dont try



Ögenen svider och jag dör snart för att jag är så trött.
Ska nog lägga mig på soffan snart, om inte mitt liv, åsa kommer hit eller så.
Hejdå!
  








Shoppa inte För mycket!


Om du vill ha en rikedom, så bygg upp en rikedom av kunskap

Sitter för tillfället vid köksbordet med matteboken framför mig. Dåså, nu har alltså skiten börjat. Jag kommer få kämpa som en galning för att klara denna kursen, uschfyfan. Men duktig som jag är gör jag mitt bästa och pluggar nu redan första dagen. Senare måste jag läsa psykologin igen. Annars kommer jag inte förstå vad han pratar om imorgon. Värdelöst som det är så slutar jag 16.15 imorgon, men sen är det helg för mig också "åh, nu är det helg då! - Julia Nilsson 17 år". Ja, okej! Kul för dig då..

Nej, nu ska jag göra mig en till kaffe och sedan fortsätta leka nörd. Hej


Godnatt

Barnen på Luna är bäst!!


well.. its Hard to live

Helt död efter skoldagen. Sjukt trött efter idrotten. Hungrig som ett djur.

Nu ska jag äta och kolla på film!


I want you by my side Kiss me now, Love me now



Sitter i strumpbyxor, sockor och en tjocktröja. Fryser som en idiot och har galet ont i huvudet. Nyser och hostar gör jag också. Har jag med andra ord gått och blivit sjuk? Ska leta fram lite tabletter och käka sen är det väl bara sömn som gäller. Jag tänker inte börja skolåret med att vara hemma och vara sjuk, aldrig!

Som jag har nämnt några gånger hade jag drama idag. Det var så mycket roligare än jag trott. När jag säger att det var roligt betyder det alltså att jag tycker om att leka barnlekar. haha, det var det vi gjorde idag. Kull, fruktsallad, hej leken osv. Kommer vara sjukt skönt att komma till drama lektionerna och bara leka och fjanta runt, slippa vara seriös som under de andra 'normala' lektionerna. Annars idag i skolan så började Svenskan, och klassen var ju som den var. Har en känsla av att det inte kommer bli så bra, men äsch. Skolan kommer vara chill denna termin, eller jag har inga direkt jobbiga kurser, så det är skönt. Dock är det tiderna som är osköna, så jobbigt att sluta 16.30 och 17.00!..

Ont i lederna har jag också.. hmm. Nu ska jag kolla om vi har allting hemma för en kladdkaka. Oj va det ska bakas här isåfall!

Why do I feel like this?



Vad gör jag uppe? Jag som skulle lägga mig super tidigt idag.. Trött är jag, men jag är så mycket hungrigare. Det godaste som finns kan ju vara att äta nu på kvällen - då man inte ska äta med andra ord. Sitter alltså med en skål med flingor och yoghurt i knät. Mhmmm, mummms !!

Psykologi stod på schemat idag. Det gick väl sådär, känns som att jag kommer bli lite hjärntvättad, men annars så verkar det intressant. Galet mycket ord och skit som jag fallar noll av. Men jag antar att det kommer med tiden. Har bestämt mig för att hänga med och plugga från början. Alltså redan från idag. Läste sidorna vi skulle (läxa tills på fredag) och ska nog göra det varje dag. Då borde det ju gå in tycker jag.. Nej, imorgon är det Drama och jag vette fasen hur det kommer gå. Det ända jag ser framför mig är Romeo och Julia "att vara eller icke vara, det är frågan". och drama vet jag inte riktigt om det är min grej, men det visar sig..

Nu ska jag äta upp och sen är det sängen!


Slår allt

Dagens bästa är ju helt klart när man är nyduschad, har myskläder och sitter med en sjukt bra tidning. Ett stort plus är ju också godiset som står brevid mig. Det finns nästan ingenting som slår det en dag som denna..

Elle och candy, here I come!


Nöjd tjej

Golvet är rent, finns ingenting man kan snubbla på. Sängen är nybäddad så man slipper hitta kläder och tidningar under täcket. Skrivbordet är rent så min bästa vän kan stå och ha mycket utrymme. Nu är jag ganska nöjd men andra ord. Skulle dock behöva en till hylla har jag upptäckt, mina älsklingar  - väskorna, måste ha någonstans att stå. Tråkigt att ha alla på två krokar bara.. Funderar starkt på att dra en sväng till Kniven för att köpa godis eller glass för att förgylla kvällen, en tidning skulle sitta fint också. En dusch först av allt sen får vi se hur kvällen spenderas.

