Life

Stort Grattis till Filip som fyller 16 år idag! :)

image538


Ikväll skulle jag ha gått hem vill V, men det blir en hemma kväll med mamma istället.
Jag är jätte trött så jag kommer nog somna tidigt..
Pratade med bror min i telefonen, han befinner sig med ett gäng grabbar på en Finlandsbåt och festar. Dom verkar ha sjukligt roligt. Lite avundsjuk är jag måste jag säga. Men godis ska jag få iallafall!

Och åååh va skön snubbe som är med i Postkodsmiljonären! :D

För ett år sedan hade jag med familj landat i New York för ett tag sedan.
JAG VILL TILLBAKA!

Godnatt!

image537

På med denna och sedan sover jag på två sekunder!

The Beatles - Yesterday

Sitter här i min rosa morgonrock och sneglar mot sängen - snart ska jag sova! - och lyssnar på The Beatles, I like it! Fortfarande lika trött om dagarna, har verkligen lyckats ställa om timmarna och dygnen totalt under lovet, vilket är mindre bra. Imorgon är det fredag, tiden går faktiskt ruskigt fort. Snart splittras klassen och sommaren är här, sen har jag gått ut tvåan också och har körkort och grejer. Haha, okej Noa, lugn nu?!

Nej, idag var det lång dag (8.35-16.30) sedan har jag bara suttit med mamms i soffan och halvsovit. Imorgon är det som sagt fredag och blandannat så fyller F år, och så ska vi tjejer mysa lite hemma hos V.

På tal om att gå ut tvåan och grejer så fick vi veta idag att tvåorna ska ut på APU på måndag (?) och vara borta tills vecka 14, och min fråga är då, hur fasen ska vi klara oss? Okej, det finns fräschingar i trean också, men hallå, min favorit då?! Vad händer med honom? :( Jag måste verkligen spana in honom ordentligt imorgon! Puss på den snyggingen..

image536
ååh, jag vill ha sommar och grejer!


Jag gilla´t

image535

27/ 2, Onsdag

Sjukt trött, jag vet! Idag igen, men jag vet inte var det är med mig. Ikväll måste jag verkligen lägga mig tidigare! Det värsta är att jag är jätte trött, fram tills att jag verkligen ska sova. Då slår det om och jag blir tvungen att ligga och läsa. Inatt tills klockan halv ett. Måste troligen lägga ifrån mig datorn tidigare, men jaja.

Idag i skolan så är det "Din val dag" så man ska alltså gå omkring och kolla på alla grenar man kan välja. Jag vet redan vad jag ska välja och det blir Expo. Måste man ha andra handsval så ser det ut som att det kanske blir GK eller RTV. Men jag vet inte, får se. Vill verkligen gå Expo!
Efter skolan blir det träning med A och N (?), det kanske hjälper mig att somna?! :) Hoppas Hoppas!



GRATTIS MARIA SOM FYLLER ÅR IDAG! :D

Till sommaren? Jatack! :)

image533

Panik!

Måndag 07.45 - tandläkaren!!! Jag hatar det.
Iofs har jag själv valt att gå dit efter som att mina tänder har börjat sära på sig, ganska besviken efter som att jag har haft tandställning i ett halv år. Har man det kanske det är meningen att tänderna ska stanna där sen, men tydligen inte. Så på måndag hoppas jag tanten har något förslag för att de ska bli som det var precis efter tandställningen. Mindre kul och komma nu i gymnasiet - för andra gången - med fetaste saken i munnen. Men hoppas inte dom måste gå så långt igen. Kanske jag kan få rätta till tänderna nertill också?! :)

Annars ser det ut som att det blir en rätt skön dag imorgon, igen. Har informations dag om "Ditt val" hela dagen imorgon, så inga vanliga lektioner alltså, skönt!

Nu ska jag ta och sova!

image532












God morgon!

