N - monki

image429

kanske en ny favorit butik? :) ska i alla fall tillbaka dit idag och handla för mina monki-pengar jag fick i julklapp. så söt liten butik med så mycket söta grejer! nej, oj. Nu måste jag synda mig såg jag, ska åka med tåget 12.05. hurry hurry!



Pusss







tröttis - photoshop!

image428

N - inför nyår!

var tvungen att se hur det kommer att se ut med mina fjädrar, och här nedan ser ni resultatet!
(dock inget smink + att de ska sitta intill fransraden, jag vet!) :)

image427

N

Åh vad jag behöver ett nytt år! Har en känsla av att jag inte är ensam om det heller.. 
Men oj sådan tur jag (läs vi) har, det är fasiken inte långt dit, yeey.
Nyårsafton firas som vanligt med familjerna Friberg, Sundh, Rapp, Egerup & Sagler. Den här dagen är så otroligt rolig för jag vet inte många som gör som vi. Inte bland mina närmaste iallafall, så det gör det alltid lite extra roligt att berätta om vårat firande.
Tänker inte skriva ut hela vår dag, men jag kan meddela att den startar med att alla har sina über sexiga långkalsonger (HAHAHA), och sedan så är dagen igång. Pulka,skridskor,pingis (beror på väder), Tv-spel (Rapp), Fördrink (Friberg), Förrätt (Sagler), Varmrätt (Sundh + Rapp) & efterrätt (Egerup). Allt slutar alltid med ett misslyckat och spårat fyrverkeri (dom vet tyvärr inte hur man gör. Haha, förra året krossades en ruta..mer behöver jag inte säga.) Sedan går barnen åt olika håll för att fira med sina vänner.

Om jag själv får säga det så är det en otroligt lyckad och trevlig dag! jag gilla´t.
(yrt?! jag vet!)


Nu ska jag ta och slå på lite musik och städa mitt rum (igen). Jag tror till och med att jag ska vara duktig och städa bland alla kläder som man inte hittar i lådorna. Grymt jobbigt, men något som måste göras!
Tror faktiskt just nu att kvällen blir en hemma kväll med glass och mys med familjen. Orkar inte göra något känner jag. Tråkigt?! I know, men jag måste ju ladda inför måndag - oj oj vilket fiande det ska bli!
Pusss!


min nyårsklänning för övrigt, den andra på sidan! (ska dock bära den utan band!)
Rut. m.fl.

Hockey fredag!

Tänkte spendera kvällen hemma, sådan otrolig huvudvärk. Men nej, nu laddar vi om för nu ska vi till Södertälje!
Oscar spelar (Timrå alltså) och vem bangar på att ha en trevlig kväll med hockey, och en kväll med tjejen och inte träffat på länge, Josefin! :) Så jatack, nu tar vi en ipren och kör.


Annars så fyller min vän Iman år! Grattis till dig babe, hoppas du haft och får en fortsatt trevlig dag.
(bjuder på en bild på bruden också!)
image426

N

Julen är över och snart är nyår här!
Just nu är jag super taggad på en riktigt lyckad kväll - får väll se hur det går!
Har nu bokat mig en sminkös, detta år går äran till fröken Anna Rapp! :D haha

Torsdagskvällen har spenderats hemma med familjen Levin från Trollbäcken. Mycket trevligt att se folket igen, var ett tag sedan må jag säga! Har äntligen fått klart för mig vad Anna och Åsa håller på med (mammas kusiner) Anna pluggar i Karlstad och Åsa i Lund. Anna ska bli... HAH, kul att jag inte minns! Men Åsa är iallafall färdig jurist om tre år. Förstår inte hur dom orkar.. Uscha! :)

Freja ligger och sover här brevid mig, ganska så avundsjuk är jag måste jag på peka för jag är så trött. Har lagt mig för sent och gått upp vid tio tiden varje dag nu på lovet! Det är fel.. Men imorgon har jag verkligen ingenting att vakna för, jag ska sova ut, verkligen sova ut! Imorgon fyller ju iofs min käre vän Iman år. Så vi får väll se vad det blir fäör festligheter på kvällen. Nu ska jag fortsätta umgås med folket.. Hejpa!