Imorgon är det Måndag igen och då kör vi efter schemat igen. Skönt att ha lite sovmorgon, dock slutar jag inte försen 16.30, fun! Har en äckligt lång rast att slå ihjäl också, tur att jag har Malin med mig!..


welcome to my life

Kvällen hos Vickson va nice. Blev dock lite mycket knivsta snack - alltså inte så mycket nytt prat med sigtuna tjejerna. Men en skön myskväll sitter ju aldrig fel liksom. Jag fryser ihjäl snart, det måste fasen vara minus grader ute. Känns för stunden som att jag har blivit lite förkyld. Känner min faktiskt - konsigt nog - lite hängig. Eller så kanske jag bara är trött.. Vem vet?! Men äsch, nu ska jag lägga mig i sängen med en kopp te och somna till någon fin film..

Godnatt


Jag hatar dig - Alexander Schöld



förlåt, men kunde inte låta bli att skratta lite till denna låt, eller är det ens en låt?! haha!

i have a dream

I nuläget sitter jag i köket och lyssnar på mamma mia låtar och kollar in mitt schema. Som jag sagt tidigare, det sämsta någonsin!! Okej, för att nämna någonting bra så är jag ledig på fredag. Min ända lektion (som inte är ensam i vanliga fall, har tre lektioner den dagen) utgick tydligen. Skönt det iallafall!

Ikväll hade jag tankar på att gå och träna, får se hur det blir med det. Kanske ska chocka och köra igång nu. Det blev ju tyvärr ingen träning igår - åkte till golfbanan och slog lite istället. Kanske man skulle ta och börja golfa igen, det är ju faktiskt ganska roligt. Då skulle jag och mamma kunna vara dåliga tillsammans. :) Får se hur det blir med den saken.

Nu ska jag plocka undan allt jag släpat fram, kanske ska jag plocka undan lite i mitt rum också, innan middagen. Alltid skönt att sova i ett städat rum. . Får se hur det blir med den saken också.

(ärligt talat, jag kommer nog inte städa, och heller inte träna. men det låter ju bra iallafall.)


04.00 - Usa

talade nyss med en man vid namn Carl. han åker till Usa inatt, ett år. coolt som fan, avis är jag! men när han kommer hem, då blir det high school party. de blå och röda muggarna kommer finnas på plats (har han lovat).



Ha det nice, BYE!

School baby, school

Imorgon ska man alltså tillbaka. Och idag kom jag på en sak. Om exakt ett år sitter jag här. Är 18 år och ska gå sista året på gymnasiet!

 


EX2B - Guc, Uppsala

Imorgon är det tisdag, det betyder att det är onsdag dagen efter det. Det betyder alltså att jag måste gå upp super tidigt för att hinna göra allt innan
jag sedan ska ta mig ner för den långa backen till en värdelös buss som sedan tar mig till ett ställe folk kallar skolan.
Har sett mitt värdelösa schema. Det verkligen Suger, rakt igenom, jag lovar.
(för er som följer mitt liv och vill veta när jag ska till skolan, och när jag slutar, så bifogas tider med dagar här nedan)
Jag vill inte börja en ny klass. Jag vet att jag klagade en del på den förra, men ärligt, jag kommer nog sakna dom när jag sitter på mina värdelösa lektioner.
Jag kommer inte ha någon Ida att prata om allt mellan himmel och jord. Jag kommer inte ha någon Pluto (Emil) att prata Gossip Girl med. Jag kommer inte ha någon Acke som skämtar sig igenom dagarna.
Och jag kommer verkligen inte ha någon som Ingrid.. Det kan ju vara den störta förlusten.