Roligt att jag vaknade 07.25 och var jätte pigg,men då var det bara att somna om igen. Ska ta 10.05 tåget så jag har alltså lite sovmogon idag. Har bara svenska och sedan slutar jag. Och hallå?! Vad hände med solen och värmen? Det är trist och tråkigt väder just nu, hoppas verkligen att det blir bättre med dagen. :)

Nu ska jag fixa lite här hemma och sedan åka iväg för att träffa Ida och de andra i klassen..
image531

Äntligen!

Sådär, nu är jag helt klar med svenska uppgiften som är tills imorgon. Jag har säkert gjort helt fel, men jag har i alla fall gjort den! Nu ska jag gå och lägga mig i min nybäddade säng och ny städade rum,
oj va jag är duktig! :)

Pusss

Gillar inte skolan!

Okej, jag gillar verkligen inte skolan just nu. Eller inte svenska och engelska iallafall! Jag har ingen som helst fantasi just nu, jag orkar inte ens försöka. Jag tror jag ska ta och städa mitt rum, ensam hemma (niklas och pappa övningskör i Uppsala och mamms tränar) så varför inte passa på att spela min favorit musik (som ingen annan i familjen tycker om) och plocka undan lite så dom blir glada. Anna ska få hjälpa mig med min läxa sen, så den får vänta!


image529

Så här vill jag ha på mitt rum, men det kommer ej ske, så varför ens tänka tanken?!

Ledighet!

Jag älskar att vara ledig! Mindre kul iofs att vakna med huvudvärk när man är ledig från skolan, då ska man ju inte ligga inne o ha pain, då ska man ut i friska luften. Men bra som jag är så sov jag lite extra så var jag pigg sen igen. Vädret är ju hur underbart som helst, jag älskar det! Våren, snälla säg att du stannar! Otroligt mysigt att gå ut och gå men även fika med N idag, skönt väder som sagt. Nu sitter jag här och har lite press på mig, känner mig ganska tvingad att läsa en svenska bok, men även plocka undan på mitt rum - men jag orkar verkligen inte!

Skönt att jag går kort imorgon, börjar med sovmorgon till 10.45, och sen slutar jag vid typ 14, så det är nice! Saknar Ida så det ska bli skönt att komma tillbaka. Saknar även att spana in X och X! ;)

Dagens låt; Chris Brown - With you (jag älskar den!)

image527

Underbara människa!




Morgondagen

Skolan kör igång igen! - inte för mig men för er andra ;)

Istället för att gå till skolan och sluta 16.45 (som jag brukar) så ska jag träna vid 11 tiden med Nikolina, läsa en jätte bra bok och städa undan på mitt rum. Tror att det blir en ganska skön dag iallafall!

Lovet har varit helt okej, vissa ovärda kvällar men andra mer värda. Lite panik snack med S, spontan spela tv-spel kväll hos N, Luthagen, träffat A´s trevliga klasskamrater osv. så aa, helt okej! Nu ska jag nog slå på en film, vet dock inte vilken. Får se hur det blir med den saken. Annars så har jag bara legat i sängen idag, övningskört har jag iofs också, men nej. Ha en fortsatt mysig kväll! :)


image526

*


image525

söndag

jag har ingenting speciellt att skriva förrutom att jag är jätte trött och vill helst bara ta flyget till farmor och farfar, stanna en vecka, komma tillbaka som en ny människa. men det kommer ändå inte hända så varför ens tänka tanken?! och ..  

'skulle du kunna älska mig för den jag är?'


pictures of you


orka detta!

take me away

image524

Jag kan inte sova..

image523
(Och ja, jag önskar mig fortfarande en såndär hund tills jag fyller år! (19 Maj!))

