Step brothers


Me and my friend Niki.
Ska ner och möta henne, sedan åka in till stan, dra en fika och gå på bio.
Puss på dig!

'glöm inte bort att du är värdelös, jävla svin'

Har just sett klart ett Desperate Housewives avsnitt, faktiskt det som går om tio minuter. Haha, jätte tråkig tjej som kollar strax innan alla andra. Men ska jag vara ärlig så jag kunde inte hålla mig. Och har man så tråkigt och är man så trött som jag är just nu så är det fasen okej att göra en sådan grej. Så just nu väntar jag med andra ord på att få hem nästa veckas avsnitt, osv.

Nu ska jag hälla upp det kokande vattnet i en te kopp, lägga mig bekvämt och sedan kolla på yterligare ett avsnitt. Det ska bli skönt!

usch fy fan för dig!


Peace, äcklen


nu ska jag knarka ihjäl mig, hej!

If I were a boy



It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You got it wrong

But you're just a boy
And you don't understand

You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed

keep in mind

Yesterday kollade jag på Berg flyttar in. Igår bodde hon hos Arne Weise, haha, mysig gubbe det där. Tro det eller ej men det var ifrån honom jag fick idén om att göra det jag gör just nu. Sätta upp bilder och minnen på väggarna. Han hade det på hela övervåningen. Väggarna var täckta med svart/vita bilder, och det såg så mysigt och personligt ut så jag var ju bara tvugen att göra likadant. Dock är mina bilder i färg och nästan alla är bilder på mig. Haha, så jävla fint! Nu ska jag inte sätta upp några fler för tillfället. Ska be pappa skriva ut nyare bilder på jobbet så jag kan fylla på med vänner osv. Det kan ju faktiskt bli bra.





Niklas är bäst, för tillfället. (han köpte choklad till mig, jag behövde bara be honom en gång)

sova


godnatt

someone like you

kära vänner och fiender. high school musical tröjan är på vilket betyder att joanna friberg ser fram emot en skön hemma kväll. dock får jag company soon - me like. och något som saknas är något jag älskar. jag älskar godis. och det saknas. nu ska jag hämta cola och sen vänta på min bebis. puss hejdå.

nikipickiälsk detta är personligen till dig, jag lovar. jag varken bloggar eller messar till någon annan just nu. (som vissa andra gör.........you know who.......) men fuck u om du blir sjuk. kom igen honey, knarka ipren, ta en grogg och gå och lägg dig. imorgon är du som en ny människa. jag lovar! puss på dig gullan <3<3<3


warehouse

vilken jävla stor sten som ramlade av mig nyss. herre gud så skönt! tiden för att fixa praktik började rinna ifrån mig, men jag klarade det. jag ringde runt och fick en plats inne på Souk i Stockholm. Fan va skönt att ha det klart! tack tack tack tack tack tack, tack!


you!

Älsklings Anna, du är bäst!


Älsklings Troy, du är så fin!

Right here, right now


Can I have this dance

Scream

Walk away

Now or never

filmen var bäst!


Jag vill också ha dig Zac Efron, fan Vanessa, dela med dig!
FÖR HAN ÄR SÅ JÄVLA PERFEKT!!!

s s s s k o l a n


JAG HATAR DIG, ÄCKEL!

.. och dig också förresten

I will never say ..

Mästerkock som jag är så slängde jag bara ihop en kladdis på cirkus två sek. Nice att den snart är klar, perfa till desperata husfruar. Sen är det lägg dags för Joanna Friberg, jag är för trött om dagarna, helt sjukt. Typiskt att jag har förbrukat mina två sovmornar denna vecka, jävla fuck! Så upp äckel tidigt varje dag, kul! :)

Jag vill resa, eller jag ska resa. Fast inte försen i sommar, jag och mina kära vänner. Fyfan va underbart! Men frågan är hur det kommer gå. "Jag känner mig fortfarande som 15" - hah, vem var idioten som drog den kommentaren?! :S Nej, det ska nog gå fint. Fast jag tror vi måste skära ner på resenärer, rälsen sitter inte som den ska och därför spårade tåget. hö hö hö

Nu ska jag kolla min älskling, den får ju inte bli för het.
"Say it and Im yours!"