Dubbel moral?! Äsch, ja, jag längtar lite till skolan. Snygg-Viktor och grapparna finns ju kvar. Ida går ju fortfarande på samma skola. Expo lärarna som kan va dom skönaste i världshistorien. Och dom nya ettorna.
För ett år sedan satt jag hemma och höll på att dö av nervositet. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Kunde inte sova. Fick panik om någon sa någonting om skolan. Jag planerade med Nikolina vad jag skulle ha på mig och hur vi skulle ta oss till skolan.
Jag var rädd. Rädd för att vara minst. Rädd för dom stora eleverna. Men nu sitter jag här. Ett år har gått och jag känner mig lugn. Jag är laddad inför skolan. Det ska faktiskt bli roligt. Eller roligt kanske var att ta i. Men ändå, det ska bli skönt att komma tillbaka till rutinerna. Fast ah, det ska bli roligt på ett sätt. Alla nya elever. Dom som jag var en av för ett år sedan. Dom nervösa ettorna.
Okej, nej, jag vet inte vad jag pratar om just nu. Kanske detta bara flög ur mig då jag fick lite panik över att Jag ska träna imorgon. Har inte gjort det på tusen år.
Iofs tränade jag lite på hemholmen.

Jag har dock ett bekymmer inför skolstarten - vad fan ska man ha på sig?
Eller förresten, vem fan bryr sig?

Mitt schema i dagar och tider
Måndagar: 10.00 - 16.30
Tisdagar: 10.05 - 16.30
Onsdagar: 8.35 - 14.25
Torsdagar: 8.35 - 17.00
Fredagar: 8.35 - 16.15

JAG SA JU DET, HELT JÄVLA VÄRDELÖST!

Hemholmen!

Hemma från en vecka i skärgården. Skönt har det varit. Jag kan nog sammanfatta resan med tre ord : Mat, Sömn, Tv


hemholmen


Imorgon åker vi!

Take A Chance On Me

Okej, jag är kär. Filmen heter Mamma Mia - vilken stjärna. Första låten: I have a dream, tog mitt hjärta med storm! Så härlig musik från Abba så det är helt galet. Skådisarna, dansen, musiken. Verkligen allt. Jag både skrattade och grät, åh så härligt! Kan inte sluta le..
 
Har du inte sett den? Det måste du göra nu!




Han var ju galet fin också!
(Dominic Cooper)

några Kräftor och en Hummer


Nej men det låter som att det vakas en repris från förra året. Kan det vara så bra alltså?
Självklart är det så!
Kanske ska man glida dit i en Hummer för att få till temat till 1000.
(hahaha)
Uppgifter har delats ut, och det roligaste är att se om alla skött sig.. good luck!


 

Min Åsa Sahl






She said, you don't know me - She said I think I'll going to Boston

Sitter med en varm dator i knät och en varm kopp te i handen - skönt. Är lite för pigg för att kunna lägga mig än. Galet vad man kan ställa om kroppen med tider. Måste börja ställa om snart igen. Om inte allt för lång tid blir det till att lägga sig tidigt och sedan upp till skolan. Usch! Jag som gillar att ligga och kolla på film sent in på nätterna, eller vara ute och driva. Sova länge på morgonen, eller ah, rättare sagt att vakna vid lunch tid.
 
Om en vecka, just nu. yes. Då sitter jag förmodligen på en klippa i skärgården, stora koftan är på, brevid mig har jag mina fina vänner och i öronen hörs Augustana - Boston. (bara för det måste jag slå på den nu!) - UNDERBAR DEN ÄR! Hoppas bara vädret väljer att vända sig igen. Det måste det göra! (bara för det måste jag kolla på yahooweather.com)

Måndag: 22°C "Partly Cloudy"
Tisdag: 21°C "Partly Cloudy"
Onsdag: 22°C "Light Rain"

Ah, det här ser ju lovade ut, not! Men, blir det regn och rusk är vi väl förberädda med mat och spel i stugan. Resan kan ju inte gå snett, det kan ju faktiskt bara bli riktigt kanon! Helt perfekt att åka iväg just en vecka innan skolan. Komma iväg och mysa, sedan börjar allvaret!   J A G   L Ä N G T A R ! !

 




So here I go with all my thoughts I’ve been saving

Lägg ner bara!

Soft

GRATTIS MARIA SUNDH!

Annars, galet nice kväll. Eller ah. Både börjar och slutar hos familejn Sundh, sweeeeeeeeeeet. Det kan ju bara vara bra. De gillar vi. Min favorit, Filip, valde dock att lämna oss ganska tidigt, för en viktig grej : ( (can´t tell u) *bliiink**fniizZ* . Annars var det Söderlund som gällde under kvällen. trevligt trevligt! nu ska jag sova. hejdå!

joanna elisabeth friberg - mitt namn


RSS 2.0