Familjen Hockey! :)

Kom hem från 'familjen hockey' nyss, mycket trevlig familj det dära! Sonen var duktig idag - igen! Mindre bra gick det för laget i helhet. Förlorade med 4-1..Men, Timrås stjärna - Jonte är skadad och är borta i hela sex månader..(rätta mig om jag har fel!) så inte konstigt att det går lite sämre. Kul att jag kan så mycket om hockey, haha!  Jossan bara skrattar åt mig när jag försöker.. :P

Ska strax gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon för att jobba hos mamma. Mindre roligt, men aa, pengar är inte helt fel. Jag gilla´t!

Btw, ny snygging hittad i Frölunda! #12  Karl Fabricius är namnet. :) Och för er som inte vet vem snubben i Timrå är så självklart - Sonen i familjen hockey, Oscar Sundh!



Juste, förlåt! Dagen spenderades med favoriten själv - Avz mycket mysigt i lilla Sigtuna!

   

(noosy.bilddagboken.se)

Torsdag, 02.37

Efter en skön kväll hemma och med S så ska jag strax släcka lampan för att sova X antal timmar. Får gå upp tidigt imorgon fast det är lov, måste lägga mig tidigt efter som att jag ska jobba hos mamma på fredag..

Idag har jag haft en typisk lovdag, sov till tolv, gick omkring hemma och tittade på tv och åt lite smått och gott, sedan var det gymmet med Nikolina, och sen spelade jag och Stina som sagt tv-spel hos henne. Innan jag går och lägger mig så ska jag titta klart på de söta piercingarna (?) jag hittat på en bra hemsida, kanske beställa hem någon/några snart?! Har bara två stycken vilket är mycket tråkigt att variera mellan. Vill ha lite fler i sommar då man glider runt i bikini.. :) 

image517

God Natt!  


Kan man dö för glass?!


image515

S och jag kom ner till Ica, as taggade på godis, men vad hittar vi i frysdisken?! Om inte, BEN & JERRY`S!!!!
OMG, STINA! LOOK AT THAT ICECREAM, IT IS SOOOOOOO NICE!
Så folket, håll er hemma, rör inte vår glass! :) Puss på er

S.E

Nu blir det ner till Ica och sedan är det spel kväll hemma hos S. Får se hur det går, hon har ju tränat en hel del så hon kommer ju vinna. Men äsch..
Åååh va lov är härligt! Jag älskar det verkligen! :)



image514

Björn Gustafsson <3

image513

jag vill också..


image511

Oj vilka vårkänslor jag fick av denna bild. Hon är ju söt!
Älskar väskan också..


I like it!

Gårdagen blev en skön lördag med träning och gott sällskap. På kvällen blev det en spontan tripp till Uppsala, och den vart ju faktiskt en helt okej lyckad kväll! :) Kul att träffa Annas klasskompiar, mycket trevliga tjejer det dära! Grabbarna är ju för sköna också..

Imorse kände jag att jag var tvungen till att plocka undan på mitt rum, så nu har jag stor städat rummet (igen jag vet!) och ska strax hämta in täcket och kuddarna som hänger ute. Jag som skulle ha en duktig-tjej-gör-allt-bra-idag dag idag, men tydligen har jag inte mina svenska papper hemma så jag kan inte göra en uppgiften som jag gärna skulle velat göra klart idag. Men nix, det får vänta tills efter lovet, om ingen annan har papprena hemma..

Resten av lovet är helt oplanerat, förrutom att Ida ska komma hit någon dag! Men får helt enkelt se vad som sker.
Nej, nu ska jag fixa klart här och sen sätta mig i soffan och läsa en jätte bra bok! (Det är sånt man bara kan gör på lov, och jag tycker det är jätte skönt!) :)

image510

jävla djur jävel




Så jag skrattar åt detta, jag vet inte vart jag ska ta vägen! :D

I need you!

Take me away!

image509

Minnen!

Mamma och pappa kollar på film från min dator så jag får sitta i datorrummet där vår andra kompis står och får sällskap av Niklas (oftast). Självklart måste jag kolla igenom massa bilder och musik och oj va man kan skratta åt sitt "förra jag", ganska roliga bilder måste jag säga..

