Free fallin'

Nu är gulle bulle sulle dulle kulle julle hemma! ♥


En nyhet som funnits ett tag; Jag hatar äckliga filmer. Alltså fyfan, efter tio minuter igår satt vi bara och sa att vi ville hem, det var verkligen inge roligt. Nej usch, det var pain att sitta där må jag säga. Satt och var nojig hela filmen igenom, var till och med tvungen att smsa lite under filmen för att jag inte klarade av att titta, hehe. nej usch fy blä. Trode inte jag skulle kunna somna när jag kom hem, men det gick så mycke lättare än jag trott.

Å har fortfarande inte svarat på mitt sms?! Så nu hoppar jag in duschen, sen måste jag plocka undan i mina rum. kanske göra det först.. Skit samma, seeeen blir det till att fixa inför morgondagen som ska spenderas med mina BBF's. Idag Måste jag träffa Julle också, det måste jag!

häääjpa!

I should know who I am by now

Fryser ihjäl snart, och dör av trötthet. Förstår inte varför jag sitter uppe och kolla skor och klänningar om och om igen, vad är grejen? Fast det gör inte jätte mycket att jag är trött, för jag kan sova ut imorgon, såå skönt!

Okej, idag har jag bestämt mig, jag ska lägga av. Jag ska lägga av med att äta så mycket skit. Jag kommer rulla fram snart och det vill jag faktiskt inte. Så helt seriöst, skärpning nu! Idag åt jag min sista godis på en vardag. Jag får äta godis en dag i veckan, fredag eller lördag - eller speciella tillfällen. Tillexempel när jag inte har tillgång till något annat, då är det okej att äta. - haha, jaa okej jag gör allt för att få äta candy. Men grejen är den att om jag klarar det här nu så har jag lyckats med något jag faktiskt trott ska vara omöjligt. Men som sagt, inge godis! Och.. jag ska verkligen försöka hålla mig även då jag får äta. Because, this is not fun. Någonting har hänt.. Snart kommer jag inte kunna ha mina jeans. - haha, okej riktigt så långt har det inte gått.. men ändå. nej, jag pallar inte! BORT MED GODISET OCH LYCKA TILL!

höhö tänker ni, aldrig att hon klarar det! fine, just därför ska jag göra det


I want it all

Bra, då stannar du här med mig i en timme nu då! - Det var en av många grejer min föredetta handledare Frida sa idag när jag var och hälsade på min praktikplats. Dom är så sällskapssjuka, men jag förstår dom. Det är ju inte direkt roligt att stå själv i en butik och det knappt finns några kunder. Men det var sjukt roligt att ha praktik där, för både Frida och Nathali är ju så gulliga. Man får lite mycket luft när man är där måste jag säga, får lite för mycke komplimanger, men det är bra det också. Dom hade tydligen en ny praktikant som var värdelös, klart dom säger så när jag var där, men seriöst, en tjej som är född-88 (lika gammal som Frida själv) och inte kan gå till banken och växla pengar har ju inte alla hästar hemma?
Nog om dessa tokiga unga damer och kanske till det som har varit helt otroligt idag.

Jag var alltså i Stockholm med klassen för att besöka Riksdagen. Och, jag lovade mig själv och sa det att nej, ingen shopping idag, jag ska beställa massa från nätet och behöver faktiskt ingenting, och vad hände? Jag höll det! Jag köpte inte en pryl, förrutom det i mat väg då, men grymt gjort! Men det värsta är att jag har sett vääärldens coolaste väska som jag vill ha från Topshop, lite dyr dock, men fasen. I want it! Får se om jag kanske kan flirta med familjen, annars skiter jag i den. haha.

Nu ska jag gå till the new NY kitchen och göra lite té och sedan fixa lite inför söndagen hade jag tänkt. Får se hur långt jag kommer med det, om jag ens orkar fixa det idag. Annars får det också bli imorgon - ska träffa åsa för att kirra det stora sista till dagen.


