jag ger dig min morgon

.. mormors låt!   '...om du va vaken skulle jag ge dig allt de där jag aldrig ger dig. men du, jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag...'

morsdag ♥ idag, och min mamma är inte hemma. fick cykla upp till mormor ♥ och sätta blommor istället. jag saknar dom redan, gillar fasen inte de här..!

just nu är amanda här och vi ska lägga oss och kolla på one tree hill, och sedan sova. imorgon är jag ledig och ska plugga i solen. sen på tisdag går jag till halv fem, och på onsdag är det nio till elva pass i skolan. sedan har jag sommarlov! wounderbart!

nej, ska bädda nu, sen kolla på en av 'troligtvis världens bästa serier'.




puss på världens bästa mamma!



I don’t want to be anything other than me

Duschat, mysdress, one tree hill, min fredag!

pictures!

      

jasså-jahaaa-aa

Äntligen är det helg, eller kanske man kan säga att det vart det hela vecken?! Skönt har det varit iallafall. I onsdags var det Skaris som gällde. Annas skiva var planen, och så blev det. Middag, sång, nomeneringar och annat roligt bjöd kvällen på. Helt perfekt mängd alkohååål också, så det var kanoooners! Var lite sådär små seg igår WHAT, men det blev ändå en till skiva för mig och anna. Vi drog in till stan och skulle sätta oss för att ta något att dricka, och av rena slumpen träffade vi Lena och Maria och drog till Bj med dom efter en tjusig liten drink. Var små sega men gjorde det ändå till en helt okej bra kväll. Det var nog sällskapet som gjorde allt! En bulle senare och det var en dejt med kudden som gällde.

frågan är bara vad vi gör ikväll..

älskade farmor ligger på sjukan igen - faaan!


tillbaka i stallet, gud så mysigt! längtar faktiskt dit igen..


jag och världens sötaste häst. dock ville han inte pussas idag..



Världens bästa ryttare - även kallad världens bästa josefin! :)

!"#¤%&/()=?

körde hem från stan idag, gick bra. ska köra ut till jossan i stallet nu, det ska gå bra. köra hem och plugga som ett svin. mindre bra :)

IMORGON!


!

och så blir det såhär.. jag vill inte ha det så.

den där jävla platsen skolan..

→ Citatdagbok, Svenska (LÄNGE SEN) gjorde just klart den!
→ Näringslära, Idrott (8/5)
→ Barnbok, Grafisk Kommunikation (19/5)
→ Två prov, Matte B (v. 24?)
→ Logga, företagsnamn, reklam, Media (27/5)
→ Skriva om pjäsen Knutby, Drama (? skriva med nikolina!)

Det är nog allt jag har kvar. Har säkert missat någonting, men fan också, jag orkar inte. Två av grejerna gör jag i skolan. Resten tar bara en jävla massa tid. Och jag orkar inte sätta mig ner och göra de. Proven ska jag göra efter jag faktiskt fått sommarlov. Pallaaa!


v.22
26/5 - Skolan, göra klart idrottsuppgiften, köra ut till jossan i stallet
27/5 - Skola, skriva knutby?, Annas skiva på skaris
28/5 - Skola, skiva på Bj på kvällen
29/5 - Sovmorgon, en lektion.

v.23
1/6 - Skola
2/6 - Skola, farmor och farfar kommer?
3/6 - Avslutning!

v.24
8/6 - ica
9/6 - ica
11/6 - ica
(någon dag denna vecka åka till skolan och skriva två prov i matte B)
13/6 - engvallen 11.30

15 - 18/6 - fotbollsskolan
20/6 - MAGALUF !!!!

Fyfan va underbart, den 20/6 åker vi till MAGALUF, jag och mina favorit tjejer. FYFAN VA BRA DET SKA BLI!

sunshine!

JAG ÄLSKAR ATT SITTA OCH LÄSA I SOLEN!
galet vad underbart det är...


please








du

Kuddarna kastar du upp i hörnet av sängen, upp mot väggen. Du tittar igen mot sängen, täcket är uppuffat och det ser mysigt ut. Du går in i badrummet och sätter upp håret i en slarvig knut. Och sen sköljer du ansiktet i kallt vatten. Du har redan borstat tänderna för kvällen så du går bara tillbaka. Du går in i sovrummet igen. Du får känslan av att vilja kasta dig ner i sängen och bara drömma dig bort. Men först faller klänningen livlöst ner till fötterna och nattlinnet får sakta glida på. Du tar på dig din fina sidenrock och kisar mot din egen spegelbild. Du går ut i köket och tittar ut mot vägen. Suckar. Hämtar din favorit mugg och fyller den med kallt vatten. Tittar mot ytterdörren och hoppas du låst den. Tar en klunk. Sedan ryser du av tanken att du av misstag glömt göra det, glömt låsa dörren. Du trippar fram på tå och hoppas ingen märkt. Att ingen förstått. Sedan ser du det. Där är det. Det du väntat på. Det ligger där. Mitt framför dig. Och du kan inte motstå det.


LF

Jag har världens bästa pappa, men också världens klantigaste!