Idag gick jag hem från skolan, hade sån sjuk huvudvärk, så hem och lägga sig på soffan med sovmasken över ögonen sedan var det bara sova i X antal timmar vilket jag verkligen behövde!

Nu är det äntligen lov också, det är någonting jag verkligen behövt, nu ska jag ta igen mig, och sedan är det full fart till skolan ingen, men nu ska vi inte tänka på det utan vi ska fokusera på ledigheten! Har faktiskt ingenting planerat för veckan som kommer vilket jag tycker är otroligt härligt, allt får komma och gå som det vill, man får se vad som sker alltså! :)

Nu ska jag fixa lite i mitt rum tror jag. Mycket roligare att lägg sig sen när det är fint och mysigt i rummet. Imorgon ska jag troligen träna, jo det ska jag! Gjorde inte det idag så det får bli imorgon istället.

Avslutar med lite bilder från förr i tiden :)

         


Alla hjärtans dag!


Men det här var ju roligt. Här sitter jag i skolan och har hur ont i huvudet som helst. Har redan hunnit proppat i mig två ipren och tog även en igår innan jag lade mig. Jag mår illa också.. vad är det här!? 
Om det inte blir bättre efter maten så åker jag hem och lägger mig. Jag hoppas det går över till kvällen så jag kan umgås med tjejerna i alla fall. 

Ibland vill man vara sjuk och må dåligt, men när man väl gör det så är det bara jobbigt. Jag som för en gångs skull ville vara med på svenskan så jag kunde prata om "ska man bli av med körkortet för alltid om man har kört full tre gånger?" inför klassen. Jag som har gjort västa grejen också.. Hoppas att det går över.


Alla Hjärtans Dag idag också! 
Jag ska spendera kvällen med mina härliga tjejerna. Det blir köp mat och Åsas SJUKT UNDERBART GODA chokladtårta! Film och prat blir det nog också mycket av. 
Alla hjärtans dag är överskattat, fast ändå inte. Okej, jag har ingen åsikt. Inte just nu i alla fall. :b 

Nu är det 35 minuter kvar på den här lektionen, sen är det lunch och då hoppas jag verkligen att den här skiten släpper! 

Puss på er på alla hjärtans dag, hoppas ni får en mysig dag med nära och kära! 
                                                                                                                          image499

Skynda iväg till form

image498
Dagens mellanmål; Yoghurt med müsli och blåbär!
 
Nu ska jag packa och sedan hämta mitt träningskort, sedan blir det alltså gymmet med Anna och Nikolina! :)

With me

Just nu sitter jag i skolan och har journalistik. Inte så kul om jag får säga det själv. Istället för att skriva en krönika har jag suttit och gjort ingenting. Efter skolan blir det hem snabbt och äta någonting, även proppa i mig en Ipren för jag har sjukligt ont i huvudet just nu och sedan åka ner till Form igen för att träna med Nikolina. Fast jag kanske bara behöver solen ett tag, har faktiskt inte varit ute någonting idag. Tänk så skönt att sitta ute på altanen hemma mot en vägg och ha en stor latte nära till hand, åååh så mysigt. Det ska jag göra någon dag när närmast då solen väljer att vara med oss! Nu är det bara 20 minuter kvar, sedan får jag åka hem. Ida vill träffa X så vi måste skynda oss till bussen.. 
Snälla klockan, gå lite fortare! 

image497

(imorgon är det torsdag, och fan va nice vi ska ha!) 