N

Förlåt för inlägget nedan (förstår om ni inte vill läsa, men dt är inte för er utan för mig själv!) men som jag sa, jag är så övertrött just nu så, aa. Ur tjej - yrt inlägg! :)

N

God Jul, Merry Christmas, hyvää joulua, καλά Χριστούγεννα, Noeliniz kutlu olsun, Sretan Bo?ić, с Рождеством



Efter en otroligt jobbig men också rolig dag på 'jobbet' så sitter jag här och är jätte trött. Men jag ska inte lägga mig än, har lite kvar att göra. Varför göra allt så sent?! Äsch, det är något man aldrig kommer att lära sig, så är det bara! :)
Ikväll har jag suttit hemma i soffan med mor och far och kollat på alla julfilmer som rullat igång, en efter en. Det ger en extra jul känsla, vilket är kanon! Varför känner jag inte det där pirret i magen och är jätte pigg - så att jag inte kan somna. Varför hör jag inte längre mamma och pappa viska i köket vilket paket som är till vem, vad man ska skriva på det. Varför vaknar jag inte jätte tidigt och vill bara springa ut och skrika?! Nepp, så är det inte längre. Självklart är man lite spänd, för man vet aldrig vad som väntar en på julaftons morgon, men ändå, ändå sker det ingenting nytt. Jag vill bara barn, bara för den här kvällen och morgondagen. Jag vill vara livrädd för tomten som är världens snällaste granne, jag vill slita upp pappret och skrika när man får sitt största paket som är precis det man önskat sig. Men, det är något vi alla växer ifrån. men det jag ville säga med att det är kanon att dom visar dessa filmer är att jag får lite pirr i magen, jag vill sova men kan inte, inte än iallafall!
Imorgon då, älskade morfar kommer vid ett tiden och myser runt, vid tre blir det självklart Kalle, och mot middagen kommer även Morbror Jenny Tilia och Freja (dom firar hos Jennys föräldrar först). Ååh så jag älskar när barnen kommer med sina dockor och vagnar och gungar runt som om dom inte visste någe bättre ( vilket dom heller inte gör), men ändå! :) 
Nej, nu ska jag sluta skriva och bädda min säng, sedan ska jag sova länge imorgon - tio iallafall!
Men som jag sagt ovan, God jul! :)  


image425

♦Mamma har satt upp en nistel i hallen
♦Årets vän! Han är inte vit, han är lika fin och grön som vanligt (hoppas verkligen att det dyker upp mer klappar under honom bara! (det vet jag att det gör iofs ;)
♦Även här några trogna vänner som dyker upp och håller oss sällskap under julen
♦Glitter glitter glitter - I like it!

jag gillar inte att gå upp klockan 08 på lovet! men en dag till bara..

image421
Trött, trött och jätte trött

inget mer att säga än att jag är jätte trött!


















sängen väntar, så varför inte?! God natt!

image420

Grattis S!

Min otroligt snygga vän Stina fyller år idag, så klart man måste gratta!
Så, Grattis S! ♥


image419

mormor!

Om du var vaken skulle jag ge dig
allt det där jag aldrig ger dig.
Men du, jag ger dig min morgon,
jag ger dig min dag ♥

Perfekta läppar, perfekta naglar, perfekta hon!

image418"Nu har vi lov, hah!" - Men va skönt för er då,
själv ska jag som vanligt
ta bussen 08.05 imorgon och sitta i skolan
på en matte lektion
och sedan åka och jobba,
sen hörrni, sen har jag också lov! :)

Ikväll ska jag troligen bara vara hemma,
kolla på det 11 avsnittet av Gossip Girl
 (Tack Emil som sa att det äntligen kommit ut!)
 "Det är så bra, omg, omg, omg! du måste bara se det, det är jätte jätte jätte super bra!!"  - haha, glad man blir av den killen och hans kommentarer!