You'll find my footprints in the sand



You walked with me












Come up to meet you, tell you I'm sorry you don't know how lovely you are. I had to find you, tell you I need you


Its true!


jag joanna friberg har på mig en mössa. det är helt galet men sant.
jag har bestämt mig för att sno den här saken av en god vän, hoppas det är okej,
hon ville nog inte se ut som en svamp (?) längre. jag tycker hon är söt i mössa.
men jag vill ha den här nu, bara ett tag..

där här vännen valde ikväll att banga på mitt förslag på bio först, men ändrade sig ungefär då jag ändrat mig till att inte gå på bio, utan att ligga hemma och kolla på film. men hon joinade ändå och gick för ett tag sedan.
nu ska jag bestämma mig för vilken säng jag ska sova i, lutar ju åt den som är närmast, fast dock är den minst.
men jag har inte sovit i den andra på ett tag nu så den är full av grejer. så ah det får bli den här här inne idag igen. men imorgon ska jag kanske försöka lägga mig i min egna säng. fasen va skönt att bror min flyttat för ett tag och att jag har två rum att vara i. - jaja, okej, jag har bara varit i hans rum, men det ska jag nog ändra på. det ska nog få bli en soffa av sängen hans och så får jag börja sova i min egen säng. det får ju inte bli värsta vanan för då kommer jag få en chock när han kommer hem och ska ha tillbaka sitt rum. iofs är det ett tag kvar, men det kanske är på tiden att börja vänja sig.

god natt hjärte gull

Gårdagen



Det var alltså blandade känslor yesterday. Och det var det också bland folk.
Det var ju skönt det med,
men det var nog ännu skönare att få komma hem och lägga sig.
Usch nej fy blä, måste äta någonting. . 
sen blir det firande av kusin, vilket betyder mycket fika och grejer!

What if you

What if you could wish me away
What if you spoke those words today

I wonder if you'd miss me when I'm gone

♥ Jag saknar min gullis Julia.
Jag tycker hon kan komma hem nu!


älsklingen,

har vaknat igen. yeey, han funkar. nu blir det strax nya gossip avsnittet istället för satc :) ME LOVE!

tack hjärte gullibubbelubben för att du valde att komma tillbaka till mig, du är det bäst jag har!
(noot, för ni ja har världens bästa vänner som slår allt!)

Datorkris?

Vad är grejen med att allas datorer lägger av. Nu är även min lilla gullbubbe död. Jävla skit! Fan jävla skit, jag som köpte den själv och grejer, så pajar den idioten. Ååh bubbiilubben, vakna!

Omprovsdag?

Jag har aldrig i hela mitt liv varit på en omprovsdag. Inte för att det är värsta grejen, men idag var det fasen det! Jag var där. På skolan för att jag fått IG på samhällsprovet. Jag var iofs inte ensam ifrån min klass efter som att vi var 14 stycken som inte klarade oss över gränsen. Men ändå. Sen skulle jag även göra ett psykologi prov (jag vet, kursen är avslutad och allt, men jag har ett prov kvar att göra - fick inte ig utan har bara inte gjort det). Det skulle jag hinna med idag också, och sen tjatde min svenska lärare på mig att jag var tvungen att komma till hennes sal för att ta igen lite svenska. Vad fan hände med mig? Hur fan kan jag ha så mycket rester? Usch, nej fyfan, kom igen nu!
Men jag hann faktiskt inte med att göra psyk-provet, tiden räckte inte till. Så ska dra ett litet mail till min lärare - som hatar mig över allt annat på denna jord vilket är roligt. Sen måste jag nog skicka ett mail till min mentor också, hon måste hjälpa mig, för jag pallar inte med den där jvla läraren.. Ahaaah! Sen vill jag inte ha kvar min matte lärare (som jag faktistk har i svenska också). hon är gaaalen, fyfan.

Okej, seriöst, när jag läser vad jag själv skriver undrar jag lite vem jag är. Helt seriöst, vad hände? Jag var ju typ duktig i skolan och allt, men nu då? Ig, uppgifter jag måste ta igen och skit. Nej, nu ska jag ge allt fram tills sommarlovet. Mindre roligt att gå ut utan/ båliga betyg. Ofs så kommer jag ha dåliga, men det är bättre än inga alls. Nu ska jag baka mig e kladdkaka bara för att det gick så jävla dåligt på provet, sen ska jag göra en matte uppgift alla fick med sig hem. Ikväll ska jag nog sova tidigt, eller nej. Jag ska kolla på sex and the city efter plugget, och har man väl börjat titta så är det ju inte direkt lätt att slita sig.

FAN FAN FAN ! nu är jag arg..