It's not supposed to feel this way, I need you I need you, More and more each day...

Kollar tågbiljetter till Varberg, jag vill verkligen åka. Tänk, tre veckor borta. Jag vill åka! "Vill du verkligen bo hos farmor och farfar i tre veckor?" - Svaret är faktiskt, ja det vill jag! För jag pallar inte längre. Måste iväg förfan! Panik över skolan har jag också, och allt annat. Fyfan, allt har bara spårat ut totalt, kom igen nu råååh..


doesn't really know



I'm lying alone with my head on the phone Thinking of you till it hurts I know you're hurt too but what else can we do, tormented and torn apart I wish I could carry your smile in my heart For times when my life seems so low It would make me believe what tomorrow could bring When today doesn't really know, doesn't really know I'm all out of love, I'm so lost without you I know you were right believing for so long I'm all out of love, what am I without you? I can't be too late to say that I was so wrong

















Bloggarnas blogg

Länge har det funnits en strimma ljus i mitt liv. En stjärna på himlen som guidat mig genom livet. Saken jag pratar om är Bloggen rockohoj. De tre grabbarna skriver underbart, varje dag hoppas jag på ett nytt inlägg. Utan rockohoj inget noa. Ni kanske finner den konstig i början men ge den en chans och jag lovar er att ni kommer känna att det där lilla tomrummet fylls ut! Bloggen skrivs av Filip 'sexbomben' Flink Marcus 'sexi' Helander och Filosofen http://rockohoj.blogg.se


JUSTE!

VAD TYCKER VI OM ATT STÄDA?

↓             ↓            ↓          ↓         ↓         ↓












EXAKT, SÅ JÄVLA VÄRDELÖÖÖST!


you


Städar rummet som en tok och samtidigt tok lyssnar jag på Coldplay. Exakt vad jag göra just nu!
så, då vet ni, hej!


Drop in the ocean

Vad fan hände? Jag är as trött på morgonen, på dagen och på kvällen - hela tiden! Gäspar och klagar är det ända jag gör just nu. Skolan är riktigt värdelös för stunden.. Äckligt tråkiga lektioner, speciellt svenskan och psykologin. På tal om psykologin så ska jag gå och kolla om jag kan hoppas av kursen och ta en ny till antingen nästa period eller till trean. För usch, det var verkligen inte som jag trott. Jätte tråkig lärare också, vilket inte gör saken så mycket bättre. Så ändring ska det bli. Men jag saken är den, att jag måste bara bestämma mig för att göra allt ifrån mig i skolan. Jag måste få bra. Och speciellt på Svenskan och Samhäll. Samhäll är det roligaste vi har just nu, lär mig faktiskt saker helatiden. (iofs är det typ allt vi gjorde i nian, men fan. jag kommer inte ihåg nått..). Sen något som är sjukt värdelöst är ju idrotten. Fyfan va tråkigt det är. Tror jag dör! Nej, nu ska jag sluta göra nått jag är bra på, klaga. Jag ska istället tända ljus och slå på en lungn skiva. Eller kanske det blir coldplay som får spelas i badet.

Imorgon har jag inte sovmorgon heller, fan !! Jag vill ha mer sovmorgon! Fast om jag hoppar av psyk. så får jag jätte mycket sovmorgon på fredagar och slutar jätte tidigt på måndagar. *hoppas, hoppas, hoppas*- hihi. Åååh palla idiot!


Underbart!

Nu är det så jävla bokat!


men..

..jag sitter hemma i soffan, själv. ska koka té och fortsätta kolla på tråkiga idol. mina vänner är ute och käkar och umgås. jag har ont i halsen och vill inget hellre än att vara frisk, pigg och kry. tyvärr får man inte alltid som man vill..