Imorse när jag låg och halv sov, så hör jag ett par hårda steg och sedan vet man att det kommer - Det snabba rycket i handtaget. Då är det mammsen och hon ser förskräckt ut. "Joanna, du måste komma, pappa har slagit i huvudet Igen. Jag vägrar titta så du får hjälpa honom!" Jag flyger upp och får alltså agera sjuksköterska. Han har själv öppnat fönstret på baksidan, så han vet att det är öppet. Ändå går han rätt in i kanten på de när han klipper gräset. Detta resulteras i ett jack i huvudet och en del blod. Jag tittar och försöker vara duktig nog att se om det behövs sys eller liknade. Under tiden försöker mamma komma på om vi känner någon riktig sjuksköterska. Men ger snabbt upp för pappa lasse orkar inte hålla på med "sådant skit". Så efter ett tag slutar det blöda och hård som han är så drar han "äsch, jag går ut och fortsätter, det blir väl bra!" . Herre gud, undra hur många gånger detta hänt nu.. trött jag blir. Och som Niklas sa, men ovanligt, det händer ju minst en gång i veckan under sommaren. Sant!


åh, Benidorm, Spanien 07, jag mamma och pappa

Who is she? and who is romeo?

"Spotted, blondie walking with the lammkött on the streets of Knifetown. Was the snails her biggest fear? Or did she just wait for Romeo to come save her?! xoxo GG"


Can I get a minute And a couple of seconds Of your time


04.20

Kom hem från stina typ nyss. Det är ljust ute men ändå springer jag hem för jag är stört rädd. Jäkla skit. Måste bli bättre på de där, att gå själv.. haha. Good luck chuck. Är hungrig som en varg fast jag åt världens godaste och största middag, mummaaaa. Ska nog ta nått att äta innan jag slår på Gossip och min baby Chuck. Eller så ska jag nog kolla på Oth, nej fan. Gossip! Puss då 

och fy fan va värdelöst att va nykter på en hemmafest, riktigt värdelöst!

nu kööör vi

riktigt bra, love it, vekligeN!!!

whats up babe?

Sovit en timme eller två nu. Ska äta någonting och sedan lägga mig igen, hehe. Igår var det utgång med Rapp, Sundh och Vz, plus de glada grabbarna. Det var lyckat! Måste säga att det är skönt att jag fyllt nu, Jaahaaaråå! Tack alla mina fina för gratulationerna, love it!



vadå, ska vi fira nått eller?


min babyyy



but I cant make you happy

Jag fick gossip girl på dvd, hela säsong ett. Så bra. Nu ska jag ta bort alla avsnitt jag har på datorn och börja från början. Så vill du mig något så är jag upptagen med Chuck Bass♥ och hans vänner. Love it! Annars fick jag tokfina Filippa K muggar, armband och örhängen.. Nu kör vi!


keep you much longer

det blev för sent igår, nu städar jag som en galning, kommer nog inte hinna klart tills dom kommer. jäklar, jag ska aldrig ha såhär stökigt igen! fuck också, jag vet ju själv att det inte håller, jag säger det varje gång. fuck. stress!!

lyssnar på akon för att få lite feeling, det är nice, byter lista sen - troligtvis världens bästa får rulla när jag tröttnat på de här.

..I do!


jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Men nu ska jag göra som jag sa till julle innan jag åkte - Sova. Och ibland har jag världens bästa storebror. Och imorgon kommer dom för att fira mig. Och på tisdag fyller jag år. Och nu är jag tröttare än någonsin.

love you like the stars above, love you til' I die

bästaste låtarna


wait

du är dum i huvudet och jag fattar allt och ingenting


I hate this part right here

jag är så otroligt trött på allt det här, alla andra är på toppen och jag är på botten. ska packa väskan senare för att komma på andra tankar. världens bästa place väntar, med en av världens bästa. kan tiden gå lite fortare..?

To keep me up another restless night

and I realized that then you were perfect

panik!


no one's gonna love you like i do

Sitter hos åsa, äter godis dricker cola och myser. Det är ganska skönt, ska hem senare. Måste sova tidigt för ska upp med tuppen imorgon - eller göra ett försök kan man ju alltid. Men plugga ska jag, och kyrkogården ska jag till. Sådeså... 

What if you could wish me away

Kan du snabbspola mitt liv? Snälla gör det! - bara en bit


Don't stop believin'

Det är inte jätteofta det händer att jag väljer att stanna hemma istället för att mysa med tjejerna. Det brukar oftast vara jag som tjatar på alla att vi måste göra nått, men idag blev det tvärtom. Jag var (är) så troligt trött efter den här skolveckan och kände bara för att ligga på soffan. Så sagt och gjort. Jag och mamma kollade på en halv läskig film som jag fick panik av, låg och skrek och mamma höll en kudde iför. Jag som skulle sova tidigt, och nu sitter jag är ögonen knappt öppna och håller på att dö av trötthet. När jag strax lagt ifrån mig datorn och lägger ner huvudet på kudden så sover jag lätt på två röda. Love it!

