Say it!

Eftersom att det inte verkar vara så viktigt, så kan du ju höra av dig när du känner för det!



RIP
Sebastian 13år!
29/8-2007, the day it happend
RIP

Nu kastar jag in handduken för idag..

.. och tackar för mig.
Efter en ganska lungn och tråkig dag i skolan ska jag nu lägga mig. 20.56!
SJUKT SKÖNT!
Har tränat med N idag - jobbigt som fan. Men vad får man höra efter vi gått där ifrån "Asså, jag är typ inte ens trött."
Haha, vilket pucko ;) Skönt att röra på sig, och jag slår vad om att mina ben inte kommer vara sig själva imorgon - dom är redan som stockar! Haha.

Imorgon är den en lektion, slutar:11.10 :)
Puss ♥

I wanna be there for you, sharing everything you do

Efter en trevlig kräftskiva så har gästerna lämnat oss för kvällen.
Vilket betyder att trötta jag kan lägga mig när som helst! - Vilket jag också ska.
Imorgon blir det troligen en skön söndag som det brukar vara!
Sedan är det skola igen, så passa på och njut av helgen.. :)
PUSS! / Noa

WHAT?

PARIS HILTON, DU ÄR PINSAM!
Jag Jossan och Nikolina såg just "Pledge This" -okej, vi är efter?!- men ändå, alla tre är chockade över att hur fan man kan göra en sådan här film. Sjukt pinsamt dålig!  Betyg:  0,000000000000000001 av 5 Ruskigt dålig!


Lyssna, inte titta!



:)

Hemma efter en helt okej skoldag, slutade ju faktiskt inte så sent idag - 12.00!
Köpte med mig en bagel och en latte från Wayne's Coffee, vilket var nice. Drog ett ärende som gjorde mig sjuukt nervös - inte för att det är något speciellt men ändå!-  USCH! Tog farväl av Amanda och Ida och tog sedan tåget hem till varma Knivsta.
Tjockt med nice att det är så varmt, men kanske inte när man ska sitta inne på en tråkig engelskalektion i en och en halv jävla timme. Nu ska jag ut i solen och läsa GG, annars vet jag inte vad som sker idag. Ska städa mitt rum -stökigt igen!- och ska väll även kanske slå en pling till A och se vad hon ska göra. Inte träffat henne på ett tag känns det som?! :) 

PUSS!  

Sweet!

06.45 Dusch
08.05 Bussen 
08.35 Börjar första lektionen
12.00 Slutar, ner på stan och fixa lite..
Hem och
städa - HELGEN är här! :D

Kräftis med 22 pers, det blir nice!

Suck

Ta dig i kragen och se dig själv i spegeln.
Mår du bra av det här, skärpning! Jag orkar inte bry mig..
Det är du som mår dåligt, inte jag, så kom inte till mig sen,
 för jag orkar inte säga de orden du inte vill höra "vad var det jag sa.."


MP1D

Dagen var helt okej på skolan.
Träffade -som jag sagt tidigare- klassen för första gången idag. Sjuuuukt nervös var jag när jag gick själv upp för de tre trapporna för att nå klassrummet.
Blandad klass måste jag säga.. Haha, satte mig själv (as mobbad tjej) men hack i häl kom Ida och slog sig ner. Lite så att man kollade, finns det någon som är som jag, vart ska jag sitta. Men iallafall, hade lite info snack osv. Ida och jag pratade på och det slutade med att jag Ida och Amanda satte oss i matsalen för att äta en äcklig lunch :)
Efter att ha haft en helt okej dag i Fjällnora var alla nog trötta och slitna, iallafall Japan som somnade! HAHA!

Lyssna på det här då: Jag har en tjej i min klass som inte kan prata SVENSKA!
Jag A och I kallar henne Japan / Tokyo, sjuuuukt roligt! Hoppas jag inte hamnar med henne i någon grupp eller liknande, det kommer inte gå så jäääkla bra, efter som att hon knappt kan prata Engelska heller. Hahahahaha

Nu ska jag sluta vara så elak och hoppa in i duschen istället. Sedan är det sängen som gäller.
Har bara en lektion imorgon - grymt skönt! :) 08.35 - 11.10 :D
Puss, Noa!


Jaha?!