..och det har vi ju märk!

och mitt té luktar och smakar cherry. då tänker jag på v-pipa. jag vill ha v-pipa. den står på mitt rum. men jag kan ju inte sitta här och dra den själv. nej, hoppas mina sköna kommer hit snart. inte för att vi ska dra pipan, men ändå. jävla Cherry och jävla sommar att vara så underbar!

BTW, jag känner mig som en 100 årig tant. fan va trist för mig

hate that i love

Haha, ganska roligt när man ska ta mjölk så går jag och öppnar kylen - Helt tomt + svart. What?! Greppar telefonen och samtidigt som jag slår mammas nummer så går jag in i tvättstugan. Slutar slå nummret för att jag just kommit på att jag står framför vårt tillfälliga kylskåp. Roligt också att jag måste böja mer ner, seriöst, stå på knä för att ta fram det jag skulle ha. Galet litet så det är helt fullproppat med grejer. Tur att de nya kommer på tisdag!

Nu sitter jag i köket i min herr. tee, med blött hår och pain in the throat. Blev inte så att jag gick ner i morse och kollade om det var något mer än bara virus, för det kändes bättre just då, men nu är det tillbaka.. Så om det är lika som nu senare, blir det äckel halsprov. 

Annars då en sådanhär dag, vad gör man?! Jag tycker det är så sjukt tråkigt att vara hemma och va sjuk, finns ingenting att göra (igår bakade jag ju för att jag hade så tråkigt) i detta huset. Ah förrutom att kolla på film, sova, städa rummet och kanske bara vila. Men nej, det är för tråkigt. Man blir så sjukt rastlös, och vad gör man då? Jo äter! Haha, jag har kommit på mig själv att när jag går hemma om dagarna. Slutar tidigt i skolan eller på helgerna så har jag alltid något i munnen. Antingen typ äppelbitar, godis, macka, glass. Asså, jag äter hela tiden när jag har tråkigt. Hah, lite roligt sådär. Nej, nu ska jag nog äta lite. HAHAHA! Okej, kanske inte så kul för er, men för mig. Hejdåå! 

BtW så har jag fetaste ondaste fuckingaste fett med pain i min kind - tandställnings faaan!  

¨
oooj va jag är arg!

blää

det första jag ska göra imorgon är att gå ner och ta halsprov, usch, det här är inte roligt. hejdå!


yes


I just

Just nu sitter jag med tårarna i ögonen - så mycket pain har jag i halsen och i kroppen förövrigt.. Usch, så förtillfället känns det ju spontant som att jag blir hemma. Jag som verkligen vill bli av med detta provet imorgon. Men som pappa just nu "mår du inte bra, ska du inte vara i skolan. Ingenting!", och självklart drar jag till med, "jag kan gå på första lektionen och göra provet, sen gå hem?!" "onödigt, då kan du lika gärna stanna hela dagen, och som jag sa, mår du inte bra ska du inte vara där!" iofs är det ganska skönt att ha pappsen på ens sida, men jag vill ju faktiskt göra provet. det känns som att bitarna faller på plats, jag börjar förstå tänkandet i det hela. men vi får se, ska dra iväg ett mail till min lärare nu. om jag inte går imorgon så hoppas hoppas jag verkligen att jag får göra det på måndags lektionen!

worthless



sitter och dricker te och läser i psykologiboken. heelt sjukt va mycket vi ska kunna till imorgon. och jag kan ärligt säga att jag inte ens kan hälften. fan va bra! det är skit svårt och ännu svårare när man inte förstår sina egna anteckningar.. hur ska detta sluta?! om jag får gissa själv med att jag sitter tills inatt och ger upp för att jag är för trött. nej, nu ska här pluggas. läsa allt i boken och samtidigt skriva ner och stryka under det viktigaste. hej!

önskar


Vad är det du vill?!