Onsdagen

För att jag själv ska kunna hålla koll på vart dagen tar vägen och för att jag ska hinna det jag vill så skriver jag numerna upp det på min tavla i rummet hur dagen ska se ut, såhär ser morgon dagen ut i alla fall;

06.45 - Duscha, sminka och äta
07.50 - Gå till bussen
09.00 till 13.35 - Skolan
14.13 - Tåget till Knivsta
15.00 (?) -Träna med Nikolina
17.00 - Hjälpa pappa med saker hemma
18.00 - Städa undan på rummet
19.00 till 20.00 - Plugga matte och förbered svenska uppgift
22.00 - Sova?!

image496
(bilden är ifrån måndagens radio-lektion! :))
Nu ska jag ta och sova, imorgon blir det som sagt tidigt.

träning

att kusin Linnéa blir lika förvånad varje gång hon ser mig där nere gör mig förvånad. jag bor ju typ där nu lixom ;) HAHA! :D

nejmen, idag blev det träning med Niki och det gick finfint, hon är så duktig så. Otroligt nojig, men det gick ju bra det där! Vi måste fasen köra minst en gång till denna vecka. Alltså, jag måste säga. Känner mig ändå fräschare och duktigare nu. Nu har jag verkligen kommit igång med det där! beach-08 äre ända som finns i våra huvun när vi sitter där och lider.. Haha! :D Men nej, seriöst, det känns bra! :)

Imorgon är det sovmorgon till klockan 13.00 och då är det gympa i en timme, sedan är min skoldag slut. Hur nice är inte det?!  Ganska jobbigt iofs, men fasen, vi måste! Jag Ida och Isabell vägrar, så nu ska vi protestera mot Katinka.

Nu ska jag ta en till frukt och sedan lägga mig och kolla på film tror jag, eller kanske läsa en bok?!

image495




22.00

jag har börjat skriva på min tavla när jag ska göra vad.
tillexempel så avslutades dagens lista med, 22.00 - LÄGGA MIG!
så varför inte göra som jag sagt, så nu ligger jag här i sängen och ska kolla på film. är inte speciellt trött så där kommer filmen in i bilden - för att jag ska bli trött. morgondagens lista är redan färdig, förövrigt!

imorgon är det skola igen då, men veckorna rusar förbi så jag ser ingen större fara med det hela. slutar 16.45 imorgon, så är inte hemma förren halv 6 kanske.. ganska tråkigt! men vi har radio/tv imorgon och jag ska ta med mig kameran och fota när vi övar inför vår sändning. roligt tycket jag!

nej, nu ska jag titta på filmen och somna i min sköna säng! :)

image494

you know you love me


image493
( Var tvungen att ta bilden av Pluto, förlåt!)

Dagens låt; Gossip Girl låten With me - Sum 41

9 Februari 2008!


Ett stort grattis till Josefin Sundh som fyller 17 år idag! 
Hon firas självklart senare och hoppas på en trevlig kväll, vilket jag absolut tror att det blir. :)  
Pussss på dig tjejen!

say it!

Pappa, älskade pappa, stackarn ligger inne på sjukhuset och har blivit opererad. Sova kvar ska han också, hur kul är det att ligga inne i ett vitt tråkigt rum med en tråkig tv. Naaw, men imorgon förmiddag åker vi in för att hämta honom! Vad läkarna säger så kan han ont i minst en vecka. Lilla pappsen då.. :(
Nog om det, veckan har gått så otroligt fort, och nu är det äntligen helg. Så skönt. Ikväll blir det mys, och imorgon är det middag för Josefin! :) Nu tror jag att jag ska ta och hoppa in i en varm dusch, eller nej, jag ska hämta täcket för att sova ett tag. Älskar att somna på soffan efter en skoldag, myspys!

image489


Do you remember me, like I remember you?

Jag älskar form, jag älskar att känna all kraft gå ur mig, jag älskar att känna mig duktig, jag älskar att komma ner dit och vara totalt otaggad men ändå träna som en tok. Stället är kanon med andra ord!

Jag är ruskigt hungrig och hoppas pappa kommer hem med mat snart, skulle sitta riktigt bra! Såg nu också att mitt rum ser för hämskt ut! Mitt rum blir kaos på två sekunder, helt otroligt alltså. Måste nog städa undan lite, mycket mysigare och skönare när det är städat!