'im such a good friend


Jag är jätte trött nu. Förstår inte varför jag inte bara går och lägger mig när jag kommer hem ifrån någonstans. Nej, men vi tar fram datorn, slår på en film eller läser en tidning, istället för att sova. Hmm.. strange. Men när jag ändå har datorn i knät kan jag ju passa på att göra någonting nu tjatar om.. skiva här. Inte för att jag har någonting att skiva, men ah, ni kan ju få veta vad jag gjort i helgen iallafall..

Yesterday blev det ett akut-nödfall-skynda-dig situation, så det var bara att smita ifrån bullar, chokladbollar, kex och framför allt tårtan och kaffet som serverades hos kusinerna i ängby. Allt detta för att få välkomnas i ett varmt hem med en good friend i sällskapet. Det är ju faktiskt väldigt mysigt att bara sitta i ett knall rosa rum och dricka te med en god vän som har samma galna fantasi som en själv har. Och sedan gå hem själv (!!!!!!!) i mörkret och kylan runt halv tre tiden, 'klockan var ju fan nyss tolv! vad hände? Ska jag vara ärlig tror jag det var fantasin som drog iväg och det hela spårade, men jag tror vi fixade till det. Det här ska fasen hända, eller ah, det kommer att hända!

Today blev det en sådan dag så man bara ligger i sängen hela tiden. Man duschar, sen så lägger man sig igen. Man går upp och kollar om det finns någonting att äta, som man slipper tillaga eller liknade, struntar i att ta något, går tillbaka till sängen. Sappar mellan kanalerna och slutar med MTV. Somnar till lite då och då och lackar om någon ringer eller om mamma kommer in och frågar om jag inte ska gå upp snart. Så med andra ord så gjorde jag absolut ingenting fram tills middagen som bestod av något som inte passade mig i smaken, usch. Men tur att det finns coola och godis som man kan äta till middag istället. Och efter att ha piggnat till så kom Nikolina tillslut och vi tog en promenad ner till E J och Å för att lämna och hämta grejer, och även idag blev det en utryckning som 'im such a good friend - det var alltså bara att hälsa på tjejerna och sedan gå igen, för att krama om ett annat hjärte gull. Efter lite té även denna kväll var det efter ett tag dags för en kall men skön promenad med N och J ner mot Knivsta för att sedan hamna här, i en varm säng.

Sådär, nu ska jag bara slänga ner datorn på golvet och sedan så sover jag om cirkus tre sekunder. Så illa är det.
And girls, im always here for you. Thats whats friends are for! ♥
It all will be alright..

Hej alla glada, jag är trött


puss!

Tell me why you're so hard to forget

Jag gjorde tabben idag, tabben att somna till lite innan maten. Är jag trött nu då? Nej, inte direkt! Jag har därför fått ett ryck och fixat till i mitt rum, städat och grejat. Bra jobb Noa, bra! Är nästan precis nyss klar faktiskt, så det tog ju sin lilla stund..

Igår var det skola igen vilket 'betöd' (haha, där kom det) att man skulle upp tidigt och cykla som en tok för att inte missa bussen. Faktiskt taskigt att ha lång dag första dagen, 8.35 - 17.00 den é inte snäll! Men för att trösta oss med någonting bra så gick jag med Katja och Malin till Waynes och hälsade på gullisen Ebbs. Alltid lika snäll och gullig! :) Sen gled vi in på h&m men gled lika snabbt ut. Konstigt nog var det faktiskt ingen som var på shopping humör. Kanske var det tanken på att ingen direkt hade pengar som låg i bakhuvudet..?
Hem och käkade sen var det bara att vänta ut tiden. Tog en promenad hem till Julia vid halv tolv tiden för att sedan gratta Anna vid tolvslaget. Det gick ju sådär efter som att vår älskade vän var vaken, men jag tror hon blev lite chockad faktiskt, eller jag hoppas hon blev det. Så det blev ju lite sent igår med andra ord, sådärför funkade inte min plan med att gå upp tidigt idag. Hade sovmorgon till 1 men skulle åkt till solen under morgonkvisten, men det sket sig då jag tydligen sov till 11 istället. Vilket var galet skönt att få göra!

Som sagt, drog ju en nap tidigare ikväll.. inte speciellt trött för tillfället. Fast lägger jag huvudet på kudden kanske jag kan somna. Om inte annat kan jag ju kanske dra igång lite Gossip, eller Oth, eller varför inte Oc eller 90210?!
I like it!


