good night

Sjukt nice kväll igår. Blev saluhallen med favorit brudarna, aahh nej alltså det var För soft. Riktigt lyckad utgång! Vaknade vid halv två tiden och har sedan dess varit som ett lik. Sitter åter igen i soffan med chirre och cola. Också För soft! Ska snart åka ner och hämta mamma och pappa för middagsshopping. Tacos it is, hungrig jag är.. 

I´m going

I’m going to forget all the nights I spent wishing you were here.

I’m going to forget the times that it was just us.

I’m going to forget the things that shouldn’t have happened.

I’m going to forget all the times I opened myself up to let you in, to only get hurt in return.

I’m going to forget how I felt about you.


vi pratade om hur snygg du är

nuuu ska jag äntligen sova! :)

tack stina för att du förgyllde min dag. tack bil jävel för att du är efterbliven. tack för min säng, den är bäst! tack för att det är helg imorgon. tack fan, tack


dö eller bara bryta alla benen.. nejfan pallar inte smärtan!

jag skulle idag hämta stina och anna efter skolan. sätter mig i bilen som blivit insnöad och startar. ingenting händer. fläkten funkar inte! satan noa, inte andas för mycket för då blir det immigt, tänk inte på att det är as halt på vägen utan kör bara. aah nej riktigt så enkelt var det ju inte.. panik på hög nivå. haha! herre gud säger jag bara..

men snart ska jag hoppa in i skiten igen, fast nej, tror jag tar pappas bil. niklas är inte säker! teater med klassen står på schemat går man på denna ikväll "slipper" man gå på lektionen på fredag, vilket alltså betyder att jag slutar vid tolv. och heter man joanna så bangar man inte på det! den banala kärleken som tydligen lockade avz och julle också då dem ska leka vuxna.. sushi och teater, alltså kom igen nu tjejer! kan lika gärna sitta och sticka på salu på lördag. ehehehee
ses där då gullisar :)

duschen nu! fryser om fötterna. heeheej


heheeej


lite för trött tjej som försöker ta sig upp till skolan. snart så...


Sista minuten?

Jag har nu suttit och kikat på lite sista minuten. Men ingenting som faller mig i smaken. Jag vill ha värme, billig resa, lyxigt hotell och bara en skön vecka. Dock vill jag heller inte åka själv, ingen som riktigt nappar..
Men jag ger inte upp hoppet. Om inte annat så tänker jag styra mig ner mot skåne snart. Hon där nere är trött på livet och jag lika så. Hon kommer iofs upp hit på lovet, men sen vill jag också åka!

Annars hoppas jag att jag blir frisk efter att jag tänkte shoppa lite imorgon. Lön lön lön... Nu ska jag snart skjutsa hem nusse och ta hans bil. Skönt att slippa åka buss och tåg hem imorgon. Och som sagt, shopping it is! :)


KÖRKORT!



FYFAN VA SKÖNT! (tack gode gud 8))


knock you down

Okej, vad fan har hänt? Jag vaknar, går upp och duschar. Sen ser jag det. Rivmärken från magen upp på halsen. Inte rivmärke, utan märken! I ansiktet har jag två rivmärken och massa andra konstiga märken. Frågan är om jag verkligen har gjort de här själv eller om någon har varit hit och gjort sig av med lite ilska.. Saaatan, jag är typ i chock. hahah. Hur gick detta till?


I just want to live

jag vill bara tillbaka hit. för fyfan va jag mådde bra av att bara där!



hahah

hataa mig bäst du vill, för jafg kunde inte bry mig mindre fan., hahha!

even now

Hur kan det vara så bra för stunden? Jag har det sjukt nice och kunde inte bry mig mindre om någon annan än mig själv. Men sen då, då kommer det tillbaka. Skiten. Men det är nästan satt det väger upp och är helt klart värt det. Men ändå så känns det som....fan! "Det är inte jag" Men jag tar tillbaka det. Det är jag. Men ändå detta....fan!

äsch, orkar faktiskt inte bry mig. nu är det borta

Jag är så jävla glad att hon äntligen är hemma! glädjetårarna idag... åååhhh min fina stina!!!!


RSS 2.0