Som sagt, nej.
Nu ska jag plocka undan lite i sängen och sedan ta plats. Måste ladda lite inför morgondagen.'Jobba' - hej!








Torsdagsmorgonen

God morgon! :)
Det blev en hemsk morgon från min sida, ställde klockan på 06.00, men vad händer? Pappa kommer in och väcker mig 07.30!! Panik, upp och sedan skynda ner till bussen. Mindre kul alltså.. 
N var nog den som fick ta stryk på bussen istället för att skylla på mig själv eller liknande. Sorry! (A)

"Ni får göra vad ni vill idag, sen får ni gå här ifrån efter tio!" - Tack Anders Haag, Datorkunskaps lärare.
Jag ska leka lite med photoshop nu tror jag, jag absolut ingenting bättre för mig så varför inte?! :) 

Senare blir det muntlig redovisning på svenskan, hoppas verkligen hon ser och märker att jag lagt ner tid och energi på detta. Det ska nog bli bra, låten är lite lång (4 minuter), men äsch, det får vara så nu! :) 


Hjälp mig! :)

image417

Dock imorgon!

image416

Dagens - jag vill ha!

image414
Jag har inga väskor, vekligen inte.
Jag har tröttnat på alla, så dessa skönheter skulle jag inte tacka nej till! :)

photoshop

image413

söndagskvällen avslutas med gossip girl! :)

image412
Snart, snart händer det, det nya året kommer - en helt ny start!
Jag längtar!

you´re the one

image411How can it be that we
Waited so long though we knew we belonged
I always felt I´d find someone
And I do believe that you´re the one
















Hey fredag!

ååh så jag har saknat att umgås med alla tjejerna tillsammans. ikväll blir det ändring på det :) hoppas på god mat, skvaller och en mycket trevlig kväll med mycket trevligt sällskap! :)


panik!

Finns det inget bättre än att vara ny duschad, och fräsch, och sätta sig ner och måla naglarna! Jag gilla´t iallafall! :D hah, det blir dom ett plus i kanten lixom, vilket är kanon. men något jag verkligen inte tycker om är att jag får panik, jag vet inte vilken färg jag ska ha. haha! uscha! Sitter i skrivandes stund och kollar vilken jag ska ta. Lila, svart, rosa, knall rosa, metall?! panik är det rätta ordet!

men det snyggaste är ändå när det ser enkelt och fräscht ut (nedan) ! men det får vänta för min del, de måste få en chans att växa lite till först. :) efter jag valt färg och även målat på det ska jag lägga mig i sängen och kolla igenom lite matte tal, har ju trots allt matte prov imorgon. 3x+5x - 7x = ? haha! :) typ så, svar ja! så, önska mig lycka till!

image408

Sängen väntar! :) Pussis

image407

älskling!

Åh, tack för att du finns. Du gör mig lycklig i alla lägen!
image405

Ett måste!

Något jag tycker alla borde göra är det jag gjorde ikväll. Komma iväg från allt.
Bara ett bad, man behöver inte ha massa ansiktsmasker och hårinpackningar för att känna sig lite extra.
Utan ett bad. En längre varmare dusch. Det kan göra skillnad. Jag lovar! Jag tror det är allderless för få som unnar sig lite tid åt sig själva - åt att bara ta de lungt! Vilket självklart inte är bra. Allt fler ungdomar och vuxna stressar för mycket idag. Det är skolan/jobbet, efter skolan/jobbet, träningar, affären, ärenden, vänner, familj, fester, middagar osv osv.. Därför kan den där lilla tiden betyda så mycket!

Okej, alla kanske inte tycker om det. Jag älskar det ialla fall. Jag känner mig som en helt ny fräsch människa, vilket är extra skönt nu när vi är mitt uppe i en årstid som är så deprimerande. (verkar inte som att jag är ensam om att tycka det heller..)  

Fine, du kan vara i ett jätte bra och fint förhållande,men jag tror fortfarande att man behöver komma iväg från verkligheten, bara bort från all stress och skola / jobb. Unna sig lite kärlek till sig själv - det är nog ett måste för ett bra och hälsosamt liv. Tror ni inte?!

