAY - THE SCIENTIST


why


jag ville inte erkänna det, men det är ganska självklart nu i efterhand. ganska roligt om man tänker tillbaka på hur jag var, vad jag sa och vad jag gjorde i närheten av det. men som det är nu, så kommer det att förbli!



YOU KNOW YOU LOVE ME


NU SKA JAG KOLLA PÅ TREDJE AVSNITTET AV GOSSIP GIRL!
i love it



helt sjukt va bra det är. jag verkligen Älskar det, galet.

någonstans

Jag kan inte röra mig. Dels för att min fot har somnat, och sen för att det är lite för mycket grejer på golvet. Jag måste verkligen städa. Men det kan jag göra på onsdag när jag slutar klockan 12 istället för 14 - skönt. Sen om jag är frisk, det vill säga inte förkyld, slutat hosta och går utan huvudvärk så ska jag nog ta och starta mitt träningskort. Det börjar bli på tiden känner jag. Bara jag kommer in i det så ska det nog gå som på räls igen. På tal om räls. Fick en ny tid hos tandläkarn, imorgon istället. Jag hoppas tanten kommer komma med beskedet att "vi tar bort den idag!" , men det vet jag att jag kan drömma om. Jag har fått en glugg, den ni. Skönt. Kanske jag kan få ha den här skiten ännu lite till, det vill jag! T-centralen är ju faktiskt lite mysig. Har sagt det att jag ska dra till med limegröna snoddar imorgon, men jag tror tyvärr att jag bangar. Jag kör på det lite neutralare. Körde ju trots allt på rosa & blå i femman - självklart varannan tand!

Nu ska jag röja en gång på golvet och släpa mig till köket - jag ska ha varm oboy! Fryser som en tok..


love it!

Vem är det som står i köket och gör plättar till frukost? Är det hon Noa? Jooo, men det är ju det. Fan va fint!

Kesi - min lillasyster

Halva delen av munnen /läppen är svullen och känns obehaglig. Ja, jag har varit hos tandläkaren och borrat. Har aldrig haft bedövning, men tydligen var det növändigt nu. Var berädd på att det skulle göra sjukt ont med sprutan, men det kändes knappt.. Sitter just nu i soffan och är galet sugen på chokladbollar, ååh så gott det vore. Skulle vara bra att ha någonting att muta små tjejerna med senare också. Ikväll är det alltså dagen då mina små kusiner ska sova över och grejer. Herre gud säger jag bara, men det ska nog gå bra, Tilia avgudar ju mig så. . Fast, säg någon som inte gör det?!

Heejj

I want you!

Jag vill ha pengar, jag vill åka utomlands, jag vill shoppa, jag vill ha en kappa, jag vill ha en ny mobil, jag vill ha en egenlägenhet, jag vill ha mat, jag vill inte gå i skolan, jag vill till usa, jag vill jobba, jag vill ha helgen ogjord, jag vill att det skulle blivit bra, jag vill inte att läget ska vara som det är, jag vill gå hela dagen i skolan imorgon, jag vill inte till tandläkaren, jag vill inte ha tandställning, jag vill ha nya skor, jag vill ha en stor snygg väska, jag vill ha dig!


Däckar snart

Sitter i skolan och ska ha mediakommunikation, huvudet är tungt och facet brinner. Annars fryser jag och har ont i halsen. Åker helt klart hem efter den här lektionen och sover, klarar inte av att vara med på gympan.. Usch vad jag inte orkar med det här, blää. Hejdå

Insperation

Min kära vän Anna har idag valt att äntligen göra sin blogg lite snygg. Tack gode gud ! Och där ifrån fick jag alltså min insperation till att göra min också lite snyggare och roligare. Så bilden ovan är alltså tillfällig. Nu ska jag kolla om det finns ork i mig att börja fila på det här ikväll, eller om det är sängen som gäller nu..

Det blir ju faktiskt inte alltid som man tänkt sig

Börjar med att säga det att de som var igår, det var en engångs grej, och kommer antagligen inte ske på ett riktigt bra tag igen. Bara så, du och ni vet det.            :)      det är inte direkt värt det..



Annars, gårdagen började med att det rullade in en härrans massa tjejer till fribergs, men som min vän anna sa, så över gick det snabbt till en mix. Kvällen susade på och det var nice, Nice tills det började hända grejer. Folk låg på golvet, skrek högre än vanligt, hällde saker och även inträffade en liten olycka. Skit samma, det gick som det gick och vi har blivit påkommna. No big deal..
Efter att alla gått vidare, hem till lill edlund eller till stan, eller till och med hem så plockade vi undan det värsta och sedan begav även vi oss till edlund för att träffa lite nytt folk. Jag och nikolina styrde ju helt klart dansgolvet under större delen av kvällen. Annars var det mycket snack om den där skolan Thorén, vet inte vad som är grejen, men enligt brudarna var det lite coolare att gå där än någon annanstans. Kul för dom, kul! Annars var det även en del prat om Oddes vän purjo, igen aning om vem de var eller vad han gjorde där, det förblir en fråga. Efter ett par timmar var det hemgång som gällde och det gick sådär då som pricken över i't för kvällen så var min cykel borta, snodd, spårlöst försvunnen. Men den återfanns på söndags eftermiddagen med ett tungt huvud. Leriga skor och kalla fötter så somnade jag ganska fort efter ett fotbad.

Just nu är det blandade känslor. Jag är sjukt galet helt fruktansvärt arg på min bror som får hela kvällen att låta som att det var min ide, mina vänner = mitt ansvar, alltså mitt fel. Det är mitt fel att folk står och häller öl på golvet och struntar sedan i att torka upp. Att det är mitt fel att folk hoppar ut ur fönstret och smutsar ner. Men saken är den att jag vet faktiskt inte om jag kan säga att det är det. Men jag blir så fruktansvärt arg och besviken på hur folk beteer sig. Kanske man själv ska göra likadant och sedan se vad som händer. Eller nej, förresten, skulle aldrig hända.

Nu orkar jag inte tänka på det här mer, men jag är ledsen för konsikvenserna för dig, tyvärr finns det inget jag kan göra. Im sorry, jag menar det!


de e vi som e partyt

Fyfan för att städa
Fyfan för lukten
Fyfan för det här, dagen efter


ni är ju för underbara!


truth


three words, eight letters


kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Jag orkar inte.

I lördags var det kräftskiva hos familjen friberg vilket betydde att det var fullfart fram tills 00.00 - då kastade de flesta in handduken, kan det blivit lite för mycket att dricka för de äldre?! Vi barn däckade inne på soffan till Batman och sedan lite av the Rock som enligt Fille va skit bra. Vi fick ju tyvärr inte se slutet då en trött Kryck-Josse ville hoppa hem och sova. Juste, Norge besök hade vi också, en tystlåten sådan. Men hade jag varit i hans situation hade jag nog gjort det samma.

Fest hos vår 13 (kanske 14) årige granne Daniel var det också. Och tydligen var han tvungen att ställa högtalarna i fönstret, ut mot vårt hus på högsta volym. Och inte vågade han öppna dörren när vi plinkade på. Skit ungar..

nu ska jag lägga mig, lite sovmorgon imorgon, men inte mycket. god natt


RSS 2.0