Skolan är börjat och jag pallar inte skriva om första dagen.
Kan ju bara säga det att skolan gör ju inte ett bra intryck - kommer dit, får busskort, fotto och sedan hejdå ses imorgon! Alla andra (vad jag hört) hade seriösa upprop, fick träffa klassen, kolla runt. Men inte vi - IDIOTER!
Ska inte klaga för mycket innan jag inte träffat varken lärare eller klass, men skulle ju sitta fint att byta till ex. Thoren?! :) Ny skola, nya möjligheter osv osv.. Men det kan vara både flipp eller flopp! :b
Får först se på Guc, och sedan se vad som händer. Hamnade iallafall i MP1D :) Men tyvärr inte med Lii! :(
Får kanske byta klass efter vår mysiga dag i Fjällnora! HAH, men aa.
Nu ska jag ta fram några "oömmakläder efter väder" tills imorgon.. Lycka till Noa! :)
Och så ska jag kolla på film innan jag somnar, mycket skönare då.
Imorgon blir det tåget 09.35, skönt!
PUSS

Why d'ya have to be so cute? It's impossible to ignore you

Vet inte vad jag ska skriva. Det är ganska ont om ord just nu (?)

Känner mest att jag vill ha ett år ledigt, jag orkar inte börja skolan. Upp klockan 7, hem vid 3 plugga, träna och sova. Sen då, jo nästa dag är det samma sak som gäller. Så sjuuuukt tråkigt!
Iofs så har jag valt skola och inriktning själv, men om man inte orkar då, vad händer då?! Usch, skolan är ingen favorit hos mig. Fast det hade varit en sak om jag hade gått kvar på Thunman i Knivsta, inga jobbiga resor, osv + att jag hade fått gå i de nya fräscha huset. Själv fick jag spendera mitt sista år på högstadiet i baracker ?
Men aa, GUC kanske blir bättre än jag tror? Eller sämre kanske?! Jag vet inte riktigt hur jag känner inför de kommande tre åren. Jag vet inte vad jag ska göra när jag slutar skolan, visst det står på papper att du kan bli si och så, men är det de jag vill? FAN va jobbigt. Alla vet ju att det slutar med att vissa är jätte bra och börjar tidigt med något stort, andra hamnar på IcaKniven i Knivsta lixom - slutar det så för mig också?! HAHA!

Ska sluta skriva nu, vet inte vad jag pratar om. Men något jag vet är att det är idag - Fredagen den 17 Augusti 2007 och det är sista sommarlovsdagen för detta år. Visst lördag och söndag, men riktiga!
Nu ska jag göra något kul och spontant! (slutar med en film hemma med A eller liknande, fan vad jag hatar detta!)
HEJDÅ!



WHY D'YA HAVE TO BE SO CUTE? ITS IMPOSSIBLE TO IGNORE YOU! ♥


Arbete mellan 10.00-15.00

Efter att ha legat och läst GG exakt hela dagen (förrutom på förmiddagen då jag målade) idag så gled jag ner i myskläder till Engvallen för att kolla lite fotboll i sällskap av Nikolina och Sofia! :)
Efter det blev de te mys för mig och Niki. Hon åkte precis - vi måste sova, jobba på Plantagen imorgon, så kom dit! ;) Fast måste ju säga det att jag gjort misstaget att börja på bok tre - nu måste jag läsa halva natten. Inatt vaknade jag av att jag tappade boken.. Haha, ska inte ske ikväll, jag ska hålla mig vaken! :D
Som sagt, så därför måste jag lägga mig i min underbara säng och läsa en underbart bra bok, med underbar musik i öronen! Efter arbetet imorgon blir det troligen stan som gäller - fika eller liknande, sedan är det match på kvällen, Söderbykarl borta - liiite jobbigt! Hoppas sedan på att någon/något ska förgylla mina sista sommarlovsdagar!

Ni vet att ni älskar mig - Gossip Girl
Puss!

Det kan inte blir bättre!


Ligger på soffan och läser Gossip Girl - Ni vet att ni älskar mig och lyssnar på Absolute Love Classics!
Hur skönt som helst, här ska jag ligga hela dagen och bara mysa.
L O V E  I T !

GRATTIS TILL DIG!!

image271
¢¾

Why cant you just talk too me

Måndagen den 13/8-2007 planeras följande:

Upp vid tio tiden, ringa kusinerna och om vädret är på min sida denna dag så ska jag måla!
Efter ett tag kanske ta en sväng in till stan för att uträtta lite ärenden..
Sedan blir det en sväng till morgondagens födelsedagsbarn - Nikolina
Spenderar en tid där, och sedan känner jag för att träna på form, så blir det tid över så blir det lite av det.

Hade ju tyvärr hoppats på att jag skulle få åka med när bror min ska tatuera sig, men tydligen fick jag inte det, undra varför?! ;) Måste en sväng på Ikea också.. Men kanske inte hinner allt på samma dag!