Pricken över i:et är ialla fall (för mig) att måla naglarna. Hah, tönktigt men sant. Idag blir det lila. Sedan släckar jag lampan till lite mysig musik. Imorgon är det en ny dag, nya tag alltså! :)

Gör som jag.. hemma spa!

image398


Kan ju meddela att nu tar jag glassen med min in i badrummet för en skön stund för mig själv!
(Gå in på just det här inlägget för att kunna förstora bilderna. Lite knasigt just nu!) :)

Dåliga tider?!

Ärligt, vad håller jag på med?
Jag är inte så deprimerad som jag kanske "leker" och tror att jag är. Jag kan säga det att jag är inne i en liten "down-period" då jag känner att allt suger. Jag orkar ingenting, känder inte någon drivkraft till att göra saker. Jag känner bara för att ligga i sängen och stirra upp i taket och bara vara. Och så är det jul också, usch! (jag älskar julen! men inte just nu!!)


Något som är bra är att jag har kommit på vad en stor del av det hela är. Jag tänker för mycket. Tänk om.. vad hade hänt om jag.. varför gjorde jag inte.. osv. Noa, skärpning!

Nu ska jag gå ut i det tråkiga vädret. Ska gå hem till mina kusiner. Dom är dom enda som kan få mig på andra tankar vilket är good! :) Hade iofs helst velat att A eller N hade slutat tidigt idag, men nope. N slutar 16.15 och A 16.00 tror jag det var. Så nix, får se vad jag gör senare!

BORT. FÖRSVINN UR MITT HUVUD!


den bästa!

förlåt jag vet, förlåt! någon jag saknar så jag nästan dör just nu är min farfar. jag vet att jag klagat. men nu när man har sina stunder då man kommer på att man skulle inte klara sig utan nära och kära. jag höll på att förlora min farfar för ett tag sedan då han fick en hjärtinfarkt. han var så svag och liten då han låg där i sjuksängen. varför ska det alltid behöva hända något för att man ska inse?! Förlåt! Jag har världens bästa farfar och jag älskar honom för den han är! Den dagen det sker, då det händer - vet jag inte vad jag ska ta mig till. men det får inte vara snart, det är jag inte redo för!

image396

jag har tråkigt! :)

Ta fram din mobil och skriv ned namnet på den i telefonboken som ligger som det numret som står här:

17
.Ditte E
40. Iman
37. Pappa
36. Mammas jobb
48. Josefin Sundh
35. Jenny N
24. Filip F
66. Natta S
72. Petter LN
54. Line Nordendahl
21. Fanny R

Har du pussat nummer 72? Haha, nix.
Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 36? När vi åkte till Spanien utan Pappa och Niklas
När ska du träffa nummer 48? Vet inte! Gärna snart.
Är nummer 54 söt? Jaa, herre gud ja! Lilla snuttan.
Vad var ditt första intryck av nummer 35? Snäll och gullig, hah. min lilla moster!
Hur träffade du nummer 17? Ingen aning, genom våra föräldrar. Har känt henne hela mitt liv!
Gillar du nummer 21? Snäll och söt tjej!
Har du träffat nummer 40 den senaste månaden? Faktiskt inte :/
När såg du nummer 72 sist? Jag vet inte, höstas typ, på stan
Har du varit i nummer 66 hus? Nix, faktiskt inte! :)
När är nästa gång du ska träffa nummer 24? Hah, ingen aning! :)
Är du nära vän med nummer 37? Pappsen, så självklart! ;D
Har du gått på bio med nummer 40? Det tror jag faktiskt inte, eller jag vet inte :)
Skulle du kunna gå ut med nummer 72? Hah, jo det tror jag väll?!
Vad pratar du och nummer 54 oftast om? Livet, haha. Massa, hur det är när man blir äldre, hon är så söt! :)
Känner du nummer 48? Yes sir! :)
Skulle du kunna ge nummer 21 en kram? Ja?! :)
Hur är vänskapen mellan nummer 36 och 54? Hahaha! Lines faster = min mamma! så troligen ganska bra.
Hur länge har du känt nummer 35?  vad kan det vara? fem år nu kanske?!:)
Hardu och nummer 17 ett förhållande? Haha, nää, Tyvärr inte ;)
Har du velat slå 40 i ansiktet? Hur många gånger som helst! Haha, neeej :D
Hur träffade du nummer 35? Morbrors fru.. så :)

Ooh, Julen! :)

Sitter just nu och lyssnar på Where are you Christmas med den söta lilla flickan från The Grinch!
Ni minns väll? :)

image395


haha, förlåt! - men ingen är perfekt!


