myyyyyysssssspyyys

sommarlovet börjar närma dig sitt slut och jag blir inte gladare för det. vill verkligen inte gå till skolan. jag vill inte känna press. åh, palla!


Kom hem från en galet snabb cykeltur ifrån familjen Vz. Får panik på den där mörka vägen, mindre kul med andra ord. Idag har det varit sol, bad och båt (och film mot kvällsingen). Jag Anna och Ville tog båten till BB och sshtekte med olja (not), ganska skönt när solen ligger på mot klipporna faktiskt. Äckligt mycket fiskar dock, fyfan.

På vägen hem från Noor fick jag sms av min far "väckning 7.00 imorgon" - varför undrar ni?! Jo, familjen har bestämmt sig för att göra någonting ihop. Så vad passar inte bättre än att ta båten till Åland, jag och mamma går på spa och niklas och pappa spelar golf. Kunde inte blivit bättre nej. Skönt som fan om jag får säga det själv.
Nej, nu ska jag sova. Eller kanske jag ska försöka äta någonting. Soppa var gott, men fasen inte längre. Hejpa

  


hey hey heeey



Glad man blir när man ser bilderna från gårdagen. Hoppas dock på fler inom kort! :D


om några timmar sitter jag i tandläkarstolen och har panik. panik över att få en till jvla tandställning. herreguudash, jag vill verkligen inte! blääääää



yesterday

Trött, sliten och återigen trött

Gårdagen var helt galet skön. Mys hemma hos Persson till en början och sedan en promenad över till Jeppson. Inte så mycket mer att säga än att det var nice. Drog en powernap på övervåningen - galet skön soffa! Och juste, diggar verkligen att det blev en liten återförening där igår. Åh så skönt måste jag säga!



julia emma anna amanda stina nikolina karin och noa

Hemholmen

Jag längtar så mycket så det är helt galet.

En ö. Massor av vatten. Vänner. Frihet. Solnedgång. Båtar. Klippor. Möja. Minnen. Musik. Mys.
Så underbart! ♥

LA BOOOMBA


Ligger i sängen. Däckar snart. Huvet dunkar och ögonen är gaaalet tunga. Ey fan, nu ska jag slagga!
Men först ska jag bara spela tetris en gång..


Burn

Dagen började tydligen för mig idag. Klockan tio vaknade jag och tänkte det att, äsch lika bra att gå upp. Sitter och gäspar och känner hur magen ropar efter mat. Familjen har lämnat mig för att spela golf i Burvik. Även dit jag ska senare. Min kära morfar har bosatt sig brevid golfbanan där, så det blir golf (för vissa) och middag där senare. Och tydligen har min morbror fixat så vi ska sova kvar i någon jvla stuga, ingenaning om varför, eller iallafall inte varför jag ska med överhuvudtaget. Det lär ju suga mer än någonsin, fyfan! Och plus att jag kom hem natten till igår, så det var ju länge man fick sova i sin säng. Jag vill inte åka !!! !!! !!! Elaka människor.. 
Nej, nu ska jag göra någon lyxig frukost och sedan ta en dusch. Packa måste man väl också.. ååååH!


(just nu vill jag ligga och sola. i ett varmt land!)



Åsa, hoppas du har det super! Saknar dig . .  


Sverige, Knivsta, Regn

Familjen Friberg är hemma igen. Eller iallafall delar av den som har varit borta.
Mycket skönt att komma iväg, men nästan skönare att komma hem. Galet va skönt att sova i sin egna säng och känna sig som hemma igen.
Är jag förvånad över att det regar /regnat? Inte direkt. Men dock hade jag hoppats på att få dra på mig bikinin och sola lite till här hemma. Men tydligen inte..
Men som jag sa, skönt att komma iväg. Det har iofs varit lite tråkigt att vara ensamt barn, men jag klarar mig. Och om jag säger såhär. Jag kan inte vänta tills nästa sommar. Jävlar alltså!!


Poolen

Yes, idag fick det bli poolen för min del. Orkar inte med sanden och saltet. Idag blir det hemgång vilket känns skönt. Jag vill inget hellre än att åka hem nu. Jag saknar min säng, min dusch och min mat. Galet skönt ska det bli inatt att få sova i mitt rum. Kan ju meddela det att satan va det är varmt - idag igen. Ont i ryggen har jag också, jävla skit sängar.. Annars då, ja.. Den där jävla Buck har gjort att jag är rädd att gå ut på gatan. Vad fan trodde han?! Hah, idiot! :D Nej, nu är det sola som gäller.

Kreta

Befinner mig just nu nere på stranden. Galet varmt är det och jag jobbar på brännan förfullt. Hoppas det går bra för brudarna nere i Göteborg också. Nej, nu är det snart dags för ett dopp i det blå sedan lunch. Hejpa på er i kylan!

Världens stad !

Imorgon blev för ett tag sedan idag. Så det här betyder att det är den 13/7 vilket i sin tur betyder att jag åker till Kreta med min mor och far en vecka. Det kommer alltså bli en vecka med sol och bad och bara mys. Skönt men lite tråkigt att Niklas inte åker med (i år heller, men vad ska man göra?!). Jag ska hålla mig ifrån datorn och pressa som jag vet inte vad. Så ni får ha det så bra här hemma medans jag glider ner på stranden på måndag morgon.


 

 

Förövrigt kan jag meddela det att jag kommer sakna en person så galet mycket. Kommer inte kunna låta bli att koppla allt till henne. Eller tänka tanken "nu går hon där med sina påsar.." Ååhå, Åsaaa :( Men men, samma där. Vad sa man göra. Hon vill också vara med om världens huvudstad New York (been there, done that. you know! sååååå 2007 hah!Loooooser) men jag tycker om henne så mycket ändå! Fredagen den 25/7 förväntar jag mig att få träffa dig igen. :)

Puss på dig gullan!


(ooch grejen är den att jag är inte avundsjuk. jag bara spelar med. för jag har redan gjort allt det där hon ska göra ;) )

Varberg / Hamnen




cousin


Snälla
, låt det här gå vägen. Jag skulle verkligen behöva det. Snälla!!



Imorgon
tack för det här, jag behöver det!

Matt man blir..


SLUTA HOSTA FÖR FAN!

trust me!


Aire Soy



Om vi säger såhär, bruden i vitt kort,slickat hår och stora örhängen. Hängslen och stor kavaj.
Ah, det är min mamma som spelade in en musikvideo. Galet roligt att se.
Lite i början på henne, och sen vid typ 2.50 .. :) Check it out dude!

tell me

jag hatar att vara sjuk. jag hatar att vara förkyld. jag hatar att hosta. jag hatar att nysa. jag hatar att det först är varmt och sen kallt helatiden. det ända som är bra med att vara sjuk är att mamma och pappa hämtar allt man vill ha när man ligger och kollar på film. en efter en..

men jag gillar att Josefin kommer hit med familj ikväll. trevlig sällskap och bada tunna kanske hjälper mig att bli frisk?!

bara jag blir frisk imorgon eller på måndag. för jag åker om åtta dagar. åtta dagar kvar till den riktiga värmen.

RSS 2.0