Kom på det idag också att veckorna går så otroligt fort. Det var ju måndag nyss och imorgon är det torsdag. Sen är helgen här sen går vi en vecka till, och sen är det lov. Så härligt! Men något som skulle vara ännu härligare är ju om solen och värmen skulle kunna komma snart. Jag är så trött på det tråkiga gråa sverige vädret. Jag vill ha grönt gräs, musik, solen, värmen och känna lyckan av ledigheten.

Nej, förlåt. Låter så tråkigt. Nu ska jag ta tag i mitt rum innan pappa kommer hem, man bangar ju inte på lite plus poäng hos föräldrarna lixom! :)


KLAGA!

Vaknade av att jag hade värsta ont i huvet. Men nej, nu ska jag packa grejerna och sedan gå ner till det där jvla tåget och sen skolan. jag har absolut varken ork eller lust - men måste man så måste man!

inget att ha på mig har jag heller, ååh va trött jag blir!
image492
(skulle gärna kört på den samma som bruden ovan, men nix..)

Måndag

God kväll,
sitter  i mitt rum och lyssnar på musik och har lite levande ljus. Så skönt att bara slappna av efter en lång skoldag och träning.
(Underbar massagestol nere på form måste jag säga!) Ska strax stänga av datorn och sova. Sovmorgon imorgon så då blir det extra sömn vilket är otroligt skönt.

Vi hade radio och tv idag och vi fick öva hur det var att sända radio. Roligt var det, men man kände sig som värsta nörden med dom där hörlurarna. Men det är kul att styra ljud och musik själv. Så veckan efter lovet ska vi sända radio i skolan (alla ser och hör på tvn i skolan!!!!!!!!!!!!!!!!) lätt panik slagen, men det ska nog gå bra. Om inte annat hinner jag ju vänja mig vid tanken under dessa veckor som är kvar tills vi ska göra det.

Nej, nu är jag jätte trött, så, God natt! <3


"aa, mm, eller va? jag fattan´te!"

Helgen är slut och imorgon börjar veckan igen. Men sen är det helg igen - tiden går så otroligt fort just nu. Eller så kanske den går sakta. Jag vet inte, men skönt är det i alla fall!



Sitter just nu i soffan med morgonrock och en latte, den har inte åkt av än och det ska den inte göra på hela dagen, jag älskar den känslan, har inget som helst att göra utan man bara njuter av ledigheten.
Helgen har varit lugn, sammanfattning nedan;

Fredag: Jag glider hem till sköningen Stina och dit kommer även Åsa och Anna. Musik och klädbyten fick det bli. Sedan var det ner till tåget för att åka in till stan och träffa lite folk och kolla film. Amanda kom även med. Men tydligen funkade det inte så bra, så kvällen slutade med en snabbis på donken och sen hem till Knivsta (Stina) igen. Satt i hallen och pratade ett bra tag och sedan var det bara att ta sig ut i den mörka natten för att hem och sova.


Lördag: Mötte upp Stina vid Ica för att köpa lite godis och går sedan hem till mig. Efter ett tag så kommer sötisen Åsis och kvällen slutar vid halv tre då vi suttit och pratat och pratat och pratat i timmar om allt man kan prata om! Riktigt mysiga tjejer det där. Och ibland behöver man verkligen de där sitta-och-berätta-och-vara-ärlig-kvällarna, mysigt som sagt!

Söndag: Har inte gjort någonting. Skulle träffa Nikolina men blev ändrade plander för hennes del. Får se om vi ses senare.. Jag hade planer på att träna med jag har inte ätit och känner mig verkligen inte taggad på att göra något ansträngande, så det får bli imorgon istället. Nu ska jag kolla på film tror jag, sova tidigt ska jag också göra sen.

Ciao!

ögonfransar, låten och brudarna - coolt


RSS 2.0