Söndagen blir måndag!

Klart klart klart! :) Mycket skönt måste jag säga.
Nu har jag ju slutat bita på naglarna så nu ska jag hålla rummet så här också, peppar peppar.
Stor städning vart det alltså idag, och jag är mycket nöjd. Det blev så mycket bättre än det var förrut. Det stora skrivbrodet tog sån plats så! :)

Imorgon slutar jag 11.55 istället för 16.45 vilket jag själv tycker är väldigt trevligt. Då blir det skönhetsverkstan på vägen hem och sedan ska jag plugga! Japp, hör och häpna, men det ska jag. Har matte prov på torsdag vilket är mindre kul. Men så är det, och jag ska fixa det galant! :)  Ska även skriva en engelska uppgift men också en svenska sak jag inte lämnat in än. Vilket är mindre bra! Nej, nu ska jag släcka och sova. Upp tidigt imorgon så.. :)

image394


När man vill, så vill man, och jag vill!

Fredagen;
Efter en tråkig skoldag utan varken Ida eller Amanda, iofs det var mycket trevligt att spendera dagen med Micke, Sabina & co. Så tillbringade jag kvällen med Nikolina hemma hos mig men också hemma hos Ville med Viktor och Vilhelm själv. Åkte hem vid två tiden och slocknade efter lite allmänt prat. Myys!

Lördagen;
Vi vaknade vid elva tiden (mycket bra gjort!) då var det frukost och sedan väntade sängen med Gossip Girl och glass! Åter igen - Myys! "This is nice, right?!" Anna kom även förbi och lekte med kusinerna som kom över på fika. Kvällen blev otippad men mycket rolig. Haha! Man kan ju säga det så att Anna och jag utnyttjade Knivstas aktiviteter. Förlåt om vi förstörde, haha, men äsch.. Somnade vid halv tre hemma hos myttis.
 
Söndag/ Söndagen;
Sedan var det upp 05.30 då Anna skulle iväg på cup! Uscha, själv åkte jag hem och sov lite till. Nu sitter jag i mitt jätte ostädade rum och väntar på att papps ska hjälpa mig med att bära ut skrivbordet! ÄNTLIGEN!!
Kvällen får gå åt att fixa klart här inne, sedan blir det ett vamt bad och en skön natt sömn! :)

Lägger upp bilder på mitt äckliga rum sen! :)
Ciaao så länge!

Lördag! ; tack för ikväll!

image393
Du och jag, hah!

Lägga till namn?

Vad säger ni om att jag skulle lägga till Noa?!

Joanna Elisabeth Noa Friberg
Pappa tycker det är en mycket bra idé, men jag vet inte. Kanske lite töntigt.
Men jag har ju trots allt kallats det sedan jag var liten, plus att många tror att jag heter det!



Nu kommer mamma snart hem från jobbet och då väntas thai mat! Mmumms
Sedan blir det - till en början - myys hemma, sedan får jag se vad som sker.
Kom på det nu att man måste ju nästan se Idol!
Jag hatar det,men är det final så är det. Plus att min älskade vän Ida är ju där.
Och dum som hon är tror hon att dom kommer filma just henne! Haha, hon är så söt.