Grattis på födelsedagen älskling!

       

DU ÄR BÄST!

think about it!

Imorgon är det tillbaka till verkligheten och vardagen igen. Jag måste erkänna att jag har längtat lite lätt dessa sista dagarna då jag haft så ofantligt tråkigt så jag inte vetat vart jag ska ta vägen. Jag har ju tillexempel målat om en vägg i mitt rum, då har man fasen tråkigt! Men som alla säger och jag säger det jag med, det är skönt med rutiner, men dessa måste brytas sometimes, vilket vi har loven till skulle jag chansa på.

Nu ska jag plocka undan lite på mitt rum så jag kan ställa tillbaka sängen där den ska stå, hoppas jag inte blir hög av lukten från väggen bara.. fast det vore ju lite halv roligt. Jag har fasen sovit på soffan två dagar irad nu, galet!

Längtar lite tills på lördag också förresten, det ska bli rikigt nice. Hoppas det blir lyckat babe, men det tror jag! :)

All I needed was the love you gave


its a cold and its a broken hallelujah

Godmorgon! Klockan är snart tre och jag kände för att dagen kanske måste börja nu.. Jag är stört trött och skulle fan kunna sova hur länge som helst idag. Jag tror det är magen som säger att jag måste gå upp nu, för jag är lite för hungrig. Ska göra en brak frukost och sätta mig på mig plats - lite högre uppsatt än de andra i min familj och njuta av ledigheten (?).

Ska ta det lugn idag och resten av veckan, för det går rykten om att det smäller till ordentligt på lördag.. :O trevligt trevligt trevligt!

Nej, fyfan, måste äta! döööör snart annars....

only you

Hej Emma! :) Nu ska jag uppdatera, läs det gärna..!


Gå eller åka bil? Ja, vafan tror du. Klart man tar bilen. Kom alltså nyss hemifrån Åsa där det har varit myys med emms julls och då ås. Slog på stort och köpte hem en fet jävla daim tårta, som jag dock inte ens åt hälften av vilket sög. Men den ligger nu i kylen och kallnar och håller sig fräsch i några dagar framåt. För det kommer nog ta ett tag att trycka den.. Vi skulle ha kollat på film och grejer, men det finns så mycket att säga hela tiden så det blev köket med colan och att prata i munnarna på varann, vilket händer lite för ofta..

Jag ska fasen ta och ställa klockan tills imorgon, ska inte sova bort hela dagen. Vad jag ska göra vet jag inte riktigt, men inte sova. Faaast.. äsch, kan sova länge imorgon och ställa klockan på måndag istället. Då är det ju ändå vardag, och imorgon är det helg. Då ska man ju faktiskt få sova! Äääsch, slutar väl med att pappa kommer in först och pratar lite, sover, men svarar nått i stil med "jaja, okej, men gå bara ut!" Sedan efter en kvart kommer mamma in, hör inte, bryr mig inte, drar väl ungefär samma igen "okeej, blir bra. ska sova lite till bara". Går upp och märker att ingen är hemma. Ringer upp "men Noa, vi sa ju att vi skulle till stan, vi frågade ju om du skulle med till och med.." neeeej, palla detta.
Ska kolla lite klänningar nu, och sedan läsa tidingarna jag köpte.

hejdå!



Jävla emma att hitta sjukt jävla stört söta klänningar, börjar bli lite för blött på mitt tangentbord nu. det räcker! ;)

Reklam?

Jag är ganska för det här med att göra reklam för vänners skull.
Så här nedan har ni en liten reklam bild för partyfickan!
Vart ska jag ha mobilen, pengarna och korten ikväll? :O
Svaret ser ni då nedan, i Partyfickan såklart.
Tre färger (rosa, svart och röd), 59:- VD Julia Nilsson

Själv bar jag med min kära vän i bh-bandet hela nyårsafton och det var kanon!
Köp den idag du med..



Och nyårsafton annars var helt okej. Eller det var nice tills efter tolvslaget. För då var det mest kallt och jobbigt att stå ute och frysa. Men med trevligt sällskap tog vi oss igenom även det.. jag och partyfickan alltså ;)
Bussen hem med välbekanta faces sedan var det puss och god natt.
......vill göra om kvällen..... göra den bättre......fan!


RSS 2.0