Du får inte ha mig som en dröm, när jag vill va din verklighet
Du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet
Du får inte röra vid mitt hjärta som om allt var uppenbart

I love homework!

Heey, ah tjaa! Jag heter Joanna och jag älskar att plugga. Speciellt samhällskunskap, det är Så roligt. Åh, så härligt att drunkna i läxor, underbart! Nu ska jag återgå till.. yeeey!! Love yah, bye!

Oh!

















Jag vill, jag vill, jag vill
(inte så seriöst gjort.. men ni förstår grejen)

Do it like me

Varför är jag så jvla bra på att stöka ner? Drar listan på hur jag gör allt så bra!

1. Hallen: En sko står på mattan, den andra på andra sidan rummet. Jackan ligger framför mattan så när du ska gå in så tar du ett Stort steg så det inte blir fotavtryck. Väskan och posten gör jackan sällskap på golvet. 
2. Köket: Alla lådorna står urdragna. Du slår huvet i luckorna och disken står på bänken. Har du tur kan du hitta ett halvfullt mjölkpaket eller kanske att smöret som stått framme i några timmar.
3. Badrummet: Handdukarna ligger på golvet istället för att dom hänger på torksaken. Sminket ligger på alla tänkbara ställen och lite till. Musiken är på fast jag inte vart där inne på en timme. Det bästa är att dörren är stängd så skulle jag ens vara hemma så skulle jag ändå inte höra något.
4. Vardagsrummet: Kuddarna ligger på golvet istället för i soffan. Fotpallen står uppdragen intill soffan istället för att den står där den ska. Tidningar och papper ligger på bordet, i soffan, under bordet och i lådorna. Kontrollen ligger säkert under någon av madrasserna och pappas glasögon finner du nog under kudden på golvet.
5. Mitt rum: Jag kan inte ens beskriva det. Så bra gjort är det. Ingenting ligger där det ska, det är ju för underbart! Det skriker bara 'Här bor noa!' Och det är ju så det ska vara.

Så, vill du vara lika bra som jag. Gör som jag. Plocka inte undan efter dig, det är onödigt. Varför lägga energi på sådant tråkigt när det är så kul att plocka fram?!


Hello boyfriend


Tattoo

Funderar seriöst på att dra en liten tattoo i nacken. Fyfan va nice! Sitter och fixar lite i photoshop och så. Grekiskan är ju fin, eller alltså bokstäverna och så, så sitter med en lexikon sida och kollar hur vissa meningar och ord skulle se ut, haha. Avslöjar inte vad jag sitter och kollar på, men jag är galet sugen på att göra en, det kan jag säga. Och gör man den i nacken så syns den ju bara om man har uppsatt hår.. Ååh, jag vill verkligen göra en!!

 - hennes är ju galet jävla snygg!! 
men skulle jag göra en så ska den gå åt sidan och inte nedåt..
eller okej, kanske som hon har. eller jag vet inte :D
 


Hate that I love you

Jag älskar nog godis!



Kunde inte bry mig mindre.. !

we like it

Vad ska man säga om dagar dom dessa, inte mycket. Det är galet tråkigt på lördagarna när det inte händer någonting hemma. Mamma och pappa har inga planer, utan gör bara tråkiga hemma grejer. Niklas åker iväg och gör saker, detta fallet kollar på innebandy. Och jag själv vaknar inte förrsen halv två och då  har halva dagen gått och man blir bara tröttare och tröttare för var timme som går. Iofs är det ganska skönt att verkligen inte göra någonting, utan kanske spendera kvällen ute i Noor, hos kära familjen Nilsson, hos Julia, i hennes källare. Det gillar vi. Har inte gjort det på länge nu, så så får det bli. Film och godis för hela bunten! Yeees




Sitter och kollar igenom alla hemholmen bilderna, satan va jag saknar det!
            


just don't



jag förstår ingenting, jag gör verkligen inte det

RSS 2.0