Nu ska jag plocka undan här i vardagsrummet!
"You know you love me! XOXO, Gossip Girl"

Vill inget mer än leva storstads liv

Jag är inte ett dugg avundsjuk på folket som lever i Usa, och New York.
Nejnej, jag vill inte leva som alla i Gossip Girl. Gå på as frässsscha fester, va tillsammans med New Yorks hetaste kille och alla vet vem du är och ser upp till dig. Dricka härliga drinkar och bara njuta av livet. Hey lilla Knivsta - Noa, face it, det är på film!

jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill

Nej, nu ska jag kolla om från början på Gossip Girl, jag kan inte sluta titta!
Ikväll förresten; inga som helst planer, får se vad som händer.
Mycket välkommen med förslag! :)

image390

Stockholm med Nikolina!

Det blev alltså Stockholm idag, jag mår mycket bättre så klart jag slog till. Efter en mycket trevlig och skrattig dag sitter jag här i myskläder och är jätte trött. Hah, usch så dålig humor vi har när vi är trötta, det måste jag bara på peka! Men kul är det, eller aa, för oss iallafall! :) Nu ska jag nog ta och göra mig en kopp te (jag har nog druckit lite för mycket kaffe idag, och jag måste ju variera lite!)

Men måste också säga det att vi är riktigt dåliga på att shoppa, så onödiga köp! fast en sak är säker, vi kommer lätt ha snyggast glas på nyår! :D Haha

Dagens inköp;
image389
-Knästrumpor
-Champagne glas
-Mammas julklapp

Sjukling?!

Ont i lederna och kroppen över huvudtaget, förkyld, ont i halsen och är jätte trött. Vad är det?!
Jag vill inte vara sjuk! Jag och Nikolina som skulle till Stockholm imorgon för att shoppa julklappar, men nej. Iofs vet jag inte om jag mår bättre imorgon, men just nu känner jag att sängen är den stora ettan på listan. Hoppas på att få komma in till en läkare imorgon och kolla halsen, jag kan ju faktiskt bara ha äcklig-att-ha-ont-i-halsen-halsfluss. haha :b Men vi hoppas på det bästa, att det bara är tillfälligt!

Känner mig jätte taskig mot min lilla kusin Line, 11 år som jag skulle bara pepparkakor med idag - så som hon har längtat! Men jag fick tyvärr gå hem och lägga mig istället, lilla snuttan blev nog lite sårad där.. dåligt samvete hej!

Men vad ska man göra om man inte mår bra? Inte så att jag bestämmer det så, :) Nu ska jag göra mig en kopp te och kolla på film. Jätte trött men jag har redan försökt sova, men det går inte. Kanske någon annan än jag som har kört på, varmt kallt varmt kallt, jätte varm, as kallt? (Kan ju meddela att nu är det ruskigt kallt!!!)Jag hatar det, ena sekunden är det as skönt och varmt under täcket, sen så får man panik. Då blir det as kallt, osv. Jag gilla´t inte iallafall!

Nej, men som sagt, hoppas jag mår bättre imorgon iallafall.
Ciao!


image386
Skulle vara så skönt att sova framför brasan,
men inte ikväll, inte ikväll!


Nu kör vi!

image388
Yepp, här är mitt nya liv mot fräschare naglar! Haha, tabletterna är fanimig inte goda någon stans, men uscha, nu kör vi, sju tabletter åt gången! Öljäst: B-vitaminer - hudens välbefinnande, samt för nervernas och musklernas funktioner. Silica: Stärker itt hår och dina naglar samt gör din hud mer mjuk och spänstig.
Som sagt, nu ska jag klara det, har prövat förrut och det gick ett tag, tills jag fick för långa naglar, usch! Bort med dom. Men inte nu, nu ska jag ha fina naglar. Och ni som känner mig, slå till mig varje gång jag ens tittar på mina fingrar. Hah, nu ska jag dricka mitt te sen ska jag släcka lampan och sova. Har sovmorgon imorgon så jag tänkte sova extra länge ikväll! :)
Ciaao!

Myyys!

image385image387
OM DU BARA VORE HÄR!

Så jävla söta!

image384

Kämpa på!