Nu ska jag fortsätta kolla på film i sängen och sedan blir det Godnatt och tack för idag.
E, jag loooovar att försöka skynda mig! :D Längtar verkligen.

image270
Avslutar med en bild på något jag saknar : brun och spanien!
PUSS!

Uppsala

Efter att ha kommit hem halv fyra två kvällar irad så är jag ganska trött.
Har varit ute och slipat altanen (?) för att jag sedan ska måla om den. Plus att jag har "jobb" hos morbror - måla!
Jag orkar inte, tröttnar ju på tråkigt arbete på två sekunder. Strunt samma..
Har inte bloggat om något jag gjort så;


Fredagen:
Var hemma hos Stina på dagen och fixade lite. Sen så blev det så att alla brydar träffades hemma hos henne vid sex tiden. Vi käkade kräftor och hade det trevligt, mycket flams runt maten ..
Efter att alla ätit och njutit av Åsa's sjuuuuuuuukt goda tårta så tog vi tåget in till stan (nu lämnade tyvärr Emms oss, men jag förstår henne - öroninflammation är inte kul!) för att sedan ringa Johan.
Vilket vi gjorde och vi hamnade hemma hos en Sofia. Jätte snäll och trevlig tjej (går på GUC btw) och var där hela kvällen. Slutade med att vi tog andra nattbussen hem till tråkiga döda Knivsta. Hem och sov som en stock.

Lördagen:
Gick upp vid tolv tiden och hamnade en stund hos kusinerna och poolen. Solade och badade och hade myspys. Sedan var jag plötsligt själv hemma och sov ett tag och vaknade vid fem tiden och kände - jag pallar inte ett skit idag! Ge mig godis och en bra film nu tack. - så jag segade runt, men slutade i panik på väg ner till tåget.
Jag,Stina och Åsa hamnade på Max och satt där ett tag när vi sedan mötte upp Natta och Amanda efter ändrade planer. Då var det deras tur att äta - BK - satt där ett tag och sedan gick vi mot festivalen. 
Och usch vad hämskt,Jag Stina och Åsa vände ganska snabbt, det finns ju så sjuuuuukt äckliga människor - och igår råkade alla tre ha korta shorts på sig, och det gjorde kanske inte saken bättre - pratade med Johan och det fanns inget att göra denna kvällen heltenkelt. Skyndade oss, men kände inte för att springa på tre minuter till första bussen. Så men av en ren slump glider Leo förbi med en kompis, så vi fick hänga på dom hem till en lägenhet. Var där femtio minuter och sedan var det hemfärd. Slutade med godis och min ääälsklingsfilm! :)

Ganska ovärda kvällar - förlåt. Iofs kunde de ha varit sämre!
Nu taggar vi inför matchen ikväll. 18.00 - Engvallen/Knivsta!

:)

Tack för igår tjejer, det var mycket trevligt måste jag säga! :)
Snart igen?!


Tagga till nu!

Efter att ha lyssnat på denna låten (emms)varje morgon på Gotland så blir man ju sjuuukt taggad för match.
Så varför inte lyssna på den nu när vi har match ikväll - Rimbo IF.


Gårkvällen spenderades förövringt med brydar och födelsedagsbarnet (Åsa! :D). Mycket gott med tårta och trevligt prat, slutade med att jag och S kom med fetaste planen, så akta er!
Fortsättningen idag:
Äta
Städa
Match
Första delen av planen

PUSSSSY♥

Det gör ont att möta KIK F-91

image269
Japp, så är det. Right girls?! ;) ♥

Jag vill något mer än leva småstads liv!

Hemma från otroligt mysiga Gotland!
Men det är så sjuuukt skönt att vara hemma igen. Slippa duscha i vidriga duschar, slippa sova på golvet, slippa äta äcklig mat. Med andra ord, Jag älskar mitt hus! :)
Men vi har haft det grymt roligt där borta. Sköna brydar det där..
En speciellt rolig brud har ju självklart varit Victoria! :D Haha, har inte gått en dag utan att man as garvat med och åt den tjejen! Sköning! :)

Jag är så sjukt trött, både i kroppen och i huvet.
05.30 gick vi upp idag så, sängen, här kommer jag! :) Efter X antal bra matcher slutade cupen kanske inte så bra, så vi struntar i att prata om det..
Ikväll blir det middag hos kusinerna, sedan ska jag troligen träffa Anna! :)

PUSS! ♥

RSS 2.0