Imorgon ska jag sova länge, super länge. Fast inte för länge. Jag ska troligtvis, eller ja det ska jag .. åka in till stan för att möta upp Katja och Malin  för att mysa runt lite. Jag och K vill ha våra efterlängtade jordgubbar vi glömde köpa idag innan vi skulle till skolan! De sög ju. Men som sagt, då får jag ju dom imorgon istället.

Annars då? Något roligt att säga? Nej, verkligen inte. Förrutom att jag fyller 18 år om 11   d a g a r ! Pusss

valdisdesign.com

min pärla är bäst. hon är så bra. love!

valdis



Imorgon ska min gullis visa upp vad hon kan. Är otroligt glad för hennes skull - att hon är så duktig och att det går så bra för henne just nu. imorgon är det alltså modevisning på söder där valdis ska visa upp vad hon kan (en liten del av de iallafall). Men det är super fina grejer hon har gjort så det kommer bli toppen, låten är också cool. Lika cool som hon själv så det satt ju som handen i handsken. Jag önskar min baby all lycka till och jag kommer vara där imorgon för att se när hon lyckas och tar sig ett steg närmare sina rikedomar. (då hon lovat mig att jag ska få åka med henne på alla hennes resor världen över, från Usa till Kina. Jag svääär åsa, du har sagt det!)

Pussss på världens bästa vän!



jag älskar att plugga!



tattoooooo

jag hatar fan allt och ingenting


Hallå! Är du där? Hallå? Hallå! Finns det nånting kvar?

Stjärnfall, stjärnfallet är jag
Och du är himlen för mig varje dag

du är så bra, så smart, så bra!

All den här tiden som jag vilat och velat
Vilat och väntat och kastat bort
Inte nu, kanske sen kommer jag också tycka
Att allt dåligt för med sig nåt gott

Hon har just varit hos en nära vän. Någon hon tycker om. Tidigare träffade hon en annan vän som hon gillar. Båda dessa vänner är så bra. Tidigare idag var en annan vän förbi också. Det var ju också trevligt. Den vännen är också omtyckt. Hon har många nära och bra vänner, allt är egentligen så bra. Men just nu hatar hon mer än vanligt. Hon hatar allt och alla. Allting suger. Hon orkar inte mer. Hon ska sluta bry sig!
det är jag..

men skojar du, vart är min stora fina sol som skulle hjälpa mig att bli brun?



det här betyder att det är städdag imorgon - jag vägrar!

you know you love me

jag är så otroligt trött. jag till och med gråter för att jag är så trött. usch! är ju ledig imorgon, så kan sova hela dagen.


fyfasen va gott med en pizza.. mmhmm

vad vill du ha sagt med detta?

Såklart svek vädret mig idag, kanske lika bra. Men ändå.. Det är ju varken varmt eller kallt ute, jobbigt det där. Har övningskört och det gick bra, strax kommer små kusinerna hit ett tag för att chilla, sen ikväll ska jag kanske städa rummet och plugga lite. Fast brukar det bli så? Nej, inte direkt va. Ledig som vanligt imorgon och jag har fått för mig att alla andra också är det, haha. Men tydligen har jag fel. Jag är jätte hungrig och ska nog äta nått. Försökte sova jätte länge imorse, men det gick inge bra. Jag är små trött men ändå har jag myror i benen, ut och springa? nej för fan. Slå på en film och käka nått gott? Jatack.

Hold on

Jullisen var här ett tag. Men nu ska jag koka mer té, sen lägga mig i sängen och kolla på film. Ganska så trött tjej på tornvägen. Hoppas på finfint väder imorgon också, så jag kan jobba mer på brännan (dock inte bränna mig mer, fuck va det svider!) nej, utan för att bli SÅ brun som Fille é. Ah, för han é PHETT bryyyn!
trött? ja, pussisen


andra maj

Valborg är över och nu är det bara 17 dagar tills jag fyller 18. Det är ju lite sådär efterlängtat..

Började hemma hos EPP med champange och jordgubbar med alla tjejerna. Vi blev lite små sena så stannade bara en timme för att sedan glida in till statsparken och avnjuta lunchen emms hade styrt upp. Dagen rullade på och det var mycket trevligt. När hungern blev för stor beställde vi hem pizza och satt ute på altanen i solen och chillade. Åkte sedan in till stan igen för att gå "på värsta festen" som inte var så jäkla bra som vi trott. Vi var nog fler som kom än va dom va där redan, så vi var ju inte jätte välkomna. Donken och sedan hemgång blev det istället. Men dagen var iallafall lyckad, början av kvällen också, sen gick det utför. Jag var till och med hemma före mamma och pappa, det är ju inte ett jätte bra tecken. Men så var det.

Vädret är helt sjukt underbart och har suttit ute i två dagar nu, har bränt mig lite men sitter kvar ändå. Så skönt ju. Kommer nog få lida sen istället, men vad gör det om tusen år liksom..? Nej, nu vill jag bara ha riktig sommar så man kan sitta ute på kvällarna också. snart snart snart snart snart snart snart

RSS 2.0