Känner mig trött och hängig, har ont i huvudet och halsen och känner mig nästan lite svimmfärdig. Usch, det här är inte kul! Menmen, jag ska ner till bussen om 25 minuter sedan tar vi oss igenom den här dagen!
Det värsta är att jag inte slutar förren 16.45, men som tur är idag att papps hämtar mig, så jag slipper iallafall åka den där äckliga anslutningsbussen :b

Nu ska jag fixa mig klart, later.. Ciao!

Nostalgi

Na na na na na na, yeah

Na na na na na

Na na na na na na, yeah

 

He lives in a house

Here in my town

He knocks on my heart

Whenever he's around

 

Yeah, yeah! Got blue, blue eyes

Yeah, yeah! He's so fine

 

My boyfriend, he loves me

He loves me very much

My boyfriend, he's special

We always keep in touch

He's funny, my honey

He loves me very much

My boyfriend, so fine

 

Na na na na na na na, yeah

Na na na na na na

 

He calls on the phone

Saying that he missed me

I don't feel alone

When he says he's gonna kiss me

 

Yeah, yeah! Got blue, blue eyes

Yeah, yeah! He's so fine

 

My boyfriend, he loves me

He loves me very much

My boyfriend, he's special

We always keep in touch

He's funny, my honey

He loves me very much

My boyfriend, so fine

 

Na na na na na na, yeah

Na na na na na

 

Yeah, yeah! Got blue, blue eyes

Yeah, yeah! He's so fine

 

My boyfriend, he loves me

He loves me very much

My boyfriend, he's special

We always keep in touch

He's funny, my honey

He loves me very much

My boyfriend, my boyfriend

 

My boyfriend, he loves me

He loves me very much

My boyfriend, he's special

We always keep in touch

He's funny, my honey

He loves me very much

My boyfriend, so fine

 

Na na na na na na, yeah

Na na na na na

 

Na na na na na na, yeah

Na na na na na

Na na na na na na, yeah
image383


Joannorna! :)

Sitter här med en härlig bagle och en latte (?) :) Så skönt att jag städade redan igår, tack Åsis för hjälpen! :)
Jag fick sova ut ordentligt idag, vilket var väldans skönt. Har ju inte gjort det på ett tag nu efter som att min kära farmor och farfar har bott här. Men nu har dom bosatt sig någon annan stans?! ;)

Rycktet gick igår om att min bästa vän (när jag var yngre) med andra ord, Joanna A var i krokarna. Lite tråkigt att jag inte träffade henne, men jag slår vad om att hon kommer tillbaka! Joanna A och Joanna F, it was perfect!

Nu ska jag.. jag vet inte vad. Haha, jag vette tusan vad jag ska göra idag. Skulle hem till Niki men jag vägrar att åka den dära bussen, och mor och far är ju tyvärr inte hemma än. tråkigt, men sant! Men vi har ju en hel månad på oss att köra ett litet julbak! :) Mysigt nu när man ska tända ljuset på morgonen och öppna chokladkallendern! (stavning?! ;) ) och se hur nära man kommer Julafton! :)

Nu ska jag äta upp sen ska jag nog lägga mig i badet!
 Ciao!

Skador?!

Haha, herre gud. Nu ligger jag här i sängen och är otroligt jklans trött. Uscha!
Tänkte bara meddela det att min vän N har hjärnskakning, iofs har jag försökt förklara för den unga flickan att det inte är något nytt, utan det var funnits med sedan lång tid tillbaka ;b
Nej fööörlåååt (A)
Och själv har jag brutit tån, och jag lovar . Jag har det! Haha, jag vet inte hur jag lyckades men på något vis sparkade jag i benet på sängen, och på två sekunder var tån röd, svullen och dunkade. fyyy! nu kan jag inte röra den :b Något är fel! Det har jag konstaterat.. bara satt ni vet ixom ;)

Idag gjorde jag värsta kapet, klippte till på ett par jeans som jag är rktigt nöjd över, tydligen vill fröken N sno dom, men det ska hon inte få göra ;) Sorry dude!

Nej, så trött som jag är (ni kanske märker?!) så ska jag stänga av datorn nu och sova!
CIAO!

Förresten, vad kan jag göra åt tån? Haha, vad gör man med en bruten tå? :P

RSS 2.0